584

МИТКО

преди 14 години

САМО ЕДНО НЕЩО МИ УБЯГВА: ПОЗИЦИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА ПЪРВАНОВ ПО ВЪПРОСА ЗА БЕЗУМНИТЕ КРАЖБИ И ДИВОТИИ В ПОДОПЕЧНАТА МУ АРМИЯ..... РАЗНИТЕ ТАМ ЦОНЕВЦИ,СТУЦИТА И Т.Н. И СЛАВНИТЕ ИМ ДЕЛА....КАКВА Е ОТГОВОРНОСТТА НА ПРЕЗИДЕНТА ЗА ВСИЧКО ТОВА И АКО НЕ - В КАКВО ТОЧНО СЕ ИЗРАЗЯВА НЕГОВОТО "ГЛАВНОКОМАНДВАНЕ"?!.....

583

Националист

преди 14 години

Ето затова не ни трябват фанатици от турски произход!Когато българина иска да направи нещо винаги му се бъркат в работата...

582

Pristrasten

преди 14 години

Jalko stqh da hodq da glasuvam :(

581

koko

преди 14 години

Purvankata e gelezen! EVALARKA!

580

Анонимен

преди 14 години

и без да го свалят мандата му изтича тази година, така че целият цирк беше ненужен. А и Първанката е пичага, в нашата парламентарна република, той в качеството си на президент има само представителна роля и е главнокомандващ на войската(която вече я няма :Д) Според мен всичко беше излишен цирк и ББ няма какво да обвинява другите, който не са от неговата боя за неспособноста си да вземат адекватни мерки срещу кризата с неговия "брат пит"

579

АНТИКОМУНИСТ

преди 14 години

ТОЗИ ПЕРНИШКИ ВЪГЛИЩАР ГЛЕДА НАПРЕД- СВЕТЛОТО КОМУНИСТИЧЕСКО БЪДЕЩЕ.СИГУРНО ОТПРЕД СА СПОНСОРИТЕ МУ.ГЛЕДА КАТО КУЧЕ ПРЕД МЕКИЧАРНИЦА.

578

SAPATA

преди 14 години

за 579 Обожавам смесването на понятията. Казах ти, добър съм в софистиката. Не отричам войника мрял за православието. Поклон пред тях.И ние сме им върнали жеста, като сме приютили техните синове и дъщери, когато са се спасявали от болшевишките клането./Армията на Врангел/. Тези техни деца, вашите ги предадоха на съветите.Да си ги избият на спокойствие.Абе, колко си годишен? Да си чул случайно, че София е столицата с трамваи?Една от първите в Европа?

577

Андрей

преди 14 години

Да бе верно на тая снимка Гошо първия има ореол

576

GENCHO

преди 14 години

BLAGODARJA ! AZ KATO POVECHETO HORA PREDI 1989-TA NENAVIJDAH KOMUNIZMA . NO SEGA PREDPOCHITAM SOCIALISTICHESKA BALGARIJA PRED ANARHIJATA I RAZRUHATA ! SLED PADANETO NA SOCIALIZMA MOJESHE DA SE NAPRAVI EDNO MNOGO PO-DOBRO OBSHTESTVO , DOKATO OT TOVA , KOETO IMAME SEGA I HRISTOS DA DOJDE NJAMA DA MOJE DA POKAJE IZHODA !

575

gogo

преди 14 години

само БСП

574

Бай Балин

преди 14 години

Бойко слез на земята, само на теб и твоите *** подопечни ли не им стана ясно, че Яне ще ви прецака, той още предният ден ви предупреди човека ама не го взехте насериозно, сега никой няма да вземе вас насериозно! Дори в Германия ви се присмяха от Дойче Веле!

573

Spiro

преди 14 години

Днес нагледно ни показаха, как се манипулира един парламент. Кукловодите дръпнаха конците на куклата си и везните се наклониха в обратна посока. Допускаме парламентарната демокрация да бъде подменена с волята на кукловоди - ако на някой му харесва, на мен не. И за да не ме упреквате, че съм син/червен и пр. мисля, че днешния дебат беше излишен. Интелигентните хора знаят кой кой е и без дебати............а другите са масовка,без значение

572

patriot

преди 14 години

Yasno e che tozi cirk be glupavo izmislen.I da se svali Parvanov BG pak shte e v kriza.20-godini kriza.Ne demokraciya.MI:vaprosat e:Koga shte kajem STIGA?I kolko shte go kajem...

571

гого

преди 14 години

янето здраво го държат отзад от едно място в близкия изток...

570

Гоце е "Светец&

преди 14 години

Погледнете снимката- ами той Гоце си е направо "светец" около главата му свете ориола на благочестието.

569

Стига вече

преди 14 години

Кажете за 800 те милиона от НЗОК, които Боко и Дянков заложиха в Американска банка през август 2009 г. !!! Заложиха парите на хората, оставиха лекарите да действат без НИКАКВИ СРЕДСТВА, А после ги нарочиха за най-големите крадци в държавата!!!

568

Анонимен

преди 14 години

не минус, ама направо ще те задраскам *** плазмодийй

567

Анонимен

преди 14 години

за кого гласува бе асан ами за юч

566

Лъжливите овчарчета

преди 14 години

Предлагам 1 април официално да пъде провъзгласен за ден на ГЕРБ.

565

доце

преди 14 години

Янито каза Резисото си има цена Гоце си плати и янито го спаси.