77

щкщ

преди 13 години

Хахахахха... та значи само "умните" гласували за Костов? Значи в следващия парламент окончателно ще се отървем от него.

76

Криста

преди 13 години

направо ме развесели,много свежо хахахахаха

75

Анонимен

преди 13 години

Мартин Димитров от СДС... чакай, кой, от къде? Сините бяха поредните лузъри чиято репутация се срина в небитието и пак тръгнали да дават акъл... аиииииии сиктер.

74

Агата

преди 13 години

Наистина комунистите и милиционерите са по-зле от станишевци-която и област да докоснат следва разсипия. Отдавна трябваше да прогледнат какви са заплатите и пенсиите в останалите страни от ЕС, а не само ежедневните милиционерски сводки

73

Една_от_БГ

преди 13 години

2)Нека ако има такива "интелегентни" хора като този "Анонимен номер 47" да го последват извън БГ, че тук става пренаселено от "интелегентни"-ци...Ако и останалото им е като граматиката, горко и тежко на чужбината. :-)

72

Една_от_БГ

преди 13 години

1)Анонимен, прочети първото мнение на "Анонимен" под No. 47 и тогава пиши:"Лошото е че в Бългърия интелегентните хора са 4-5 %,другите изчезнахме навреме в в чужбина и при тази ситуация Димитров и Костов едва ли ще дойдат на власт ,тъй като простотията напредва с бързи темпове сред населението...Е нищо де,избирайте си мутри ,бивши царе и *** да ви управляват и драскайте срещу 10 лева против Костов,Димитров и всеки който може да направи нещо за тази държава,всичко ви се пише на ***"

71

Анонимен

преди 13 години

Прав е 69 - през Май не се крадеше ! Но през Януари .... Април и Юни, Юли ... Декември !

70

Ренитуууууу

преди 13 години

За това е виновен Сергей, той даже е виновен и за световната икономическа криза! Това между другото съобщиха световните агенции, не го е казвал Б.Б.

69

Анонимен

преди 13 години

До 69 "Абе май при Костов спря да се краде" Голям виц ще си го запиша ! ! !

68

Анонимен

преди 13 години

Абе май при Костов спря да се краде,спомнете и СИК ВИС,Орион ,Чорни и как ги навря в миша дупка след това..освен това успя да отърве държавата от фирми които изсмукваха милиони от държавния бюджет --Еее някой нямаха възможност да грабят повече и затова реват срещу него сега..

67

Анонимен

преди 13 години

МАРТИН Е НАИ ДОБРИЯ ПОЛИТИК

66

Да така е...

преди 13 години

Да не се заблуждаваме,Костов е добър политик.Мисля,че той може да измъкне страната ни от тази криза.

65

Анонимен

преди 13 години

При Костов България бе разграбена от мафията, най-вече от мутренската част на мафията. Сега какво да се промени - да се върне времето назад ли?

64

здсщскш

преди 13 години

МАРТИНЧО, ПРАВИШ ЛИ РАЗЛИКА МЕЖУ ДЕМОКРАЦИЯ И ДЕМАГОГИЯ....МЕЖДУ ПРОЗРАЧНОСТ И ЗАБЛУДА?

63

Joy

преди 13 години

Голям *** тоя ...

62

Анонимен

преди 13 години

МАРТИНЧО ТИ ОТКРИ ТОПЛАТА ВОДА!ЧЕ ТАЗИ ПЕСЕН Я ПЕЕ ВСЯКО ПРАВИТЕЛСТВО,КОЕТО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ.ВИНАГИ СМЕ НА ПЪРВО МЯСТО,ОТЛИЧНИЦИ И МИЗЕРУВАМЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО.

61

Анонимен

преди 13 години

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ГРЯХ НА КОСТОВ Е- И З Л Ъ Г А Н И Т Е Н А Д Е Ж Д И НА Е Д И Н Н А Р О Д

60

Анонимен

преди 13 години

Е ако си някое *** на дърт *** и достатъчно си се налапал,може и да убеждаваш да останат кадърните хорар да останат и да ти слугуват,но май няма да познаете,така ще ви запустеят и откраднатите заводи и постоените хотели и магазини,защото за тази работа се иска акъл,не само нагласт ...

59

Анонимен

преди 13 години

Правителството на Костов тогава беше първото НЕкомунистическо такова от 10г. и естествено получи цялата подкрепа на запада. Да, подкрепиха ни и с валутния борд и това бяха задължителни мерки, но...всеки що-годе добър икономист и управник щеше да направи същото. Костов управляваше тоталитарно, смачка всички свои политически опоненти, с разследване, обвинения и всякакви други мерки, а и мнооого краде, мнооого...просто доста добре се прикри, но...ако беше толкова читав, дали щеше да спечели 5% ??

58

Анонимен

преди 13 години

Затова всички българи успяват на запад и не искат да се връщат, защото ги прогонваме с подобни определения. Всеки има право на мнение, а че е потърсил щястието си извън БГ няма нищо лошо. Никой не е длъжен да стои в тази простотия тук. ВЪпрос на избор. А българина си е българин и на другия край на света. Сега, че е фен на Костов не го прави НЕбългарин. Все пак малко толерантност. А иначе си права за Костов.