166

todor

преди 14 години

Gacko.. to4no zaradi takiva prikazki i tolkova zle nastroeni hora kato tebe sme na tva polojenie.. nqmam dumi! Stiga negativizam.. stiga otricanie.. tctc.. daite go malko po polojitelno.. a Berbo.. si e Berbo.. unikalen futbolist , no vse pak nqma nezamenimi hora ;)

165

Гацко

преди 14 години

Правилно е решил човека, както и милиони хора напуснали тази изостанала, селска държавица.

164

просто фен

преди 14 години

Стига злоба, стига завист, Бербатов беше бижуто на нац. отбор , загубата е голяма.Той е страхотен футболист, много жалко че се отказа така, май наистина не е много мъжка постъпка, но това си е негово право все пак, пожелавам му огромни успехи в Манчестър и дано националния се справи и без него, дано ....

163

ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;)

преди 14 години

174 е много прав!...

162

lewskar

преди 14 години

Напротив Берба направи най-добре ,махна се от тази порнография български национален отбор.С титуляри живко зеткото ,ники синкото,и иванчо на лъчко и е то такива елементи .На мястото на С.Петров и М.Петров трябва и те да напуснат.Видя се ,че тази формация неуспя да се представи ,време е за нова ,но без горе посочените ,но с Мъри Боби Наско Лъчко и ко ще е така.Сега няма да се класираме а дербито след тези мачове ще е България-Фариорски острови

161

стефан

преди 14 години

защо не коментирате синчето ники михайлов резерва в твенте и титуляр на националния отбор ами плюете по бербатов.

160

БГ

преди 14 години

""Левскар сам! четвърто поколение, но истината е, че България губи. Губи може би един от най-интелигентните играчи ( на терена ) , които сме имали. Ще ни бъде трудно просто нямаме мислещ нападател, а само консуматори. Преди да се делим на ЦСКА и Левски помнете, че сте българи."" БРАВО ПРИЯТЕЛЮ,ТИ СИ ИСТИНСКИ ЧОВЕК! АЗ СЪМ ЦЕСЕКАР И ТЕ ПОЗДРАВЯВАМ ЗА ДОСТОЙНАТА ПОЗИЦИЯ!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СМЕ МАЛКО ТАКИВА,АКО БЯХМЕ ПОВЕЧЕ,МОЖЕШЕ ДЪРЖАВАТА НИ ДА Е ПО-ДОБРА!!!

159

КНК

преди 14 години

До:172,питащКато не помниш незабравими моменти от играта на Бербатов в нац.отбор,може би помниш незабравими мачове на целия нац.отбор?Нямам спомен в случаите на редки негови отсъствия поради контузия или наказания,нац.ни атбор да е направил впечатляващи и незабравими мачове.А ако имаше такива съотборници като изброените от теб,не се знае какво щеше да помниш и какво не.Толкова очевадна беше злобата срещу него на някои некъдърници в нац.отбор,че вие по форумите се заразихте.Тяхната злоба произти

158

питам

преди 14 години

Извинявайте, но защо не помня незабравими моменти от играта на Бербатов в Националния отбор - такива, каквито има много със Стоичков, Боби Михайлов, Трифон Иванов, Костадинов. Бербатов в Националния беше *** фигурант - няма един пробив, едно изстрелване, в отбора играят само Мартин и Стилиян, а Бербатов става футболист на годината - с кое бе хора, със размера на заплатата ли си, англичаните разбраха таланта му и затова не го приемат. толкова е просто.

157

Цецо

преди 14 години

И още нещо ще добавя... не са много добрите ни футболисти, нека да уважаваме както тях, така и техните решения! Като ги плюем и хулим, го правим и върху самите нас, защото те са нашето лице пред света!

156

Цецо

преди 14 години

Не мисля, че му е писнало от футбол, по-скоро вярвам на причините, които изтъкна за това свое решение. В края на краищата за нас футболът е хоби, а на него това му е професията. И както се казва, насила хубост не става, в последните мачове с националния ни отбор забелязах, че играе без особено настроение, което се отразяваше и на играта му. Както и да е, аз лично смятам, че след като напусне Ман. Юнайтед, ако "пасне" в новия си отбор, има възможност да видим неговата "втора младост" във футбола.

155

Papa

преди 14 години

Митко е добър играч, но явно вече му е писнало от футбол и е решил да става счетоводител.Според мен това е решение на счетоводител.

154

Пешо Ноктюрното

преди 14 години

Пази Боже сляпо да прогледа , са казали хората.Един безмислен и ялов фигурант в Юнайтед, който цяла англия се скъса да му прави шаржове и подигравки щял да учи простите българи как се прави футбол.Безочие и наглост до безбожие.Марш оттука , ленив ***!

153

ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;)

преди 14 години

...БЛАГОДАРИМ ТИ,ЗА ХУБАВИТЕ МОМЕНТИ,КОГАТО С ТАЛАНТА СИ,ТИ НИ КАРАШЕ ДА СЕ ГОРДЕЕМ ЧЕ СМЕ БЬЛГАРИ... БЛАГОДАРИМ ТИ,И СЕ ИЗВИНЯВАМЕ ,ЧЕ НЕ СМЕ ДОРАСЛИ ЗА ДА ЦЕНИМ ТАЛАНТ КАТО ТЕБ!... УСПЕХ В ЛИЧНИЯ ТИ ЖИВОТ И УСПЕХ В КАРИЕРАТА ТИ В БЬДЕЩЕ...

152

ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;)

преди 14 години

Шевченко отиде в Челси - не направи нищо! Никой не го оплюваше!... Роналдиньо отиде в Интер - сьщо не постигна от това което беше в Барса! Никой не го оплю!...Нашето ПЛЕМЕ ли е НАЙ-УМНОТО бе!?!?!?!? Ние ли сме НАЙ НАЙ НАЙ,за да оплюваме един ДОКАЗАН ТАЛАНТ,какьвто е Димитьр Бербатов? Подкрепям решението на Берба,за това,че се отказва от нац.отбор,защото НИЕ не заслужаваме неговото присьствие...защото СМЕ завистлив народ... БЛАГОДАРИМ ТИ БЕРБАТОВ! БЛАГОДАРИМ ТИ,ЗА ХУБАВИТЕ МОМЕНТИ,КОГАТО С...

151

penko

преди 14 години

Имаме двама невероятни футболисти в името на Стоичков и Бербатов, но за жалост и двамата се чувстват по-добре извън България и това е заради простия ни народ, който не ги подкрепя по никакъв начин. Подкрепяйте се некадърници! Само така можем да усеем..не завиждайте на по-добрите! Гордея се, когато споменавам тези имена!

150

айде, честито!

преди 14 години

най-накрая!

149

Анонимен

преди 14 години

Абе *** дето плюете тук,някой да е потигнал и 0.1 % от успехите на Бербатов,като сте толкова отворени и кадърни защо някой от вас не го вземат в Германия или Англия където е Бербатов..хайде бягайте да си вземете по една бира в PVC бутилка,че ви е по на далавера и си драскайте глупостите тук..

148

Българи

преди 14 години

И ние казваме сбогом на Митко. Благодарим за всичко сторено за България.

147

дпа

преди 14 години

Хахах македонеца *** лъсна. ***, като всеки *** нещастен ще ти излезне същността на яве, за мен си ясен, като всеки македонец, памак, турчин, евреин си си предателче нещастно. Сега за дето използва името България 39 - пръчки на голо *** такова.