125

ура

преди 14 години

браво че поне за *** електорат не се грижатвече второ гето бутат

124

мале мале

преди 14 години

Колко са бедни ?!Ако си прекарат кабелна сигурно няма един лев да си платят ,но са наблъскали отгоре сателитните чинии./Случайно да не изтърват някой турска помия/.

123

Jack the ripper

преди 14 години

1.Да се спрат помощите за "многодетни" майки.2.Да се плаща на всеки доброволно стерилизирал се ***. 3.Да се обособят специални резервати, подобни на индианските в САЩ където *** да живеят както желаят.4.Малките *** да бъдат отглеждани и обучавани в държавни интернати от 6 до 16 годишна възраст.....така ще се реши *** въпрос

122

123

преди 14 години

" Питам АЗ- КЪДЕ СТЕ ВИЖДАЛИ СИГХАНИН-ШАХМАААТИСТ ЗНАЧИ??? "- Ананд

121

Bartek

преди 14 години

Не знам,как е в София!Но в Петрич ГЮПЦИТЕ се заселват без проблем и прийждат от цялата страна,заради границите!Кмета си ги котка,защото са му сигурен електорат-вече трети мандат!Колиби никнат,като гъби-ГЮПЦИ щъкат кат' бълхи!Петрич се превръща в ГЮПЦИЯ!Кмете,когато демокрацията е анархия и хората се делят на платежоспособни и безпарични/нерушветчий/-идва фашизма!

120

colobur

преди 14 години

Днес гледах един бай *** по ТВ-то.Той твърдеше че те са бай-РОМ-и, и че по произход са от далечната азиатска чужбина - Индия?! Аз пък се осмелявам да твърдя че тези бай-сигхани,бай-роми по произход са от горното течение на река Сингх,Сингхапур значи казвам ви истината! Докхазателства казвам ви мога да ви превеждам значи-въпрос-Коя е родината на играта шах,питам ви аз и отговор въобще не ви търся?! Питам АЗ- КЪДЕ СТЕ ВИЖДАЛИ СИГХАНИН-ШАХМАААТИСТ ЗНАЧИ???

119

Valter

преди 14 години

До 114: NoFace, приятелю, не искам нито да ги интегрирам, нито да ги изтрепвам, макар че това е доста продуктивен метод предлагам да ги натоварим във вагони заедно с каруците, кучетата и прочие и към Франция. Без спирка. Директно да ги "инсталират" долу по Марсилия... Да видим после оная *** овца, защитничка на животните какво ще предложи. Само там! Другия вариант е Германия или Полша. Лагерите още стоят, химическата им промишленост е по-развита от нашата, та добри сапуни ще се получат.

118

Ха - Ха

преди 14 години

А тези дето ще бутат незаконното дело, да не ги осъдят в Страсбург? Защото измамни *** и сие вече осъдиха НАРОДА/ не правителството на Бат ви Бойко/ за етническа дискриминация. *** ти и ДЪРЖАВАТА.Никой не иска да види как *** са само консуматори, смучат като кръвопийци бюджета, нищо не плащат.

117

Анонимен

преди 14 години

до ***, Абе *** смотан как ще станете повече бе *** като много раждате ли. А правиш ли сметка, че и много *** бе, а? Току виж утре ви подпукал *** грип и докато установят за какво иде реч и няма да остане кого да лекуваме. *** ...

116

Анонимен

преди 14 години

Абе това *** никой никъде не ги иска бе, защо така. Абе те са хубави хора бе не са некои свестни и чеб за зеле не става от тях.

115

сиганин

преди 14 години

до Нециганин ти луд ли си ва,ний ду 10 години ша станим повечи от ***

114

Нециганин

преди 14 години

Готово! Само че имаме едва за половината от вас! Хайде сега сами си решете проблема като останете поне наполовина!!!!!После идвате и ви даваме всичко, което си поискал- вервай ми както верваш на тези , за които платено гласуваш!

113

сиганин

преди 14 години

ъм постройте ни по идна убава къща и няма да живеем тук,дайти ни пари и няма да краднем,дайти ни по идин мерседес и няма да карами каруси

112

МОРСКИЯ

преди 14 години

КАТО СА НЕЗАКОННИ ТЕЗИ ПОСТРОЙКИ,КАК ИМАТ ПРЕКАРАН ТОК?ОТ ТАМ ТРЯБВА ДА СЕ ПОЧНЕ-НИКАКЪВ ТОК,А ТО ПОБЕЛЯЛО ПО ПОКРИВИТЕ ИМ ОТ САТЕЛИТНИ ЧИНИИ.....НАЛИ СА БЕДНИ....И НАВСЯКЪДЕ В СТРАНАТА ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЦЕДИРА-ВСИЧКО НЕЗАКОННО ПОСТРОЕНО ТРЯБВА ДА СЕ СЪБОРИ,НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е НА *** ,ТУРЦИ,АРМЕНЦИ ИЛИ БЪЛГАРИ

111

NoFace

преди 14 години

А ти какво предлагаш, драга? Защото Столипиново е пример за мерките, които искаш някой да вземе - там бяха подарени апартаменти по-добри от тези, в които мнозина от нас живеят, но я *** виж на какво прилича кварта ... грешка - гетото. Не можеш да "интегрираш" нещо, което иска да се диференцира. Решението - невъзможно. Нито можеш да "спретнеш" геноцид (нецивилизовано е), нито можеш да ги заселиш някъде принудително (тоталитарно е), нито да ги депортираш (водиМ ги български граждани)...

110

гочо

преди 14 години

Айде,има пустеещи земи-да им раздадат по 500кв.м да ги обработват,за да се хранят и да не щъкат по градове и села,че хората живота си пропсуваха от набезите им!Стига *** дискриминация за българите.Законът да важи за всички!!!

109

кака Мара

преди 14 години

Браво!Най-сетне да има някакви реални санкции срещу тези "гласоподаватели",живеещи извън законите,които важат за всички български граждани!Ние им плащаме за крадения ток,вода.Ние работим,а осигуровките ни отиват за техните помощи.Ние сме потърпевши от мръсотията,кражбите,от солидарната система за здравеопазване,отглеждаме захвърлените им деца...

108

Анонимен

преди 14 години

В момента в Чехия обмислят истинското решение и съм сигурен, че ще го намерят. Но когато ще трябва да сме солидарни в целия ЕС, сигурен съм, че тук много "чувствителни към социално слабите и към фондовете за тях" души ще започнат да цъкат език и да клатят глави. Иначе чехите сериозно обмислят репатриране в прародината в Азия, където ромите няма да бъдат дискриминирани.

107

Amenhotep

преди 14 години

БРАВО НА ВМРО!

106

Amenhotep

преди 14 години

Гледам и не вярвам на ушите си!