193

българин

преди 14 години

"Мисля си,че Доган направи голяма услуга на демократизацията на България."В какво точно се състои тя, много ми е интересно?

192

roko

преди 14 години

ако не беше платена журналистка , вече никой нямаше да й помни името. За съжаление голяма част от "доайените" са като нея- журналистически к..ви!

191

Анонимен

преди 14 години

Хитрия Доган написа открито писмо до мадам В и никъде в писмото не е споменато името на В.Велева.г-жа В.Велева скочи като ужилена защо ли ?

190

Nasko

преди 14 години

Велева разчита на дискретността, в някои отношения с лидера Доган, за да се помат от нейна страна, ангажименти за таен PR, а и за насаждане на влияние..., но дали, опитен тарикат и подготвен агент на службите, какъвто е Доган, е си е вързал кончето с някои компрометиращи материяли, за "топ" журналистката?:)))Не случайно не подава иск в съда Велева....май:)))

189

perekly

преди 14 години

Не е приятно ,когато ти кажат ,че си платен журналист.Още по-неприятно е ,когато ти го каже човек , който също е без морални задръжки.Ставате двама ,без принципи и без идеали.Водещ мотив са само парите и интригите.Жалко за публиката принудена да търпи.

188

Глас народен

преди 14 години

Всяко чудо за три дни - друга народна поговорка!А турския *** ще продължава да /опитва да/ краде... докато има такава ориенталска "политика" и такъв "съд" в БГ!

187

Demograph

преди 14 години

Мисля си,че Доган направи голяма услуга на демократизацията на България. Не допускам че той ще пише специално заради някоя си, пък дори и известна политическа ***. Той пише писмо срещу проституцията в журналистиката. Иван Гарелов определи хода на Ахмед Доган като "ниска топка"..Груба грешка. Доган подаде "висока топка" на Бойко Борисов и на обществото. Ако се хване тази топка, ще може да се започне очистването на журналистиката от проститути. Защо-той си знае.От мен - тешекюлер Амед Аа

186

Ддд

преди 14 години

Еххххх а до преди няколко месеца той беше "Инструмента за разпределянето на материалните и финансовите блага в държавата ".

185

Още

преди 14 години

Журналист в България - това е човек без умствен потенциал за нещо съзидателно, неразбиращ от нищо, пишещ /некрасиво и претенциозно/, за всичко - и то от позицията на единствен съдник. Коленете им са изтъркани от устни услуги под бюрата.

184

Правда

преди 14 години

Валерия Велева е точно толкова долна и продажна ***, колкото 99% от българската "журналистика", каквато в БГ няма. Журналист в БГ значи сравнително евтина ***, навита на всякакви *** за некой лев. Това е.

183

Ванко

преди 14 години

Чудно как г-жа Валерия Велева от коленопреклонен възхвалител на делата и документите на ДПС и Ахмед Доган, сега изведнъж завъртя дупето в другата посока. Морализаторските й внушения сега изглеждат смешни на фона на дългогодишната служба в услуга на Доган. Впрочем от удобните интервюта по пантофи, терлици и пеньоари които правеше на сега низвергнати политичичета, няма да остане никакъв спомен освен горчилката, че един журналист може така да слугува.

182

me

преди 14 години

kak si s turskite vizi madame V

181

Анонимен

преди 14 години

Всички сте едно котило шуробаджанаци

180

Аз

преди 14 години

АМА *** ПИЛАФ С ОВНЕШКИ ОПАШКИ И ТИ БЕШЕ СЛАДКО. СЕГА КАТО ТИ НЕ ДАВАТ ДА *** НИЩО - ЗЛЕ, А?

179

X

преди 14 години

"Крадецът вика дръжте крадеца" е любимата поговорка на българската мафия, обикновено е маркер за гузна съвест. От друга страна "политик номер 1" на България под шапката на ДС е учил философия и така се е изучил, че номерата усвоени в катуна му стигат за да завърти цялата държава в *** далавера. И да знаете Доган разбира не само от хидроенергетика, той разбира от всичко в държавата - имаше си хора във всички министерства, дори в ДАНС. Така всичко в България е "тука има - тука няма"

178

!

преди 14 години

ГА ЯДИ ТУРСКИ КЮФТЕТЪ НИ РИВА !?

177

В. Доганкова

преди 14 години

Това са си техни лични отношения- да се оправят тези двамката, а Доган да върне откраднатите пари- но ВСИЧКИ, не само тези 1,5 мрн.лв от този проект. Това нищожество е откраднало много повече- да се разследва произхода на средствата за имотите му, за луксозния му начин на живот- от къде са тези пари и това нагло некадърно СЪЩЕСТВО да си намери мястото в затвора. Този *** няма място в Бояна- имота "САРАИТЕ" да се изземе от комисията "Кушлев" и да се одържави, в него да се направи дом за сираци

176

ПИЧ

преди 14 години

*** Валерио,драскаща проститутке,все има свой край па чак и твоите занимания на придворна политическа журналистка ***!Покрай драсканиците си отнесе и много палки с писалка в едната ръка.Идва млада напориста смяна за които палките са писалки и писалките палки.Новото политическо кабере иска и нови ***.Апропо вече си набрала осигурителни точки гушнала палка като за последно Лейди В!

175

manuelche

преди 14 години

Много селска разправия стана. "Труд" трябваше да се ограничат с лаконичен отговор, а не да пишат цели фермани и само допълнително да разлайват кучетата.

174

Жоро

преди 14 години

Вярвам на всичко казано от Доган за тази мадама. На всичко отгоре, доста и е спестил.