159

The truth

преди 14 години

Нищо не се прави от България и в България. "Партиите" и "политиците", които ни управляват са продажници на банките на ЕС и САЩ. Те служат и обслужват техните интереси, а ние сме в положението на роби, податни крепостни, които залъгват с правата на човека. Това, което казва този М.Д. е демагогия. Той го знае по-добре от всеки от нас. Не дали ще стигнем МВФ да прави реформи. МВФ и ЕЦБ и ЕБВР и вся остальная *** правят всичко у нас чре корумпираните "ни" "политици". Драшков, знам, че си тук!

158

кофти

преди 14 години

До края на 2009 г. правителството на ГЕРБ, управляваше реално с бюджета на Станишев и Орешарски, защото когато дойдоха на власт не направиха никакви промени. А за техния бюджет 2010, Европа вече бие камбаната...к'во се случва,а?

157

268

преди 14 години

Трябва да се отнеме стажа за майчинство на пенсионри чийто да деца работят в чужбина. нека американскита държава се солидализира с такива родители еничари. Аз не съм длъжен да съм солидарен в пенсионната ситема с еничари и мързеливи ***. Искам собствена партида да си знам сметката.

156

255

преди 14 години

Тези детски надбавка трябва да се премахнат държавата преразпеделя доходи и самото преразпределение струва пари и администрация. Трябва да се премине имаш две деца 10хил. необлгаеми. което си е 1000лв. на година. А сега става най-безотговорните най-бедните стимулирани да имат деца , докато тези с по високи доходи над 350лв. на чл. семейството нвмат право. Създава един естествен подпор най негодните циагани.

155

ламбо

преди 14 години

Вижте к'во прави Дянков !От нас икономисва нови 426 милиона, но в същото време ...В същото време раздава без да ни пита, РАЗДАВА нови 116 милиона на тютюнджиите,и нови 148 милиона Помощи и Детски на *** !!А дефицита ? ДЕФИЦИТА СИ ОСТАВА ...

154

Калин

преди 14 години

докога ще ви плащаме борчовете ***, като *** вегитирате!

153

Анонимен

преди 14 години

Хахаха Костов е научил Мартинчо, че приватизацията е най-лесния начин за лапане. Ах колко сте крадливи всичките, ама и нагли на всичко отгоре. Лека му пръст на ДиДжей Ал Бож, дето ги продаваше за по левче предприятията.

152

Калин

преди 14 години

Комянягите пращат на психотерапия всеки които им напомни за това, че съсипаха икономически и социално страната след 1944г.В средата на 80-те изнасяха милиони ежедневно и пълнеха задгранични сметки. Впоследствие извършиха банкови престъпления, като за пореден обраха труда спестяванията и живота на хората.ВПОСЛЕДВИЕ ИЗВЪРШИХА МАСОВАТА ПРЕВАТИЗАЦИЯ удобно забравят това. В СДС ВИНАГИ Е ИМАЛИ ЧЕРВЕНИ ПРИДАТЪЦИ, КАКТО И В ГЕРБ СЕГА. ИВАН КОСТОВ ОБАЧЕ МОЖЕ И ЗНАЕ КАК!ГРИЖА ГО Е ЗА ХОРАТА В ТАЗИ СТРАНА!

151

анонимен

преди 14 години

съжаляваме че гласувахме за герб те се оказаха прости хора .това личи и от твоите писания

150

анонимен

преди 14 години

той не е комунист.просто може да мисли за разлика от тези в герб

149

анонимен

преди 14 години

прости хора.костов разпродаде предприятия със задължения от милиони защото това му бяха оставили комунистите.печелившите те отдавна си бяха взели като например кака бориславова 92 год. си взема 12 такива.а бб ще продава печеливши предприятия в това е разликата и той като кобурга ще продава нещо без задължения на цена като със задължения

148

анонимен

преди 14 години

бб се заблуждава че народа ще гласува отново за него .не става управление само градящо се на измислени високи рейтинги .вече живеем в демокрация няма да ее като тошо 35 години начело.ние сме цяла фамилия която гласувахме за него ама чакаме избори с нетърпение за да си гласуваме пак за костов.само той може и знае как

147

стаканофф

преди 14 години

Тоа иска да гушка парета от приватизация...ей, ноого гявол бе, а ние че си плаащамееее....

146

анонимен

преди 14 години

те не са мераклии за власта .при управлението на костов бюджета беше 4 милиарда а при управлението на бб е 20 милиарда.а каака кристалина си назначава не българи в кабинета си тя се срамува че е българка.бб не може да залага толкова голям бюджет това е все едно да си заложиш в семейството че ще изхарчиш 1000 лева а пък да знаеш че ще изкараш 200 но дянков затова го изпратиха американците

145

Дон Жуан

преди 14 години

до Синя дама, И аз те обичам, събличай се да ти го докажа. ;)

144

Анонимен

преди 14 години

Ходи се лекувай .

143

Синя дама

преди 14 години

Ха- ха- ха !!! Колко сте жалки !!! Злобата и омразата е Ваш приоритет!!! За разлика от вас аз обичам хората и искам да живеят добре, а това може да се случи единствено при управлението на Костов!!! Чао промити !!!

142

Анонимен

преди 14 години

Грую, ами твоите любимци - червените *** да не са по-стока?

141

ДАНЪКОПЛАТЕЦ

преди 14 години

И КАКВО ОТ ТОВА?ВАЛУТНИЯТ БОРД ОТ МНОГО ГОДИНИ УПРАВЛЯВА ПАРИЧКИТЕ НИ!

140

Анонимен

преди 14 години

Синя или посиняла от злоба?