102

От Някой си

преди 14 години

Той кво ли знае? Само чалга, тенис и футбол - ако са уредени срещите.

101

Анонимен

преди 14 години

Веднъж и той нещо да не знае и веднъж да си признае !

100

Реалността

преди 14 години

100 000

99

Шоу

преди 14 години

Какво значи агент в БГ? Бивш държавен служител напуснал/ отстранен/ съкратен/ уволнен и минал от другата страна на границата между добрите и лошите. След това той се срещат на кафенце с някой висш държавен служител, говорят си в приятелски тон, споделят, коментират и т.н. и се превръщат в агент при "жега". В нашата мила родина агенти са всички, защото цялата държава знае цвета на бельото на всеки. Реалности.

98

чичо

преди 14 години

Всеки човек има право на избор и убеждения.Лошото е че голяма част от народа са политически ***.За тях Живков,Луканов,Виденов...са комунисти,а те са си откровени бандити,Костов е демократ,а всъщност е бандит,Царя е либерал,а и той е бандит,но не те спорят ожесточено.И когато ги попиташ как те се определят не ти отговарят,а ти лепват някакъв цвят и епитет,защото до толкова им стига интелекта.Аз деля хората на кадърни и не кадърни,на честни и мошеници,на умни и глупави и не ме интересува какви политически убеждения имат.Това,което съм забелязал,е че качествените и кадърни хора не искат да се занимават с политика,защото знаят каква помия е и предпочитат да не се цапат.Според мен докато не се измени избирателната система,както и съдебната няма да има съществена промяна.Единствената ми надежда е че вече Европа няма да позволи на управляващите да вършат тотални простотии и от време на време ще ги бие с пръчката по ушите.

97

путин

преди 14 години

ами да пита Юрген Рот,ЦРУ,Мосад и т.н.

96

присмехулник

преди 14 години

Ето това ни е сбарканото. Ето аз съм ляво орентиран, но как да подкрепя предишните само защото се записали от ляво. Какво им беше лявото освен червените прашки.:))) Какъв десен беше Костов, та той веше държавата, Краля-слънме. Какъв либерал е царят-та това е само по себе си нон сенс. Или Айшето от нивата , или Хасан от мината и строежа-либерали... Бойко консерватор??? Сбъркана е цялата конструкция и за това ние сме на това дередже.

95

чичо

преди 14 години

Лошото е,че за всеки виновникът е различен.Ти го знаеш,защото съм те засичал и по други теми.Публикуват ли нещо за Костов става страшно,хората са готови да се избият,същото е и със Станишев и Бойко.За да скочат хората трябва да са единни,а съм сигурен че гладът няма да ги обедини и дори ще ги разедини и озлоби още повече.Когато говоря с приятели и ме попитат: Добре де според теб като са всички калпави кой да изберем?Аз немога да им отговоря.

94

присмехулник

преди 14 години

Разговора не е наш. С чичо не сме интимни...Още:)))

93

присмехулник

преди 14 години

Знаеш ли какво ме порази когато го видях в Мавзолея? Не си мисрех за трудовете му, за фоерверките които предизвика... Наби мисе в очите, че едното копче на костюма му бе различно от другите. Малко, но различно. Те руснаците не подменят в детайли историята и са го оставили с костюма който е носил. Вероятно Крупская му е пришила някакво подобно на другите копмета, ама не съвсем. Преставяш ли си човек объркал както се изразяваш цяла епоха с различни копчета. Именно за това го обичат руснаците...

92

Анонимен

преди 14 години

Китаецът е не кой да е, а Сун Дзъ - авторът на "Изкуството на войната". Апропо, същият този Дзъ казва, че най-голямото изкуство на войната е - да се постигне мир. Съжалявам, че се намесвам в спора ви.

91

присмехулник

преди 14 години

Прав си чичо, но донякъде.Идва момент когато и физическото оцеляване става под въпрос. Тогава приспособенческите умения нищо не ти помагат и тръгваш... Не помня кой, но китаец беше казал, че не бива да притискаш врага до стената защото единствения му изход е да скочи срещу теб. Ние сме до СТЕНАТА. Нямаме шанс ако не СКОЧИМЕ. Ама не по форумите да се ядеме един друг, а срещу тези които ни залепиха гърбовете. Мошеници цвят нямат

90

Анонимен

преди 14 години

Ленин, както и всеки друг от неговия калибър е спорен. Едни неща могат да бъдат приети, други - не. Но определно е бил Умен. Дори само заради това, че е успял да обърка цяла една епоха. Ако това, което става в Китай е НЕП-а, лично аз нямам нищо против. Може би защото съм икономист. От философска гледна точка, нещата са доста по-различни.

89

присмехулник

преди 14 години

Проблема не е само наш /не знам за щастие или нещастие/ така, че едва ли ще ни отмине. Точно и на място цитирахте Ленин,но не знам към коя категория умове слагате неговия:) Първо Китай, сега и Русия вървят по стъпките на НЕПа така, че..../ Впромем фразата на Ленин е взаимствана от Ницше, но и двамата са "любители на стихията/

88

АНОНИМЕН

преди 14 години

Естествен отговор на ................

87

Да,

преди 14 години

Той сигурно даже не ги и познава.

86

чичо

преди 14 години

Ние българите и за вода да нямаме е все тая.Готови сме да се избием,че Пешо бил "син",Гошо - "червен",Тошо - "жълт" и т.н.При нас масимата "Разделяй и владей" важи с пълна сила.По време на пет века турско робство колко въстания е имало?Така,че това което пишеш няма да се случи.

85

uha

преди 14 години

моито момче,реформи по време на финансова криза не се правят.запазва се наличното и се чака хубаво време или ако си много богат-тогава.ама някои те излъга,че ще имаш подкрепа,щото си спечелил с голям превес.така е,но не е приложимо за БГ.В щатите Обама губи заради реформите в здравната система и то при дадени милиарди финансова помощ.маи Хер Флик не си е научил урока.ама то си има решение...))аиде-оставям те на тениса,че закъсняваш..

84

uha

преди 14 години

не само реитинга ще ти спадне...ами и блюдолизците ще те напуснат,и Хамериканците-тоже..може само някоя дупка по паважа ще си спомня за теб.Жалко-доиде с голяма подкрепа от хората,предизвика пълен хаос в обществото

83

uha

преди 14 години

поведение на съвременен диктатор-много приказки и обещанията за хората,малко дела и наверно..скрити мошеничества.Важното е любовта да върви,щото Цветелина ще се сърди;-))