429

Pedro Hayes

преди 3 години

Казвам се Педро Хейс и искам да споделя истинската си житейска история за това как върнах съпругата си с помощта на д-р ogundele страхотен заклинател, който върна жена ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия, ако имате нужда от помощ можете да се свържете с него с неговия WhatsApp: +27638836445. Той е 100% реален и мощен.

428

Анонимен

преди 14 години

Голяма част от журналистиката е копие на мадам В.

427

Мемет

преди 14 години

Ми що не си и платил бе Доганчо? Виж ква беля ти отвори ся!

426

Анонимен

преди 14 години

Танкист има ли място в твоя танк едно място и за мен. Да взимаме танка и да ходим направо в парламента и да го срутим

425

Мадам В

преди 14 години

"Аз мисля сега-засега да я караме с правителството... Па сетне, като подушим, че ще им се разклатят краката, да им ритнем по едно тикме и с новите пак на власт, а?"

424

ТАНКИСТ

преди 14 години

ХВАНИ ЕДИНИЯ , УДАРИ ДРУГИЯ .. ВСИЧКИ В МЕДИИТЕ И ВЕСТНИЦИТЕ СА КОРУМПИРАНИ ***

423

Анонимен

преди 14 години

А защо й плащахтете? И вие и другите.. Нали точно защото е такаава!Каквито "водещите" политици, такива и "водещите" журналисти - слуги на мамонт.

422

Анонимен

преди 14 години

Ako e samo tq,V Balgariq e palno s politi4eski pa4avri,trili praha na vsi4ki partii za oblagi i pari.-bez moral,bez 4est,bez dostoinstvo.

421

Анонимен

преди 14 години

то че велева е продажна *** е научно доказано,но бог да помага на народ и държава където хора като доган учат другите на морал и законност.

420

ТАКА Е

преди 14 години

Отдавна известен факт е, че мадам В. е политическа ***, но това не прави Доган светец - МНОГО ГОЛЯМА И ЕДИНСТВЕННАТА ИСТИНА.

419

Svtlio

преди 14 години

Sujeliavam che ne moga da pisha na bulgarski v momenta sum izvun stranata. Ako pismoto e pisano ot Dogan potvurjdava ostur um na dobyr businessman i edin absoliutno bezpolezen politic i obshtestvenik... a tova shte ostane sled nego!

418

Анонимен

преди 14 години

господ да ни е напомощ на всички нас дето трябва да живеем в време на нещастни пожарникари каомунисти и всякакви само не и на тия дето могад да напрвят нещо за тая изплющяна държава, пълна с *** турци прабългари и много малко хора

417

Фокус

преди 14 години

Какво доживяхме! Политик да пише открито писмо, в което да споменава за "гащички". Ех Доганчо, добре че не си на Запад, иначе " Господ да ти е на помощ".

416

Дончева

преди 14 години

Допълнение към написаното - когато едно правителство стремително затъва и влачи след себе си целия народ съзнателно провокира подобни скандали като тези с ДПС, Ахмед Доган и други. Велева е част от приспособленците ,свързани с властта . Когато управляваш пеят осанна , когато си извън властта те замерят с разпни го. За свединие на читателите не съм член на ДПС , а чиста българка.

415

Анонимен

преди 14 години

в един американски филм висш служител на фбр обяснява на свой колега който е имал простотията да избяга на никаква и нископлатена служба на граничен полицай с цел да си остане честен някак си и оня му казва му ;в живота има само един закон на търсене и предлагане, май на такова нещо замириса

414

Дончева

преди 14 години

Следя публикациите на Велева вече няколко години. Съгласна съм с мнението на Доган за морала на част от хората , чиито представител е Велева. Неприятното е , че такива личности , самозабравили се не носят дори съдебна отговорност , камо ли морална. Защото те са т. н. морална съвест на обществото , за което сами са се провъзгласили

413

МЕГИ

преди 14 години

Е НЕ Е СВЕТЕЦ НО КОЙ Е СВЕТЕЦ ИМА ЛИ ТАКИВА /? А ТАЯ ВЕЛЕВА Е ОТВРАТНА *** , ВЪРТИ СЕ КАТО МАНЕРКА И САМО ТЪРСИ ОБЛАГИ!! ТЯ БАШ СЕДНАЛА ДА ПЕЕ ПЕСНИ НА ДОГАН1 БОЖЕ КАКВО ЛИ Я ЧАКА !САМО ГОСПОД И ДОГАН СИ ЗНАЯТ! НО КОЙТО ТЪРСИ НАМИРА..........

412

Наблюдател №1

преди 14 години

Слабо, Соколе, слабо-о-о! Очаквах нещо по-добро, но може би вече не сте във върхова форма... Защо не покажете този прословут SMS с предложение за омекотяване на ударите?

411

Доган Фен

преди 14 години

Да се връща Доган преди страната да е затънала съвсем на дъното.Каквото и да говорим в края на мандата му България се беше стабилизирала.Никнеха молове като гъби,пътища се правеха а някой хранителни продукти поевтиняваха,забележете докато другите се водят в криза.България не беше първа сила тогава само защото беше в коалициа с още двама и трябваше да се съобразява понякога и с тях но пак щеше да стане.

410

Българин

преди 14 години

Доган е напълно прав!Когато тази псевдо журналистка ползваше благините Доган беше хубав,сега е лош.Но тва еБългария какво се у4удвам.