44

bay gligor

преди 13 години

pi6e se miusulmanin,ot miusli-jsno.

43

123

преди 13 години

pu6i mi gazot,kakvo 6te 4etat typite arabeski.da si gledat 6eriata i da ne si vrat nosa v hristianskia klub 4e moje bez nos da ostanat.

42

Анонимен

преди 13 години

хубава работа ама ***

41

ксдк

преди 13 години

Тоя на снимката гледа доста злобничко....Като куче, останало без мечтания кокал...Честно, на този не бих дала ключа от квартирата си. И след като се е произнесъл българския съд, докато не се изчерпат съдебните възможности в България, не може да оревава орталъка с щенията си, защото това е директен призив за намеса във вътрешните ни работи!!! Следователно работи срещу държавата ни... което си е подсъдно.

40

Анонимен

преди 13 години

Ти да не си имал лична среща с Ахмед Доган, който да те е информирал, кого не харесва? :)

39

БЪЛГАРИН0359

преди 13 години

Аменхотеп, радвам се а културните писания на просветени люде и си прав (геноцидната политика на другаря Сталин не отричам), но споменах че е швейцарска, само за да намекна за ефективната политика на Швейцария, където отскоро решиха да не дават да се строят джамии.Като даваме на кучето да скача нависоко, то ще скача и без пръчка и без да му викаме "хоп".

38

Мк

преди 13 години

Щом ДПС не го харесва значи е правилния човек.

37

Боби

преди 13 години

Напомням на сънародниците българи да се държат на ниво и малко по-интелигентно.. големи простотии пишете тук :)

36

Патрап

преди 13 години

А, какво означава "Мюсулман-ин"? Все пак, като пледираш, че познаваш това учение, трябва да ни обясниш и значението му! Иначе не можем да преценим кой крив, кой прав. Турците също вярват в това учение, а ти казваш, че били различни, с арабското? Я поясни накратко, че да направим разлика! Щото и Иран, Палестина и вмного страни вярват в него. Каква е разликата?

35

Аполон - Слънчев

преди 13 години

Щом почитате Аллах и Христос, а мен не почитате? Кой ви грее, на всички луди? ЪЪЪЪ? Ке взема де се скрия, зад облаците и ще ви видя как и мюсулманни и баптисти и мохамедани и дъновисти и шинтоисти шляпате в снега. Кеф! А мен даже и за лукова глава, ме нямате? Тогава Аллах да ви грии, и Христос да ви топли. Ъхъ!

34

Amenhotep

преди 13 години

Поправка:Поговорката не е швейцарска, а това е лаф на другаря Йосиф Сталин ... и в него не се говори за мюфтии, а за хора - "Есть человек есть проблема, нет человека нет проблемы"

33

БЪЛГАРИН0359

преди 13 години

Има една много хубава швейцарска поговорка, която те са научили като ноу-хау от 10на поколения български възрожденци и борци за свобода (вчера ги почитахме): "Има мюфтийство и имами - има проблем. Няма мюфтийство и имами - няма проблем". Просто е.

32

Анонимен

преди 13 години

Mnogo kompetenti imalo bre-bre,vseki da obsijda za svoqata teligiqa,a ne da se birka kide ne mu e rabotata

31

Анонимен

преди 13 години

В България се говори БЪЛГАРСКИ език и няма да седнем да се учим от някакъв читак как да говорим и пишем!

30

hm

преди 13 години

тУк пишеш на кирилица, а не произснасяш, произснасяй си в скайп и фейсбук!

29

ех

преди 13 години

Много сте зле!!! Това си е *** пи ар на ДПС-то!!! На кой му пука, хванете се у работа, че пари нема тая държава, а не се чудете, кой, какво, защо, къде!!! "Гледате тръните в очите на хората, а кола в *** си не виждате!!!" Всяко чудо за 3 дни! Деца изчезват, умират, хора гладуват и умират, затъваме с всеки изминал ден от беднотия, а вие седите и се чудите за тоя мюфтия къв му е случая!

28

Спонги

преди 13 години

Произнася се Мюсульманин и това е вярното! Не знам защо енякои казват Мюсюлманин.

27

Amenhotep

преди 13 години

Е Доган като всеки път ходи на джамия кьор-кютук пиян, не е ли гавра с исляма?

26

hm

преди 13 години

пише се "мюсюлмани", аман неграмнотници! първо горе ти е написано, второ имаш гугъл...по дяволите!!!

25

Анонимен

преди 13 години

Бай Колю, егати светската държава сме !!!! Ти уби коня с пръдня....да ти имам таланта........