405

Стефка

преди 13 години

100% УБИЙЦИ!!!!!!

404

Стефка

преди 13 години

Ейййй ама поне 1-2 коментара да бяхте оставили.Но нали ние в България по начало сме се специализирали в близането на дупета,защо да говорим лошо за едни убийци като можем да се прави ,че няма проблеми :D

403

Мунчо

преди 13 години

защо толко много коментари са изтрити?Да не би да са били насочени срещу американския хуманизъм?

402

Darkov

преди 13 години

Тези в хеликоптера доста са се дрогирали...

401

Васил Стефанов

преди 13 години

Грозна работа. Убийсто чиста проба. Така американците до никъде няма да стигнат, да му мислим и ние като техни лоялни и прогнозируеми съюзници.

400

По-умен!

преди 14 години

1) "седемдесет и някоя година" - когато все още няма хора, тичащи наоколо с експлозиви в торбите!2) "1 директно е свален с ракета и екипажът му загива" - "проявявали са уважение и най-вече зачитане правата"

399

умен!

преди 14 години

..разлитат се парчета от хеликоптера, който е силно повреден и е принуден да кацне. Екипажът е ранен. Известно време иранците прекарват в плен за шпионаж, тъй като на борда им е открита фотографска апаратура. В края на краищата, когато недоразумението се изяснява руснаците освобождават арестувания екипаж, като са му оказали пълна медицинска помощ и са отремонтирали вертолета!!! Нямам спомен братята американоси да са проявявали подобно уважение и най-вече зачитане правата на явен военен опонент.

398

умен!

преди 14 години

1 човешки живот = 0.00 $Браво на "демократичните" янки! Мисля, че клипът е повече от показателен. Само за сравнение: ПВО-то на руснаците седемдесет и някоя година засича 4 ирански хеликоптера в нарушение на въздушното пространство на тогавашния СССР. За 2-3 минути дежурен МИГ-23 застига 2-та от тях /другите 2 са се усетили явно и са успели да напуснат зоната/ - 1 директно е свален с ракета и екипажът му загива, по другият пилота на Миг-а открива стрелба с бордовото оръдие /разход 72 снаряда/,

397

Суфти

преди 14 години

Ами чакайте защита и промяна,но не ги очаквайте от политици,армия и полиция! Разберете,че политиците не се борят да променят гадната система,а да я подържат! А за коментара на номер 431 нямам какво да кажа,освен че "тея" се разбират перфектно като си говорят,както ги разбира всеки нормален човек,който знае английски,естествено! Гадните американци са най-големите терористи в света и това е поредното доказателство!!! ОТВРАТИТЕЛНО!

396

Анонимен

преди 14 години

Абе, хора, много ми е лубопитно тея как се разбират по радиото. Говорят само некви глупости.

395

eva

преди 14 години

vsi4ko e vapros na politika.Civilnite xorica o4akvat za6tita,no na nikoi ne mu puka za tqx,a te sa kato po golqmata 4ast ot nas-vglabeni v ednoobraznoto si sa6testvuvane,o4akva6ti po dobrite usloviq za jivot s promqnata na vlasta.imam 4ustvoto 4e skoro i pri nas ne6tata 6te se razviqt v tazi posoka,ot druga strana nie/kolkoto i da se gordeq 4e sam balgarka/sme ov4i narod sviknal da bade gazen i nastapan o6te kato se sabudi vseki boji den - moje i da gre6a,notova e moeto mnenie

394

Анонимен

преди 14 години

Даже *** е силно казано за тези американски войници, по скоро това е някаква ***!

393

bzb

преди 14 години

И всичко тия фантасмагории са на фона на познатата на всички ни _РЕАЛНА_ история за това, че единствената до момента употреба на ядрено оръжие, при това срещу цивилно население, e дело на държавата, плашеща целия свят с това, че други евентуално може и да го сдобият нещо подобно. Цъкайте минусчета сега...

392

bzb

преди 14 години

426, ако беше някой твой близък нямаше да си толкова спокоен от т.нар "по-малко зло", нали? Всъщност най-вероятно си поредният тийн-фашизоид (да се чете: просто мразещ турци и ***), оправдаващ се с набивалици, като споменатата "възможност" за ядрено оръжие в ръцете на радикалисти. Това може да бъде само сценарий за филм със Стивън Сегал или на следващия Call of Duty и нищо повече.

391

Анонимен

преди 14 години

ами война, пичове... Ако си мислите, че го няма това - значи сте наивни! Но помислете и върху следното - как ви се струва ядрено оръжие в ръцете на радилалисти?! Някак си е по-добре по-малкото зло!!!

390

bzb

преди 14 години

Ленка, прочетох последните няколко мнения и те подкрепям. Особено точно бе казаното за превъзходството. НАТО е неадекватна организация, която не участва в конфликти, с шанс за някакви особени загуби. Каква военна организация може да е, когато нейни държави-членки са на практика в състояние на война? Кристално ясният извод е, че САЩ правят каквото си искат, криейки се зад фиктивния параван "НАТО".

389

Ленка

преди 14 години

Не може така агресивно. Излъгали, че Ирак имал ядрено оръжие, а по време война излезе, че дори и пушки нямат. Показили харта за военнопленици-казали "Тези хора не пленници, те терористи". Така ги оставят в лагери като Абу Гдариб и други /какво се случва там-само Гспод знае, изтекла информация, че арестували много момичета, които раждат в лагери/! Гнусни неща..имам вече и аз сериозни съмнения за 11.09., как самолет ударил Пентагон, той нисък, останки от самолет няма!

388

Анонимен

преди 14 години

егати якия хеликоптер и аз искам такъв-да трепа от два километра и да се чудя *** ли беше винкел ли носеше от ройтерс ли е или от 24 часа.

387

Ленка

преди 14 години

Добре, навярно писала доста емоционално. Борба спрямо тероризм не означава смачкване и ликвидиране на цели държави. Сумарно Руссия понесла много повече атаки от САЩ-пред жилищни блокове, в театър, Беслан, метро, влак! Но абсолютно грешно сложим всички от Северен Кавказ под един знаменател. Търсят и намират точно конкретни "хора", мирни жители трябва бъдат защитени. Но при САЩ точно обратно, който дръзне каже истината за тях бива обвинен в тероризм-луди хора!

386

Анонимен

преди 14 години

Скъпо Ленче! Пиша ти бавно,щото... Припомни си само какво направиха лудите *** само преди няколко дена във вашето метро!И се замисли ,кой е голямата заплаха и за вас, и за нас.Кой ти е виновен? Май насочваш гнева си в неправилна посока.