12

BS

преди 14 години

DNESKA KITAI OBQVI 4E SHE INVESTIRA V BULGARIA 40 MILIQRDA EVRO 3 GODINI I BEZVAZMEZNO SHE NAPRAVI BELENE V ZAMQNA ISKA SAMO 10 MILIQRDA KOFICHKI OT KISELO MLQKO :)

11

фифи

преди 14 години

Много мило........БЛАГОДАРЯ.

10

...

преди 14 години

Най- добре е днес да излезе Дянков и да каже, че сме надминали САЩ по бюджет .. :))) като нищо ще го направи - .. и ще си повярва :)

9

Aprilcho

преди 14 години

ЧРД фифи ;)

8

Aprilcho

преди 14 години

до ГабараА така ;)))Ами уж взимаме мерки срещу такива шегички, но никога не е късно да се имзайтапят с теб по този начин!

7

dingilev

преди 14 години

N sledvashtite izbori shte glasuvam za serGEI ili Goce!Shegi4ka :P

6

фифи

преди 14 години

Аз пък днес имам рожден ден;и съм родена в Габрово.....

5

имате луек пропуск

преди 14 години

На 1 април френската традиция е децата да закачват хартиени риби на гърба на достолепните костюмирани господа. Защо ли го правят това и на децата дори е ясно, ако че не са журналисти. Преди да пишете популярни статийки, ограмотяващи безпросветната (според ваш'те критерии) читателска интернет маса, поне първо попрочетете кое-що оттук-оттам из нета, за да попълните пропуските в знанията си по темата.

4

Габара

преди 14 години

Априлчо докато се шегуваш, да не стане и с тебе, като с оная, за която говорили: А бе шегуваа, се шегуваа се с нея и сега има 5 деца :))

3

Ves

преди 14 години

Аз пък не мога да разбера защо в статията все се пише за "шегата" когато според името му деня е посветен на "лъжата". Аз лично правя разлика между двете неща. Ако ще се шегуваме то не е изрично нужно да лъжем. Но щом така го разбират повечето хора, то предлагам днешния ден да се преименува на "ден на шегата".

2

Смех....

преди 14 години

Верно ли?

1

Aprilcho

преди 14 години

Да си призная, още никой не съм метнала днес, но дойде ли ми вдъхновение ще го направя :) Трябва да не си губим чувството за хумор, защото ние ще се погубиме иначе. А и народът е казал "Който се е смял, е оцелял" :)