38

nina

преди 14 години

Polet ot Sydney za Singapure s British .... zapochvat da servirat hranata i Cabin crew supervizora kazva za putnizite musulmani predlagame svinki stek .... excuse me may teleshki ili pileshko beshe

37

goshy

преди 14 години

evala jivota imal i sveja strana bravo vkaraite malko po godini statii stiga s taq kriza i tui MVR

36

ББ

преди 14 години

Капитан на ферибот : - Уважаеми пасажери, моля не се блъскайте! Кораба потъва бавно и вода има за всички.

35

читател

преди 14 години

- Дами и господа - съобщава стюардесата - летим на височина 10000 метра. Температурата навън е минус 20 градуса. Намираме се над океана, на 300 километра от най-близката суша. Капитанът на самолета ви пожелава приятен полет и пита дали на някой от вас случайно не му се намират 25 тона керосин?

34

Анонимен

преди 14 години

Някога, когато БАЛКАН летеше и до Видин, стуардесата се появи и заяви; след три минути прелитаме над Михайловград /Монтана/ пасажерите за там да се птиготват за скачане...

33

uhaa

преди 14 години

много добро!

32

Анонимен

преди 14 години

Летим веднъж с полските авиолинии. Гледаме стюарда - младо момче с размерите на 4-крилен гардероб и юмруци като дини, обаче много усмихнато. Викам на приятеля "Малей, представяш ли си ако бяхме терористи - mission impossible"!

31

wizz

преди 14 години

хахаха, много добра статия !!! :))

30

Анонимен

преди 14 години

Хахах това е от изданието на Spiegel: "Sorry, wir haben die Landebahn verfehlt" (Сори, пропуснахме пистата) - невероятно забавна книга, препоръчвам я на всички немскоговорящи :) Един от любимите ми е: "По време на силна турбуленция капитанът решава да "успокои" пътниците: Драги пасажери, както сами забелязвате преминаваме силна турбуленция. Не се притискайте силно към седалките - те също падат заедно със самолета" :D

29

хвър

преди 14 години

Самолет на Пан Ам, чака разрешение за кацане в Мюнхен и пилотът чува следното:Друг пилот на Lufthansa (на немски): "Земя, какво е нашето време да започна маневра за кацане?"Земя (на английски): "Ако искате отговор, трябва да говорите на английски."Lufthansa (на английски): "Аз съм немеж, пилотиращ немски самолет в Германия. Защо трябва да говоря на английски?"Неизвестен глас от друг самолет (с перфектен британски акцент): "Тъй като загубихте ши....а война!"

28

Анонимен

преди 14 години

Благодаря - посмях се със статията посмях се и с коментарите и на някой хора летяли със самолет

27

bg

преди 14 години

Ааа по големи мизерници от АлИталия няма, добре че фалираха :)

26

191

преди 14 години

Добре дошли в Едмънтън. Благодарение на нашия капитан след напускане на самолета можете да търсите багажа си на пистата за излитане. HXhahxHAHxHAhxHAАми да,нека разчупват малко рутинната обстановка...и напрежене,по леко минава полета =)

25

Jitan

преди 14 години

Ако щете вервайте ,ама преди години когато падна самолета веднага след излитането от летището в София, още преди да са разбрали всички ,че има катастрофа,един човек се явил на гише информация и казал:-Аз съм от падналия самолет преди малко!Кога е следващия полет за Варна ?

24

ъ

преди 14 години

Мдаааа България Еър са готина компания. Харесва ми да фъркам с тях, а и е по-екстремно заради по-малките и стари самолети!

23

Katkata

преди 14 години

Venci, колега, много се шашкаш! Иначе статийката си я бива. И аз летя често, но попадам на немски стюардеси-крокодили. Много са груби и арогантни. За сметка на това обслужването с Бългериа Еър е невероятно- винаги ги предпочитам.

22

И аз да кажа

преди 14 години

От Прага към София като се издигнахме и спря шума в ушите:) пилотът каза: "Времето е ясно, но има и облаци, навън е - 45 градуса и не е за къс ръкав. Летим на 8000м етра, което според мен е горе- долу добре." Голям майтап беше.

21

Vencislav

преди 14 години

На 13 май имам полет за Бостън ... започвам да обмислям да пътувам с ферибот ако ще се *** така. Не ми допадат подобни смешки в самолета :)))

20

Hau

преди 14 години

Добре е че има и такива забавни статий. Взе да ми писва с икономическата криза, групировките и кой кого окрал. Публикувайте повече материали, като този за да се види че живота и *** и забавна страна.

19

преди 14 години

Скучна статия! А *** от снимката са снимани в автобус!