136

nusedj

преди 13 години

KHjOdF , [url=kpdeduyozsxd/]kpdeduyozsxd[/url], [link=wgpprllmmfrb/]wgpprllmmfrb[/link], ecjqudbisplv/

135

Димо Стоянов

преди 14 години

Уважаеми журналисти! Кое му е неясното на случая.Ако стане автомобилна катастрофа и дори най невинния водач на МПС е употребил алкохол- автоматично става виновен.В този случай всички се опитват да намерят някакъв начин да се отклони вината на хората в кабината защото са пострадали бременни жени, и да се намери някаква причина да се обвини някой друг. Ако фирмата която отговаря за асансьора е накарала още 6 или 8 човека да се качат в асансьора над максимално допустимото - естествено са виновни те. Или ако някой от служителите на болничното заведение е накарало хората да се качват- тогава болницата е виновна. Ако в асансьора е имало 7, а не 14 човека тогава има основание да се търсят други виновни. Макар и малките табелки са вършели работа 30 години. Какво като са родилки, да не би да са глупави или ***, това са жени за които най важно е собствената им безопасност. Те са по-отговорни от много други хора които не носят живот в себе си. Но сега е момента всички институции в държавата да се направят на много работни. И сигурно адвокати ще съветват да се водят дела да изкарват пари. Очевидно е, че тази родилна болница е ремонтирана и модернизирана. Но защо не е приоритет да си сменят асансьорите с нови? , отидете в ТИНА КИРКОВА или ШЕЙНОВО и даже в ПИРОГОВ да видите там какви са асансьорите. А във ТОКУДА сме ходили един път на видеозон, там е друга държава.Но сигурно има някаква далавера със подържащата фирма за асансьора. Неможе да няма. Сигурно източват най-малко поне по 10 000лв. На месец. (Елементарна сметка е: поне 3 смени по най малко 2 техника ,заплати,осигуровки,застраховки,консумативи, храна,- и печалба за фирмата общо е около 8000 лева РЕАЛНИ разходи. Та не е по малко от 10 000 12 000 лева. Със рушветите. НА МЕСЕЦ.Интересно колко пари плаща болницата за надежността и безопасноста на всичките си асансьори, на фирмата за асансьори -на месец? Източват държавата. Колко ли плаща на месец за охрана? А за интернет? Не ни правете на будали. Единствените виновни са си понесли наказанието за безотговорноста , и те страдат вече. ПОНЕ РАЗКРИИТЕ ФИНАНСОВИТЕ ДАЛАВЕРИ КАК ИЗТОЧВАТ ДЪРЖАВАТА НИ.

134

Анонимен

преди 14 години

То вече е измислено. Даже е измислено тази аларма да е свързана с блокиране на асансьора. Но какво ще се прави със стадата, които пак се тълпят. Ще се избият по стълбите. Защото са овце! Справка - случаят ИНДИГО.

133

Анонимен

преди 14 години

До преди 15 години асансьорите се правеха за хора които могат да четат и познават цифрите, като се има предвид че това се учи на 7 годишна възраст, а ползването на асансьор от деца под 7 години без придружител е забранено - просто се иска да не си овца на два крака!

132

Боби

преди 14 години

Как ще са толкова ***?! Девет бременни жени спокойно си претоварват асансьора???

131

yes

преди 14 години

И вода да се излива, пак няма да има ефект. В петък бях в същата болница, в асансьор за 4 лица се напъхаха 6.

130

Асансьора НЕ МИСЛИ

преди 14 години

Асансьорите не се създават с идеята,че в тях ще влизат 20 *** човека.Превишаване ок,с 2,3-*** души по 50,60кг до 200,300кг превишаване.Ама не 1 000кг да се качат.А те със сигурнст редовно са се качвали по 1 тон и са му е*али майката на асансьора.Асансьорите не могат да мислят вместо вас...

129

Таке

преди 14 години

След особено "уместното" ти изказване за котките в Пловдив и гълъбите в Рим,гледам и тука си успяла да събереш фенове.Ами чети,не се пени -Алекс е писала че е карала рискова бременност,значи е жена,а ако е мъж,то това си е чудо медицинско.И защо не си гледаш децагта ,ами пръскаш "мъдрости" из форумите?

128

Kate

преди 14 години

До Алекс :)))) Странно си заядлив/а , чак обиждаш :D Нямам кола ,нищо че имам книжка и имам две деца ,но никога не слизам да вървя по платното! И аз правя глупости разбира се ,но се старая да внимавам ,защото от мен зависи живото и здравето на децата ми. А ти защо не разкажеш за себе си вместо да се заяждаш? Гледам на всеки "дълбокомисленно" си отговорил /а . :D

127

решение

преди 14 години

крайно време е асансьорите да имат някакъв звуков сигнал при претоварване. Например още докато се качва седмия човек или осмия в асансьора от тежестта да се задейства аларма която да спира следа като се намали тежестта. Това едва ли е сложно да се направи.

126

Анонимен

преди 14 години

До 134, влизал си ли в болница. Не си ли замисли, че в болниците се превозват и по-обемни неща, колчки с чаршафи и тн. Но това, че асансьорът е по-голям, не означава и че товаримостта му е по-голяма. Ако табелки са липсвали, тогава нещата стоят по друг начин.

125

Булгар, Булгар

преди 14 години

На българските хора глупостта им идва от вътре. Не осъзнават, че не е фатално и унизително да НЕ се качиш пръв в асанссьора и предпочитат да се натъпчат два пъти повече хора и да се пребият, вместо културно да изчакат или да се качат в съседния асансьор.

124

Румбурак

преди 14 години

колко глупав трябва да е човек за да се вози в асансьор с десет души?

123

ot Germany

преди 14 години

Kak sa se sabrali 12 choveka, edin varhu drug li sa bili..znachi e imalo mjasto za vsichki, a ug bil pretovaren !!Vav Germanija kogato e pretovaren edin asansjor, vaobshte ne poteglja...

122

Лили

преди 14 години

Българите никакви правила не спазват. Щял да се претовари асансьорът, много важно. Холандският гражданин също е прихванал това отношение.

121

Ballbreaker

преди 14 години

Може и да е вярно, но това не оневинява бременните жени. Всички са в кюпа, само дето съм се нагледал на престорени майки.

120

патриот

преди 14 години

Мисля, че и тук както в САЩ трябва да се въведе системата " анти *** " , защото ако асансьора е за 6 човека, около 600 кг, очевидно не могаг да се качат 12 човека т.е. около 1 - 1,2 тона, независимо че обема на асансьора позволява да влезнат повече от десет човека. Мислете скъпи сънародници, иначе и господ не може да ви помогне. Жалко за подстрадалите.

119

Ty154

преди 14 години

taka e - kato vseki burza i se buta nakraya propada rabotata

118

kapka

преди 14 години

Е сега са виновни бременните жени , те *** , те патки. Защо никой не каза нищо за мъжете , нали в асансьора са влезе и двама мъже. На тях къде им е бил акъла ?90 процента от коментарите тук са на мъже-комплексари!

117

Камене,

преди 14 години

Да си чувал за мебелни асансьори? С голям обем на кабината, но ограничена товароподемност - ползват ги за носилките в болниците. Тъкмо в такъв са се наблъскали 12-те овце (да са живи и здрави). Инцидентът е представителен за цялата ни несрета - от ума си патим. Ръгаме се да изпреварим съседа и с трясък се носим към подземието. ***.