106

Мима

преди 14 години

Толкова либерални закони, че даже много вредни.

105

тони

преди 14 години

но сьм сигурен че си видял поп рокер

104

тони

преди 14 години

ти видял ли си комунист и библия заедно

103

Злия сектант

преди 14 години

Т. нар. "православни" защо не замълчат като 90% от тях избщо не са вярващи и понеже са родени такива са го приели за правилно. Повечето от тези хора не са чели Библията и говорят как това или онова трябвало да се премахне. Ако сте вярващи трябва да мислите че само Бог може да съди а в момента вие влизате в неговата роля на съдии.

102

Сашо

преди 14 години

Ти пък от позицията на какъв, ще определяш какво й трябва на България и какво - не ? *** !

101

зевзек

преди 14 години

Аз вярвам само в пирамидата с окото, изобразена на американската валута:)))

100

Анонимен

преди 14 години

НЕ ЩЕШ ЛИ ЕДНО 70 + ЕДНО 30 НАЦЕЛО

99

село

преди 14 години

я вервам само в 100 лева нацело

98

атакист

преди 14 години

кога ще се пенсионира професора? Съвсем изтрещя! Вместо да иниацира проверка какви са тези култове, той се гордее с либералните ценностти наложенени по давление на американците.Сектите трябва да се спрат на България не са необходими нито Свидетели на Йехова, нито сатанисти, нито диамантени будисти

97

an

преди 14 години

PRAV SI. O6TE V NA4ALOTO NA PSEVDO-DEMOKRACIQTA, VSI4KO TRAGNA S KRAKATA NAGORE. VSEKI ZAPO4NA DA SI GONI INTERESITE, I STIGNAHME DO POD KRIVATA KRU6A. A NAI LO6OTO E, 4E NARODA SPI. HIPNOTIZIRAN E OT NAVLECITE, KOITO SE PRAVQT NA POLITICI. DARJAT VLASTA, KAKTO KU4E DARJI KOKALA. ZATOVA ABSURDISTAN, NIKOGA NQMA DA STANE EVROPEISKA DARJAVA. 6TE SME ZADNIQT DVOR NA ZAPADA O6TE 1000 GODINI.

96

Анонимен

преди 14 години

Всеки ще намери учител според сърцето си.Нещо такова пише в Библията. Това включва и много лоши варианти, като един от най-лошите е да смяташ себе си за учител. А още по-лошо за съдия-изпълнител.

95

koko

преди 14 години

Nai-gelezni sa protestantite!

94

manuelche

преди 14 години

Този Божидар Димитров какво хитро куче е, не е истина. Как тъъънко, тъъъъънко играе на струната на болезнени теми като религии и етноси. Уж така лекичко, невинно тръсва нещо и след това го коментират поне седмица напред. Ето за това Бойко няма да го махне скоро, въпреки чутовните му изцепки, защото е една огромна, ходеща провокация.

93

???

преди 14 години

Защо не ми давате да чета коментарите,ами и да пиша не давате?

92

До евангелиста

преди 14 години

Виждала съм ви вас големите вярващи.Правите едно,говорите друго.Пред пасторите сте най-добрите,а самия ви живот е съвсем друг.Ако погледнете "Света"както го наричате вие и начина по който правите нещата в църквите си ще видите,че всичко е едно и също.Във тия църкви пасторите ви действат чрез психология над хората.

91

:)

преди 14 години

Във Враца започнаха подписка против Свидетелите на Йехова в един от кварталите.Така трябва.Според мен трябва да пуснат подписка за мнението на хората относно всички църкви които не са от Православната.Вече разрешават на *** и пульо да регистрира църкви.Всяка една от църквите имат против нещо в Православната, било икони,било свещи и какви ли още други.Има хора в Православните църкви търсещи Бог истински и със сърцето си.

90

Анонимен

преди 14 години

Има ли някой от тук присъстващете ие да е член на"Муун"? Изкам да разбера за тях!

89

Гочо

преди 14 години

КУ-КУ...

88

отвратена

преди 14 години

АЗ СЪМ ЗА МУУН..........

87

Гочо

преди 14 години

Бог е съвкупността от природни закони. Бог е мисълта и словото, чрез което се изразява. Бог любовта и сътворението на живота чрез нея. Бог е...Не. Не е Бойко...