121

Ei rakovski

преди 13 години

Lubo ,jiv li se bre ,katolik?Skapahme se bratko a kvi unazi byahme .Bureto ,ti i az Boichinovzi 1976-77.

120

Анонимен

преди 13 години

искаме и в софия !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...а после искаме и СИРЕНЕМАТ.....САЛАМИМАТ...МЕСОМАТ...ХЛЯБОМАТ...ДОМАТИМАТ....

119

Радина Траянова

преди 13 години

Първо, не е истина, че млекомата в Стара Загора е първия! Такъв отдавна има в гр. Раковски.Второ, млякото наистина е много хубаво, истинско, дори се подквасва и хваща каймак. Това от сухо мляко малко е малко трудно да стане.Трето, хигиената е най-строго контролирана, както и показателите на самото мляко.И престанете да пишете глупости, гледайте малко по-позитивно на добрите начинания!!!

118

Велико

преди 13 години

Айде чакаме такива машини и в София, че ми омръзна да давам по 1.80 - 2 лева за литър мляко....

117

asd

преди 13 години

Чак се дразня като чета, то бива *** ама чак пък толкова... Четете първо и тогава коментирайте.. До 115: млякото е пастьоризирано и тогава е сложено в машината и естествено е охладено... Те хората са го измислили не си мисли че откриваш топлата вода.

116

radoslav

преди 13 години

хаххах...не се вкисва,а...пълномаслено..а бе как може да има толкова будали на този свят се питам.Мляко което не прокисва,не е мляко,както и няма вече "жива" бира,която след 48 ч утаява "парцали"-сегашната е само спирт,консерванти и боя

115

......

преди 13 години

Хубава е идеята за такива машини. Вчера видях такава за чорапи на известен български производител. Преработена от за вафли и напитки - за чорапи. :D Цената на чорапите беше 0.85 лв. при положение, че същите в магазин са към 2 лева!!! За колкото повече неща се направят такива машини толкова по-добре. Заобикалят се гадните паразитиращи на наш гръб търговци!!! :D

114

gogo

преди 13 години

Браво за чудесната инициатива! Освен че е прясно, наливното мляко може да се налива в една и съща опаковка, така ще спестим много *** на Земята.Сега пожелавам да видя и такива машини за олио.

113

asere

преди 13 години

Този "младеж"или магаре от видеото на 00:31 не може ли да говори малко по-за пред телевизията;"Нооу е хуу,свежо е,готино ее иии...деам" Голям палачор.

112

КИЛ

преди 13 години

В РУСЕ НЯМА ТАКЪВ МЛЕКОМАТ.ПОСТАВЕТЕ НЯКОЛКО НА ГРАДСКИЯТ ПЛОЩАД И ГЛЕДАЙТЕ КАКВО СТАВА ОТ БЪЛГАРИ И РУМЪНЦИ !!!!

111

До 115

преди 13 години

Ами не се вкисва. Вече около месец взимаме от такъв млекомат и млякото е наистина пълномаслено, дори не е пастьоризирано. Не се пресича. Продават го охладено на 4 градуса. Плюс това си има и табела с измерванията за качеството на млекото

110

Анонимен

преди 13 години

защо слагате минуси на "КРАВА". В такъв автомат сипаното прясно мляко ще се вкисне за часове! Просто ще пълнят контейнерчето със сухо мляко и ще работи на принципа на кафе-автоматите. Да се произнесе Министерство на здравеопазването - нали контролират Закона за храните? А храна, без данни за произход и състав, не би трябвало да се продава.

109

СССР!

преди 13 години

Или майка.......? хахахахах

108

az

преди 13 години

Това мляко ПАК е ***, но поне ще е на заслужаваща си цена! И да е направено от сухо мляко, консерванти и вода, пак повече ще си струва, ако не друго поне заради парите. ИСТИНСКО мляко е онова, което НЕ Е ОБРАБОТВАНО ПО НИКАКЪВ НАЧИН! Не бива да го пастьоризират, а щом това правят, може и друго. За истинското мляко е важно само кравата да е ЗДРАВА! Тогава си го взимаш и го вариш! Това е мляко, не тия буламачи! Но поне по-евтинко, а не хем да си даваш парите, хем химиите да пиеш.

107

млекомата

преди 13 години

...от твойта крава ли или коза, или овца ?

106

Петър Любов Делчев

преди 13 години

Пастьоризираното мляко е опасно за вашето здраве ! Прочете, поинтересувайте се ! Освен това сирене и традиционно кисело мляко се правят от сурово мляко ! Пак ще си купувам от бабите явно !

105

Анонимен

преди 13 години

Ъ,много ми тряат млекомати - аз суча директно от мойта.....

104

Анонимен

преди 13 години

А може ли да направят автомат, по скоро кабинка, в която да стои една кака и като си пуснеш левчето и тя почва да те дои?

103

мале мале

преди 13 години

Що ли не го пуснат този автомат в София, щото до 2 дена няма да го има и самия автомат камо ли млякото в него.Такава бандитска държава сме ,че сигурно ще трябва и охрана да му сложим анавтомата.

102

мале мале

преди 13 години

Пълноценно друг път.Пием си нишестето и му викаме мляко.Хайде да се опитаме да го вкиснем това "пълноценно "мляко.По скоро ще ми вкисне мозъка да го чакам.