177

Пенчо Кубадински

преди 13 години

Едно време имаше един такъв велик ловец... Беше член на ЦК на БКП... Явно нищо не се е променило!

176

Ловецът на балъци

преди 13 години

"Ловните подвизи" на Първаноя занимават преди всичко няколко оцелели представители на Синята и тъмносинята мъгла, последователите на партайгеносе и надъханите граждани, следовници на Месията, които се опитват да отклонят вниманието на хората от истинските проблеми на деня!С трогателна наивност офицерът от резерва, той и журналист и писател даже се опитва да внуши, как лошият български президент ходи по света и си стреля по каквото си иска с ловджийската си пушка!Наивно, просто и тъпо внушение!

175

дуче Михо

преди 13 години

Даа, бива го Гоце Трипера да трепе безобидни зайци и кози и е време вече Медведев и Путин да му организират отстрел примерно на усурийски тигър в Сибир.Там великия ловец от Сирищник със сигурност ще напълни гащите,ако междувременно тигъра не му откъсне главата

174

защо не отидеш в Гу

преди 13 години

Щом толкова много обичаш САЩ и ЦРУ, защо не отидеш да живееш в Гуантанамо?

173

Jitan

преди 13 години

Басссси що мухи са накацали по президента!!!!!!!!!!!!!!!!!! Коя от коя по-мъжествени!

172

Анонимен

преди 13 години

червен оставка не подава, докато не бъде изгонен с камънитаз руско -турска *** е срам за Българияама *** и червените се покрепят, ако не беше *** Яне да бяхме се отървали от тоз резил

171

Пич

преди 13 години

"Не е въпроса в архара има ли го нямали го стрелял ли е или го е снимал ГЕРБ и ББ ни отстрелват нас и това му казва амер-посланик и ЦРУ ето там е трагедията "Абе предпочитем САЩ и ЦРУ, отколкото Русия и КГБ ... честно ти казвам ! Ама от комунистическа мизерия. Ясно е, че сме толкова глупави, че сами не можем да се управляваме, поне да се продадем на някой свестен господар.

170

Пич

преди 13 години

Егати и държавата, в която президента е убиец на животни. И това нищожество е на път да създаде политическа пария, която най-вероятно ще вземе мнозинство на следващите избори. Много *** народ сме, ама много ***.

169

ала -бала

преди 13 години

Не е въпроса в архара има ли го нямали го стрелял ли е или го е снимал ГЕРБ и ББ ни отстрелват нас и това му казва амер-посланик и ЦРУ ето там е трагедията

168

Анонимен

преди 13 години

Гоце рублата е позор за страната си!

167

Анонимен

преди 13 години

Сега той извади нови подробности за ловните и нежните увречения на държавния глава. Разчепкан бе описаният в книгата му епизод как Алексей Петров и още четирима от службите посетили певицата Мариана Попова, за да я посъветват да опровергае слуховете за нейната връзка с президента, които пълнеха таблоидните издания преди две години.

166

Анонимен

преди 13 години

Журналистът припомни случая с коментирания в неговото предаване "В десетката" мезонет на президента Първанов, за който се твърдеше, че е подарен от оръжейния бос Петър Манджуков. След злополучното предаване Инджев бе освободен от бТВ, като официално нещата бяха представени като че ли сам е напуснал.

165

kapitana

преди 13 години

Ако и ловът му колкото управлението.........аман ни е системата

164

za 183

преди 13 години

Нема нужда да го търсите, аз съм най -подходящ:1. И ловец съм и рибар съм2. Не отказвам на ученички3. Ще ви оправя всички за по-малко от 800 дни!

163

Васко

преди 13 години

Ловът е една от най-големите свинщини на хората. Аз , за мен не мога да си обясня удоволствието от него. Как можеш да изпитваш удоволетворение убивайки беззащитно животно. Не е от особено значение дали ловува мрънкащия Гоце , или някой друг. Просто не е редно да се прави според мен.

162

удар с пепелник

преди 13 години

Извинявайте много, но един сайт, който пише, че "Зураба Жвания убил лично Саакашвили, ударив пепельницей по голове", освен за първо априлски шеги, за друго не става. Ако Първанов наистина е убил животинката, тогава Саакашвили е умрял от удара с пепелника!

161

Мария

преди 13 години

селски тарикат....както повечето политици у нас !

160

1:25

преди 13 години

Prezidentyrt da si kaje dali e strelial 25 pyti i ubil 26 arhara, aPremieryt da si kaje otgovorite na 25 vyprosa, zadadeni mu ot tolkoz prost u4indolski plujak.iskam da razbereme dali BG pravitelstwoto kakto har4i nashiat rezerv ste moje da plati na uzbekite arhara i de sa mu rogata?

159

SS

преди 13 години

Гоце - лъжлив комунист !!!!! Това,че на два пъти печели президентски избори показва много ясно какво представлява българският народ - сбирщина *** с мазохистични наклонности !!!!!

158

SS

преди 13 години

Отдавна вече не е новина ,че е долен лъжец !!!!!!!