384

зоя

преди 14 години

вие лично, хасан за човек ли се смятате?

383

сара

преди 14 години

и друго се сетих : питам - ЗАЩО СА ТОЛКОВА ВИСОКИ/1000ЛВ/ЗАПЛАТИТЕ В ТОВА СОФИЙСКОЕКОРАВНОВЕСИЕ,че тези получават заплати колкото един софийски районен кмет???????верно е не се изсилвам - заплатите са им ПО ХИЛЯДА ЛЕВА?!?!?не може ли част от тези заплати да отидат за домове за сираци на територията на столицата, питам питам питам и не спирам

382

сара

преди 14 години

всички улични гуджовци в пансиони, това е

381

Цветан Караилиев

преди 14 години

Asen Petrov,това е единственото правилно решение.Бързо,качествено,ефективно и НЕЗАБАВНО избиване на всички *** и след това превантивни подобни мерки 2-4 пъти годишно.Хиляда пъти по-евтино и бързо от кастрацията.Птиюти трябва да се строят за хора,толкова спят по улиците.Егати скапаните песоглавци-да поставят песовете пред хората!

380

Asen Petrov

преди 14 години

...ne samo za tezi do 6 meseca...

379

Илияна

преди 14 години

здравей, да ти кажа аз лично много обичам кучета, гледала съм доста и мога да споделя, че правя точно това- пред блока ми се родиха 4 кученца, взех две от тях, а другите раздадох на приятели и познати. Майката на кученцата е в съседката ми :) мисля че ако всеки иска да направи едно добро за кучетата, проблема ще се реши.

378

Илияна

преди 14 години

Според мен не е правилно да убиеш едно куче, само защото някой глупав и егоистичен човек, го е изхвърлил на улицата. Има определени места на които можеш да се откажеш от своя домашен любимец. И не разбирам хората които подкрепят умъртвяването на кучета. ТЕ НЕ СА ЗЛОБНИ ПО ПРИРОДА! ЧОВЕКА ГИ ПРАВИ ЗЛОБНИ, ВЪПРЕКИ, ЧЕ КУЧЕТО Е НАЙ-ДОБРИЯТ МУ ПРИЯТЕЛ!!! ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!

377

Niki

преди 14 години

Абе педераска история....Политиците НЕ СМЕЯТ да разрешат проблема с кучетата за да не им падне рейтинга.Много е забавно да ходиш в калта, да падаш в дупки с автомобила си да гледаш как кучетата вадят *** от кофите и да го разнасят...търсейки нещо да ядат, и на цялата тая КАЛТАЩИНА *** говорят за ЦЕНИТЕ НА ИМОТИТЕ.....как се покачвали.. абе ПЕДЕРАСКА ДЪРЖАВА.

376

hasan

преди 14 години

Абе няма 4 лапи, 5 лапи. Защо не пуснат един референдум, да се види какво мислят хората. Аз лично ще помагам за изчистването на столицата от ***, даже ако някой иска ще ги дера и ще им давам кожите

375

Анонимен

преди 14 години

Сърната ще плаче, след като е слаба. Вълците няма да плачат докато я ядат, ами ще им е мнгоо вкусно :). Хищниците са пичове на тая земя. Останалите животни служат за храна!

374

анонимен

преди 14 години

А чули ли сте, че сърната плаче със сълзи ,когато е ранена и вижда ,че кучетата вече я застигат и трябва да умре. Но фондациите не надават вой за сърничките, а за смрадвивите ***-хищници. Явно хората от фондация Четири лапи са същите смрадливи ***, затова защитават себеподобните си.

373

toi

преди 14 години

С какво кучетата са по-различни от сърните, свинете, овцете...? Защо едните да могат да се убиват, а другите не? Очевадно е, че "защитниците" не защитават правото на животните, а защитават собствените си приходи.Докато има бездомни кучета ще има и заплати, изчезнат ли бездомните кучета, "защитниците" ще трябва да си потърсят истинска работа, с която наистина да бъдат полезни на обществото.Личното благополучие, срещу това на обществото! Отврат!

372

arabin

преди 14 години

Преди време Японска компания предложи да ни освободи безплатно от всички улични кучета само срещу това да задържи кожите. А нашите *** упраФниците не се съгласиха, защото Японците недават куфарчета с пари под масата за такива разрешения. Скапана държава и по скапани управници

371

анонимен

преди 14 години

Преди 1-2 години на спирка Орион в София сутри стоеше само една бяла ***. После станаха три. А, от около 2-3 седмици *** са вече 5. Най-гадното е като видят, че някой носи баничка и тръгнат по него. Абе, не е за приказка-селска работа. А на мръсниците от четири лапи мога да кажа, че няма да им се размине заради хилядите нахапани и уплашени хора, заради пролятата човешка кръв от помиярски зъби. След кучетата-*** ще тикнем хората от четири лапи в лудница, защото наистина не са нормални

370

citizen

преди 14 години

София е може единствения град в Европа, наводнен с кучета и нещата се влошават всеки ден. Не прилича на столица, а на жив Кучкарник. Например в Лондон, с население, колкото България, не може да видиш нито едно куче на улицата.Кучетата по улиците са и показател за изостаналост в културата и цинично отношение към "гражданите", от страна на политици и общинари, фондации.Защитните организации източват хиляди лева и са заинтересовани от проблема. Кризата в управлението също е свързана с този феномен

369

Риана

преди 14 години

За кое точно не съм права?Казах го ясно. ПРОБЛЕМА е, че кучетата се разхождат по улиците, и застрашават хората. Защитниците им като се пънат толкова - да намерят начин да ги махнат оттам, и никой няма да ги убива. Съвсем просто е.Но защитниците "работят" това, за да гушкат паричките на същите данъкоплатци, които биват застрашени от кучетата. Това е не просто наглост от страна на тези защитници, а е престъпление. Просто махнете кучетата, и повече няма да спорим.

368

alex

преди 14 години

SMURT NA VSICKI POMIARI!!!!!!!!!!!

367

"ЗАЩИТНИК"

преди 14 години

Тези умници от "четири лапи" какво ми се правят на най-големите защитници? И от къде на къде ще ми защитават само кучетата? ЛАПИ СМОТАНИ, ПРЕКРЪСТЕТЕ СЕ НА ЧЕТИРИ КРАКА и почвайте да защитавате и прасетата и телетата и котките. Как така ще гледаме прасета за свинско, което и те сигурно хапват И ЩЕ ГИ ТРЕПЕМ "хуманно или нехуманно" без значение, а да не мога да утрепя едно куче или котка? И какво ще ми направят ако ги утрепя хуманно? ***, ТЪРСЯТ САМО ДА СИ ВДИГАТ РЕЙТИНГА.

366

тя

преди 14 години

Ех,тези защитници на животните! Страшно стана да се живее в София,предполагам и в другите градове! Не само,че има кучета - има много кучета,които се движат на глутници по 7-8 и не знаеш как ще реагират.Хубаво е да се отървем от тях,но разни органицации,които лапат мангизи не искат! Не искат,защото без да работят вземат тлъсти суми и само "лаят" по разни съвещания и медии.

365

той

преди 14 години

Риана, не си права поне замълчи!!!