105

КИКОТ

преди 14 години

Дянков,стягай въжето около шията на разбойниците, да разберат,че "ЛАБАВО НЕМА",както каза на времето ТАТО!

104

hahahahah

преди 14 години

Дянков бесен, заплашва, че ще оттегли в майчинство....

103

муспи

преди 14 години

Джуджето е усверепяло защото при лечението на малкото джудже се установило че не е хазар а ***.

102

Анонимен

преди 14 години

Заради това момче държавата плаща по 8 милиона на месец лихва заради не върнато ДДС.

101

мунчо

преди 14 години

Абе аз не разбрах нещо, какви са тези данъчни складове ( знам за митнически складове) и за складове на производителите - за кои по точно говори Дянков?

100

Анонимен

преди 14 години

на всички е ясно, че легалните предприятлия бълват огромни количества контрабандна стока, без акциз и т.н. при алкажа е същата работа!

99

Магьосника

преди 14 години

Човече опомни се! Предния път ти вързах кръстния възел наопаки и детето ти се преби. Сега ще те разсеча на две с шиш в главата и какво ли ще последва? Момче младо дигай партакешите за там откъде си дошъл и не се връщай повече освен като турист.

98

КАТАЛИЗАТОР

преди 14 години

Дянков, не се притеснявай - бий кантрабандата яко и до край! Тези, които те критикуват значи са пряко или косвено са свързани с престапниците.

97

Анонимен

преди 14 години

Дянков не се пали толкова нали знаеш че ще умреш. И дядо ти умря от инсулт така че внимавай че е наследствено. Не побеснявай много.

96

Анонимен

преди 14 години

язък че гласувах за герб....язък мама му стара .... а този министър е просто ....думи нямам...ако не сте разбрали все още - този ни води към фалит и нищо друго ...ама нищо

95

ххх

преди 14 години

До Ан4о 97 А ти какво искаш? Слободия, обирджийщина на народа, кражби кой откъде какво свари, безработица за сметка на експлоатацията на теци, които са на работа, дрога,проституция и какво ли още не... Е-е-е, 20 години СТИГАТ! И се научи да използваш кирилица и буква Ч. В български сайт си, ако не се смяташ за българин!

94

Анонимен

преди 14 години

Слушай Дянков да не си барнал цигарите че ще ми станеш само на гербови марки

93

Анонимен

преди 14 години

питай защо няма инвеситори в България а в Индия има Знаеш ли

92

Анонимен

преди 14 години

това момче пърДянко вече се обърка,не знае какво прави.само проверки,глоби,данъци,репресииедно нещо не е изградил като министър,да се похвали аз направих това,направих онова.само глоби са му в главата,егати експерта,егати пародиятааз като икономист вече 25 години,ще ви кажа,че той вече се е провалил, просто още не го знае.

91

Анонимен

преди 14 години

Pisna mi da mi razviavat proverki pod nosa pyk da nqma nakazani i kvo kat slojite oshte neshto pod lupa samo prikazki i nishto

90

нервна до Аз

преди 14 години

Аз пък да допълня.Заплатите са ниски поради изброените от теб причини, не по вина на работещите,а по вина на работодателите.Ниската производителност,високата себестойност,остарелите технологии са продукт на инвестиции и организация от страна на предприемача,а не на наемния работник.Така навремето МаЗнарова се опитваше да внуши вина на бълг.работник,че е виновен за ниската производителност.Навсякъде по-света наемните работници са повече от предприемачите,иначе не би могло да бъде!!

89

Гр

преди 14 години

Който е против да се пуши в заведенията, присъединете се към новата фейсбук група:"От 01.06 НЯМА да стъпвам в заведения, в които се пуши!!!!"

88

Анонимен

преди 14 години

до 102целия бизнес е в ръцете на олигархията а държавата трябва да създава условия за бизнес, развитие и нормален живот на хората народа трябва да поиска европеиските заплати както обещават преди избориако няма заплати - долу политиците = значи за тях има по 2-3 хил за другите не така ли ?

87

Аз

преди 14 години

До наблюдателя: Нека да допълня още няколко причини защо заплатите са ни мизерни:1)Ниска производителност2)Високи разходи за единица произведен продукт3)Остарели технологии(закупуването на джипки, скъпи телефони, плазми не е инвестиция в технология дайте да се разберем ;])4)Докато ние произвеждаме щипки за простор за стотинки, немците произвеждат мерцедеси за стотици хиляди левове5)Да продължавам ли ?

86

Анонимен

преди 14 години

Abe kakvo stana sus Spaska Mitrova ? Ne beshe li dnes reshenieto na suda ?