57

"Журналиста&quo

преди 14 години

Автора на статия май е завършил с агнета. А УНИВЕРСИТЕТА му ще да е - НБУ - оттам излизат такива псевдожурналисти. Аз съм отчаян просто от фразите, стила, структурата - СРАМНО за dnes.bg

56

Me....

преди 14 години

Hahaah nqma takava "statiq".Haide pone q redaktiraite da otmiete malko sramut,ne znam i ot kade mu e hrumnala na avtora taq duma "сърбогъзщина".....Za sapostavkata s politikata prosto nqmam komentar.

55

"Журналиста&quo

преди 14 години

АЛооо ... Такъв невеж, некомпетентен и комплексиран журналист и публицистичен материал за първи път срещам в този сайт. Досега впечатленията ми от този уеб портал бяха съвсем други, но в тази Ваша "продукция" видях толкова много омраза и избити комплекси, че онемях - нямам какво да кажа просто ....Няма да се хващам за детайлите и за лъжите ( не казвам НЕИСТИНИ, защото НЕИСТИНА е, когато не знаеш СЪЩНОСТТА, а тук явно се търси манипулацията и провокацията).А този ПАРАЛЕЛ с политиката - просто

54

piter

преди 14 години

abe nevej selenin ti da ne pises za niakoi futbolist ot tvoito selo kabron

53

Защитник на BG

преди 14 години

Гошко, кй е авторът, за да има лично отношение към тази най-голяма звезда в световния футбол? Той да не е португалски журналист или пък испански? И кой въобще чете тези статии тук осне нас българите? Никой! така, че не го вини за това поне.

52

Защитник на BG

преди 14 години

Страхотно го описа този убавец !!! Бравос ! Макар, че на мен ми е най-любимият футболист, като такъв. Невероятна техника и усет към топката има този португалски дявол. Но жалко, че няма да го гледаме в ШЛ.

51

фен

преди 14 години

От този по -голям егоист на терена не съм виждал .

50

Роналдо

преди 14 години

Наистина безумна статия! Имам чувството че автора демонстрира много явно личното си отношение. Право на всеки човек е да си избере пътя.Този неизвестен критик дори не му знам името!Малко е смешно да се дава трибуна на такива ***!

49

pele

преди 14 години

всичко е за пари в тоя футбол малко са играчите който играят за клуба.Реал Мадрит винаги са били слаб отбор.Манчестер винаги са на ниво.да отпаднеш от Лион смешна работа.

48

Гошко

преди 14 години

Най-безумната статия, която съм чел скоро. Като почна да говори и за политици и журналисти даже ми стана смешно :) Не знам кой е автора, но най-добре да спре да пише. Или пък да понаучи малко занаята преди да се излага така.

47

КК

преди 14 години

не съм виждал по-НЕКАДЪРНА статия от тази!!!!

46

........

преди 14 години

От: Васил Богдановot tozi 4owek e statiq - sram i pozor za tebe, hvarli si diplomata v kofata ako ima6 takava !

45

Кристиян

преди 14 години

Този автор на статийката поради кокви собствени достойнства или достойнства на родния футбол е тръгнал да се подиграва на Роналдо.Дребната душица на автора по чисто Андрешковски, прави сметки и сметчици и дава акъл на футболиста на планетата.Санким/както казва бай му *** Балкански/родния футбол е цъфнал и завързал.То че футболните коментатори са промъкнали се селянчета,с дъх на кисело зеле и лук е ясно на всички,но не е ли време поне да започнат да си мият зъбките,сиреч да си мерят думите.

44

no name

преди 14 години

Че Роналдо е дразни с поведението си спор няма, ама и статията не струва!!!

43

varg1

преди 14 години

Това са рисковете на професията.Най-добрият вратар в света БУфон игра е Ювентус,но те нито могат да спечелят шампионата и играят в лига европа.Е ако я спечелят ще е добре

42

анонимен

преди 14 години

българска завист!Защо не критикуваме нашите футболисти, а критикуваме някакви чужди

41

Анонимен

преди 14 години

много завис бре

40

Анонимен

преди 14 години

бре че много разбирачи! какво направил роналдо, как се е прекарал... ХАХА... човека ще играе където си иска! нали затова му плащат? от статията се вижда типичното БЪЛГАРСКО ЗЛОРАДСТВО! човека си изкарва честно пари колкото драскача на статията не може и да сънува и НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ В КОЙ ОТБОР ГО ПРАВИ! ЗАЩОТО ВСЕКИ РАБОТИ ЗА ПАРИ!

39

Анонимен

преди 14 години

Дражко, не винаги когато критикуваш някой, е задължително да му завиждаш. Може просто да те дразни, какъвто е случая с КР. Той НЕ подава пасове към съотборници и има самочуствие до небето, да не говорим, че не се брои за част от отбора - това са все неща, които дразнят запалянковците си, на които е трудно да отъждествяват любимия си отбор с един единствен футболист.

38

Дражко

преди 14 години

Това-един играч да напусне клуба не зависи само от него!Той е собственост на този клуб.Пък и не му мислете много за човека.Той си е направил каквото трябва.Злобни,завистливи български...........