50

аз

преди 14 години

да и тези 5000 лв. ще ги плати от къде вижте до къде ни докараха да си продават децата само и само защото държавата не може да и осигори дом и средства както и работа жената пари за хляб е нямала както и да е родила го е и както всяка майка е решила поне дом храна и нормален живот да му даде след като тя не е могла ако така спим още много лоши неща ще се случват и проблемът е че започваме да свикваме с тях и ставаме безкрулни и не се учудваме на нищо вече изгубихме си човешките ценности

49

Крис

преди 14 години

Ами тя е напълнио неграмотна и най-вероятно напълно *** и *** но това не означава, че трябва да се разминава с условна присъда. От друга страна пък може да е за късмет на бебето понякога..... да попадне на съвестни хора., да го отгледат. Въпреки, че едва ли тези които купуват бебета може да са свестни хора и прочие...

48

срам

преди 14 години

Хахахахахаха СТРАНА ОТ 3-ТИЯ СВЯТ! Срам ме е да се наричам българин!!!!!!!!!

47

Анонимен

преди 14 години

а бе кво ше го търсят мангал4ето бе.нека си стои дето си е,то от *** главата си не можеш да дигнеш,ни ток ,ни вода ,ни здравни огигуровки ,ама ина4е вси4ко им се полага!

46

Анонимен

преди 14 години

Боже, какъв *** е тая.

45

Анонимен

преди 14 години

*** НЕ СЕ ОТНАСЯТ С ДЕЦАТА СИ КАТО С ХОРА, ПЪК ИСКАТ НИЕ ДА СЕ ОТНАСЯМЕ С ТЯХ ПО ЧОВЕШКИ!?

44

Българин

преди 14 години

Бабо Хакерке - а не мислиш ли, че конкретният случай и тази статия нямаше да съществуват, ако тая *** *** не беше изcрала *** и другите шест преди него, щом не може да се грижи за тях? Аз не се чувствам длъжен да издържам с данъците си тая крастава *** от *** ***, ти като си такава хуманна, вземи у вас 2-3 от останалите и ШЕСТ чавета и ги отглеждай - мий им задниците, храни ги, чисти им въшките и гледай да не ги биеш много, като ти се издрискат посред хола.

43

Българин

преди 14 години

Иначе не виждам нищо ненормално в това да се продават чавета и *** на различна възраст, все пак това не са човешки същества - самите *** го доказват, продавайки чаветата си, самите те не смятат себе си за хора.

42

Българин

преди 14 години

Да - мръсните *** трябва да се махат оттук по всякакви начини, но вместо да се разчита на несигурен пазар на чавета (защото аз не знам кой нормален човек би дал и 100 евро за малък ***), по-добре тия *** да се кастрират. Може лли да е майка това, какви бъдещи граждани на държавата ще отглежда - напълно неграмотна, ама вече издрискала седмо ***... и сега *** съдии я пускат, за да може *** да и направи осмо.

41

Анонимен

преди 14 години

Износа на *** трябва да се легализира и държавата да пичели от това. Трябва да се инвестира в *** ферми и да се разреши отглеждането на генно-модифицирани *** - гладо- и топлоустойчиви и електронезависими такива. Лошото е, че пазара в Гърция се свива заради кризата и високия бюджетен дефицит.

40

Cuba Libre

преди 14 години

"Кой нормален човек , според теб,ще тръгне да се сдобива и то по криминален път с ***,освен ако няма намерение да го даде за транжиране."****************************Не винаги хора, сдобили се с деца по този начин, ги използват за органи. Има и такива случаи, разбира се, но обикновено, когато бездетни семейства си "купуват" дете, това означава, че мъжът го припознава като свое, получава родителски права, после съпругата му го осиновява и готово. Тази процедура е законна, незаконно е даването на пари на майката - родилка, което превръща едно благородно дело в сделка.

39

баба Хакерка

преди 14 години

Чета ви коментарите и немея. Да тая жена си е продала едното дете. Не го е убила, а му е подсигурила по-нормален живот, или така си е мислила. Я се опитайте обаче вие да продадете дете в чужда държава. Закачила е табелка че си продава детето ли??? Нашата държава защо не вземе да осъди тия дето са купили бебето, адвокатите дато са го озаконили, тия дето са я намерили тая неграмотна жена и са и предложили пари за детето. Тях кой ще осъди? И не по 5000 лв - по 500 000 евро са им малко...

38

Cuba Libre

преди 14 години

Защо изобщо е била съдена? Вместо да бъде насърчена да продаде и останалите си деца? Реално погледнато, какъв шанс имат тези деца в България, с такава майка? На 29 години, напълно неграмотна, безработна!

37

Охоо

преди 14 години

Значи даваме *** ,а те дават евро!!Абе тия гърци дърти *** не търсят ли?

36

fvdgbhnjm

преди 14 години

Да ги продават всичките, таман по малко *** тук. Защото от този един, след години ще излезят още 20 - най-малко.

35

стратег

преди 14 години

" ..Миланова е осъдена и на глоба от 5000 лева"!? БРАВО! За да си плати глобата,трябва да продаде още 3-4 в Гърция! Хитра стратегия!

34

malart

преди 14 години

После да не се чудим защо гърците са така доста мургавички

33

Анонимен

преди 14 години

ти бъзикаш ли се? Какъв живот , какви 5 лева?! Кой нормален човек , според теб,ще тръгне да се сдобива и то по криминален път с ***,освен ако няма намерение да го даде за транжиране. Донорната мафия си е брала лайката !

32

Богнострокулум

преди 14 години

Колега, как така каква сделка? Много ясно- 5 бинки и а съда...като продаде останалия ***..или завъди нов

31

sas

преди 14 години

Ето възчожност Бойко да напълни държавата с пари. Който не може да си гледа децата, държавата да ги продава навън. Представете си само що пара от социални помощи ще се икономиса, отделно ще има и чиста печалба.