40

Да чете СТРАНДЖАТА

преди 14 години

СРАНЖО, пак си на линия, плазмодий нещастен! Не знам друг, който толкова да се опиянява от псувните, които получава. Сигурно аналният му *** тръпне при това!

39

Vili Ivanov

преди 14 години

А ти си много тъпо червено парче моето момче...Застреляй се, за да направиш света по-красив.

38

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

до продалжение:Прав си човек - началото на злото тръгва от таварисшч Ленин.Първата му проявакъм България е изпращането на тогавашния председател на коминтерна ВасилКоларов като ръководител на Септемврийското "антифашистко" възстание за даустанови съветска власт в България.От тая си идея не се отказва и Сталин, каточрез бандита Иван Винаров внася оръжие за подривна дейност в България..."антифашистко" го сложих в кавички, защото тогава България си е била нормалнадържава спазваща Търновската

37

maniak

преди 14 години

mnogo fobre go kazvash Bravo Rusia si e super

36

баба Хакерка

преди 14 години

Жоре, приятелче, незнам от къде черпиш сведенията си за тези жертви, но аз като човек със силно развито вродено чувство за справедливост ще ти кажа следното: Когато руснаците бяха в Афганистан, там бяха отворени университети и момичетата ставаха студентки. Сега там са американците и момичетата носят чулове на главите си. А ако не си бил в Русия, аз съм била. Още тогава чеченците бяха главорези и можеха да ти теглят ножа, само защото случайно си погледнал жена му. Говоря от името на съпруга си, който можех да загубя за един поглед отправен неправилно. Колкото за американците за мен те са най-големите агресори в света. Може би е от ДНКто им. Да не забравим, че дедите им избиха местното истинското американско население до крак, като животни.

35

ххх

преди 14 години

убийци има във всяко общество. Преди години криеха убийствата, сега ги афишират. Разликата между България и САЩ е тази, че при доказано убийство в България не един и двама се измъкнаха с условни присъди, докато в САЩ или ги пържат или ги затварят да много дълъг период. А за тези, които мислят, че само в Америка има серийни убийци, ще посоча Чикатило, за който се твърди, че е най-ужасния сериен убиец, пък е живял и убивал в Русия, а не в САЩ.

34

Ю 2

преди 14 години

А колко са избити в Руско-Турската война 1876-78год. Наистина сте със сифилясали мозъци.

33

продалжение

преди 14 години

Хора мислещи така или подобно са изчадия , като най-голямото изчадие на19 и 20 век др. Ленин на който половината мозък е бил запушен от карциноми и не е било възможно да функционирва, а другата половина е била сифилясалаОоо по зле сте и от него, той е харесвал западната култура, щом е живял там.

32

Анонимен

преди 14 години

"Иначе им е редовен принцип да окупирват и водят войни на всеки 15-20 години - ВСВ, войната в Виетнам, войната в Залива, войната в Югославия, войната в Афганистан, войната в Ирак, готвят се за Иран и Сев.Корея.Някой беше написъл в един форум, че са избили 20 милиона с такива войни."

31

noname

преди 14 години

малко под нивото на Хитлер? Че той е убил 6 милиона евреи,а тоя пич - 30 човека.Не казвам,че е малко,но Хитлер му е бая над нивото.

30

Жо

преди 14 години

МОМЧЕТА, аз ви призовах да бъдете обективни. И двете Велики сили са извършвали кланета по света и не трябва да защитавате насилието, извършвано от която и да е от тях.

29

Ож

преди 14 години

Жо, полската армия никога в историята си не е имала 20000 офицери. Тя цялата им армия е толкова. Това са 20000 войници, а става дума за Втората Световна Война.

28

Анонимен

преди 14 години

И в този дух, нека си припомним 2 -та милиони избити човека във Виетнам и 1 милион директни и индиректни жертви във Ирак!!!Има и още, но засега - живи и здрави, айде!!!

27

Жо

преди 14 години

НЕКА БЪДЕМ ОБЕКТИВНИ ! Когато се говори за безконтролните военни интервенции на САЩ по света, не трябва да се забравят и зверствата на руснаците, убили 20 000 полски офицери в Катинската гора през 1940 год., жертвите от Будапеща 1956 г., Прага 1968 г. Афганистан 1980 г. Чечня и т. н. Палачинката има две страни.

26

:)

преди 14 години

izvinete za latinicata ..Ted Bundi e serien ubiec i nqma ni6to ob6to s Al Bundi tui 4e glupavite komentar4eta po taq tema neka sprat do tuk .. pff

25

Анонимен

преди 14 години

Smelite i ot4aqnite ;))

24

Анонимен

преди 14 години

Иначе им е редовен принцип да окупирват и водят войни на всеки 15-20 години - ВСВ, войната в Виетнам, войната в Залива, войната в Югославия, войната в Афганистан, войната в Ирак, готвят се за Иран и Сев.Корея.Някой беше написъл в един форум, че са избили 20 милиона с такива войни

23

Анонимен

преди 14 години

Те съществуват благодарение на войните! Никой до Първата световна не смята сериозно Сащ държава, има ли война икономиката им работи, този принцип действа и до сега.Сега са се насочили към световните ресурски - хероина в Афганистан и нефта в Ирак.

22

Анонимен

преди 14 години

Тц,тц,тц голяма защита на тая УСА му дръпват някой тук, жал ми е за вас, чесно казано, защото те надали знаят къде е България, каква е нашата култура, история и цивилизация.Аз лично не мисля, че авантюристи са създали САЩ, това, че ти гледаш филмчета от Холивуд и си мислиш, че е станало така, жестоко се лъжеш.Насила са изтласкали и избили хиляди индианци, докарали са милиони *** от Африка да им работят, после само войни, войни, войни

21

детенце

преди 14 години

абе не знам, ама репортажа е написан като някаква приспива приказка ...