733

Соня

преди 14 години

Също така и българите сме велик народ и сме преодолявали много по-сериозни кризи ! И България ще пребъдне ! Да не се обиждаме на нации и да мерим кой е по-по-най...ами да вземем балканските народи да се обединим ! С или без Европейски съюз !

732

666

преди 14 години

Това е то...началото на края на един мираж наречен ЕВРОПЕЙСКИ СЪюЗ..плановете за нов световен ред отиват там от където са дошли...по ДЯВОЛИТЕ...

731

Ясен

преди 14 години

Гърците живеят много по добре от Българите това е факт ,но дължат адски много пари по 50 000 Евро на глава!

730

1

преди 14 години

Ot v4era edno i s6shto dr6nkate K6de otidoxa Vasilka i Dido`pone ot tiax 4ovek mojeshe da nay4i neshto! Shto ne si izbivate kompleksite drygade! A onia s BOLNIAT ZADNIK -ela v PLOVDIV da ti go IZLIKYVAT!!!!!!! Samo v 1 klinika a ne v 3 !!!!!

729

Портос

преди 14 години

Не гадай !!! Самата истина ти казвам!

728

от 770

преди 14 години

И друго - Данон ли е продукта, който произвеждаш?

727

oт 770

преди 14 години

Не мога да позная. Каква ти е заплатата?

726

Анонимен

преди 14 години

Гърция е най-скъпата страна от европейската зона(страните с евро) и с най-ниски заплати.Сега ще става още по-зле.Обикновенните хора обират пешкирите,не ония крадливите с басейнчетата и скъпите коли.Защо като ще се зверите на суми,не се зверите на немски,швейцарски и т.н пенсии,които са в троен размер от гръцките и ги харчат в държави с мн. по -ниски цени?

725

soni

преди 14 години

Леле,леле,617 еуро пенсия!Чак с големи букви го пишеш,ама забравяш ,че тази пенсия той не я харчи в България.В България ще си цар с тия пари ама не и в Гърция братко!То тя и твоита пенсия би изглеждала безумно висока на един сомалиец(примерно) ама тва не пречи да мизеруваш ако си само на нея.Освен това има мнооого пенсионери в Гърция които взимат по-малко от тия пари.Ако в България е скъпо,ела да видиш тук какво е.

724

Анонимен

преди 14 години

"Работата на Илияс Лестарис е да изпраща клиентите си по широкия свят ........ С две думи описва чувствата си. Несигурност е едната. Другата гняв.Той е внасял 37 години в пенсионната каса и сега получава за това 617 евро."КАКВО ПОВЕЧЕ ДА ПИШЕМ!!! 617 ЕВРО ПЕНСИЯ !!!!!!!!

723

Портос

преди 14 години

Аман от такива ментори като тебе!!! Работя тук в България, по 10 часа на ден!!! Познай от три пъти каква заплата взимам??!! Колегите ми от Франция във фирмата -майка работят по 8 часа, произвеждат същия продукт със същите машини... Имат същата производителност, със същото качество....Взимат осем пъти повече....Не се изказвай неподготвен, пич, не всичко е бяло и черно....

722

Анонимен

преди 14 години

770,*** си,та чак вдлъбнат

721

герберче

преди 14 години

Малиий, колко си раним. Извинявай за недобрия тон.....

720

Портос

преди 14 години

Ти, пич ,си някой безработен, а даваш акъл... Цървулска работа

719

от 770

преди 14 години

Хе хе.Колко бяс предизвика идеята, че в България трябва да се работи повече и да се произвеждат продукти, които изискват повече образование и по-висока квалификация.Друго си е да мързелуваш, да псуваш страната си и да чакаш висока заплата. А и нали ако се поизучиш малко, може да ти се възпали мозъка ... Да, по-добре е да се седи пред компютъра и да се завижда на гърците, че са се уредили да им плащат повече за същото неработене.

718

Анонимен

преди 14 години

Ей, празнодумец изпростял, да не би гърците да произвеждат BMW-та или работят повече от нас, та да получават такива високи заплати... ----------O, добре възпитан господине, гърците получават по-високи заплати от вас, отчасти защото имат 300 милиарда заеми и отчасти, защото селското им стопанство и туризма им са в значително по-добро състояние от българските. И как няма да са - ако с туристите в българия се общува на същото ниво, на което ти общуваш тук, те сигурно бягат през глава от България.

717

Фермер

преди 14 години

О, свещена простота, нахрани ли прасетата, издои ли кравата, лъсна ли бастуна преди да седнеш пред монитора. Изтрезня ли от снощния запой, кавал, много глупости плещиш тази сутрин...

716

герберче

преди 14 години

Ей, празнодумец изпростял, да не би гърците да произвеждат BMW-та или работят повече от нас, та да получават такива високи заплати... Помисли малко с изветрелия си мозък, защо е така, и тогава пускай "меродавното" си мнение в обръщение.

715

Safo

преди 14 години

Говориш наизуст, като използваш клишета и най-откровени лъжи.Но явно си някой пенсиониран кофражист и аз не искам да те просвещавам. Живей в заблуда и бъди жив и здрав, за да продължаваш, все така самоотвержено, да ни развеселяваш в чата....

714

Анонимен

преди 14 години

Ако Меркел беше премиер на България, щяхме да вържем и да цъфнем за четири години.-------------------Не, ако работехте като германците и произвеждахте БМВта вместо домати, щяхте да сте цъфнали и вързали.