300

ртр

преди 14 години

след добре свършена работа от всички политици време е народа да си ходи

299

boza

преди 14 години

koyto ima skutani pari da si kupuva ednoposochen bilet za chuzhbina , da prodava ako ima nesto za prodavane,da si vzeme semeystvoto i da bjaga ,ama da bjaga sus vse sili po-dalech ot Bulgaria---tazi durzhava v momenta ne e dobro mjasto za zhiveene a ste stava i oste po-zle !

298

xxx

преди 14 години

Tanja, от управлението на семейния бюджет и държавния бюджет има разлика от земята до небето.Като оставиш народа си без пари от къде ще дойдат парите в Бюджета? На Дянков мерките са ПРОКРИЗИСНИ а не Антикризисни.Който не вярва на това което съм писал да си купи един учебник Макроикономика и да чете, защото в тази държава всеки пише и знае, но никой не чете.

297

Анонимен

преди 14 години

Сигурно от 300 коментирали някой има и моето мнение, но аз да си го кажа днес бях почивка и ходих да си свърша някоя и друга работа из града, плащане на сметки, пазаруване и др. та като висях по опашки и по превозните средства слушах все едни и същи коментари на народа защо от пенсионерите, защо от майките защо?, Защо не вземат по десетина милиончета от тези които ограбиха държавата в последните 20 години построиха си хотели по морето и къде ли не, имат по няколко апартамента и къщи палати.

296

Анонимен

преди 14 години

Голям талант трябва да се състави такова правителство,върхът на което,е Дянков.20 години все надолу и надолу а тези ще ни довършат.И като държава и като нация.Някои от мерките спокойно спадат към категорията"геноцид"на собствения си народ.И ми писна да слушам как Бойко непрекъснато се сравнява с предишното правителство.Сега какво-4 години да му слушам оправданията за гафовете на министрите му със тройната коалиция.Направо да сменя овреме кабинета,че няма да издържи дълго.А иначе съм с Бойко!!!

295

изход от кризата

преди 14 години

отрязване заплатите на НС,МС и разните му комисиики с поне 50%-стигат им парите.служебни автомобили ???? да си ползват личните за уикендите.пенсии за депутатите(те са почти толкова колкото зяаплатите им)-минимална пенсия .превилегии-нали за народа са?????ps.до Breach не само на теб.......

294

Анонимен

преди 14 години

Могат спокойно да обсъдят и как тези мерки ще доведе до намаляване на населенито.Аз предлагам следните анит кризисни мерки: 1. всички депутати които са имали накакъв частен бизнес или фирма преди да станата такива, да им се премахне заплащането. Обяснение - т.к. се предполага че имат спестени пари, а и бизнеса им е поет от тяхни доверени хора, следователно могат да се издържат през тези 4 години. А и нали има криза от някаде трябва да се спестява.

293

Анонимен

преди 14 години

2. Всички депутати на които близките им роднини - жена, деца имат частен бизнес да се премахне заплащането, логиката е че техните семейства могат да ги издържат, а и кризата нали разбирате и няма да се сърдите.3. Горните две се отнасят и за всички служители в министерставата.Моля да се преложи за объсждане в народното събрание.

292

Избирател

преди 14 години

ПОРЕДНИТЕ ПОДЛИ КОМУНИСТИЧЕСКИ НОМЕРЦА

291

Анонимна

преди 14 години

Ами, че как няма да се изненадат хората, като това бе поредния нож в гърба им от страна на опонентите на Дянков и Бойко.

290

Анонимен

преди 14 години

До Червената помия : Приятел, ние и овце вече не сме, блеещи или неблеещи. Все пак това си е едно добро, полезно животно, пък и винаги има по някоя "черна овца"! По-скоро сме мишоци- покажем глави за малко и веднага се скрием в дупката си. Ето ти и ново предложение: вместо гордия лъв в герба - мишок, показал се наполовина от дупката си.

289

CC

преди 14 години

Тия май не щат да кажат кое предложил тези тъпоумни работи. МФ не било, онзи министър не е ясно той ли е бил. Ама нали все пак някой го е предложил, щом така широко се объсждат. Май не смеят да си кой е "толкова умен" та да предлага такива нещо. Абе, що го държат това нещо нарчено Дянков. И тоя как не се засрами, толкова плюване по него и той има наглостта не само да се появява ,ами да предлага неща, които може да са подходящи, но не за България, а там дето е живял. Да ходи там да си ги предлага

288

БУй

преди 14 години

Пич, не трябва да има звънец - такъв се полага, ако има опасност уфсъта да се загуби. Тя не може да се загуби, оти собственикът си я пази и гледа! Къде ще намери друга такава?

287

Червената помия

преди 14 години

Предлагам, да се свика Велико Народно Събрание с една единствена цел-промяна герба на Република България.Този ,с лъвовете , е безвъзвратно остарял и напомня за времето, когатно са ни уважавали на всякъде.Сега спешно трябва да приемем за герб БЛЕЕЩА ОВЦА.Блеем след всеки, който ни залъже и ни обещае светло бъдеще, докато ни стриже, дои и накрая ни води с благи приказки към кланницата.Само за едно се чудя-да има ли звънец уфсъ-та, или да е без звънец?

286

гуньо

преди 14 години

Странни мерки, но не съм и очаквал друго. Пицарят е много много набеден финансист.

285

offf

преди 14 години

И тоя ми е един изпълнителен на Бойко отличника мамин. До победа се пъне да пълни банката на шефа. Абе не ви ли срам бе мамини да дерете 10% От сумата която се превежда като актове и глоби в миграция а ?????? Чумата да ви тръшне и вас и децата ви.

284

Анонимен

преди 14 години

Ponqtieto socialna durjava e propusnalo teritoriqta na nashata strana ili moje bi umishleno ne biva spomenavano!!!!!

283

Breach

преди 14 години

Абе само на мен ли ми се струва, че в министър Дянков има нещо психически нездраво?

282

За да уцелее нацията

преди 14 години

За да уцелее нацията, всички от герб трябва да бъдат стерилизирани!

281

меан

преди 14 години

ако това стане, взимам пушката.... и наред ....