91

Тъпото копеле

преди 14 години

103 е абсолютно прав. Те са щита, оръжието и мозъка.

90

борбата

преди 14 години

ще се улесни като се поизтупат брашняните чували на швейцарските банки

89

Анонимен

преди 14 години

това го знаем отдавна,но няма резултати......

88

emk0

преди 14 години

ами така е, 240 депутата, миинистри и 60 съдии са си баш елитни бандити които от 20 години съсипват всичко до което се докоснат.

87

Анонимен

преди 14 години

ами като ги знаете изловете ги. и без съд и присъда. мършата в стадото под нож.

86

Наблюдател №1

преди 14 години

Ако за Октопода са отчислявани между 50 и 70 % от оборотите /не от печалбата/ на малките и средните фирми през последните 10, или 20 години, то тогава те разполагат с понече средства от държавата... Борбата ще е много трудна

85

Анонимен

преди 14 години

Про положение,че ги знаят кои са,чудя се какво чакат че не ги затворят?!Няма нищо по силно в държавата от властта и управляващите,нарочат ли те заминаваш.Друг е вапроса когато престъпността и властта са тясно обвързани,тогава това остава само мечта.Полицията си върши работата,но не и съдебната система."Законът е закон,но той врата в полето е!" и "Законът е бариера,която лъвовете прескачат,змиите пропълзяват отдолу,само говедата се блъскат в нея!"...до кога ще е така..?Докато свят светува...:)

84

pege

преди 14 години

какво сега цецко ще го правим премиер а бойко президент, затова ли е цялата тупордия? Будали не чакаите сензации всичко е само игра.

83

Антимутра

преди 14 години

Бандитите в различните им разновидности,да се разобличат,да се посочат,обществото да ги познава.Да се изземе законово всичко,което е заграбено и за което не е платен данък,затова трябва силна полиция.Да се сложи край на политически протекции.Очакваме арестуван политик1Цветанов не ни разочаровай!

82

Lili

преди 14 години

Тъй,тъй,аз искам да се върне закона за борба с бандитизма от 1923 год.Намерете го с гуглето и ще видите,колко актуален може да бъде.Обществото трябва ясно да разбере,че мутра вече не е переспективна позиция,не може да не правиш нищо хората около теб да виждат това и да не си задават въпроса как така кара майбах,като продава сандвичи,как така манекенка кара джип и живее не според доходите си?Силни финансово фирми,платени данъци,силна полиция,която да контролира фиска на държавата

81

Тъй, тъй ...

преди 14 години

Тая "новина" е дословно повторение на пресконференцията на ББ, ЦЦ, Борис Велчев и главния секретар на МВР от началото на годината. Преди месец - месец и половина.Преди седмица Дянков също "претопли манджата" като пусна като нова "новина" от ..... декември 2009.К'во става?

80

mitko

преди 14 години

v sashtia duh boiko

79

н1

преди 14 години

Тези са заразени с Г.М.О.

78

чичо

преди 14 години

От къде са пръкнаха бе? Имама чувство ,че такиви са раждат. И като попаднат в добра среда на комунисти и са развиват.Като са отпушат да крадат ,че спиране нямат.

77

андрей

преди 14 години

охооооо държавни са .........начело с най-големите държавници...така се работи открай време по нашите мили земи........"абе знаем ги кои са тези,аа не можем да издаваме служебни и други тайни".......и така до края на света

76

н1

преди 14 години

Точно точно точно 300

75

Анонимен

преди 14 години

Давай, Бойко! Ние сме с теб!А на всички, които плюят постоянно...жалки сте!Мислите си, че е много умно да се търси зад всичко някаква цел и да се критикува и лошото и хубавото. Да, в БГ това стана начин на поведение, но..е просто НЕконструктивно! Sorrry!

74

Sabah

преди 14 години

Vseki kvadrat ot naselenite mesta v Bulgaria e parceliran ot prestapni grupi,koeto e saglasuvano neoficialno s policiyata.Tova e polojenieto.Nay golyamata apashka grupa sa COT

73

БЪЛГАРИН 1

преди 14 години

Господин Цветанов в днешната преса искате помощ от обществеността а тогава кажете кои са тези 300 елитни бандити които заедно трябва да изловим иначе как да ви помогнем като не знаем за кои хора става въпрос . Уж всеки казва нещо ама ние нищо не разбираме . Даваите конкретно тия търсим ако имате информация моля . Ама май се страхувате да ги назовете тези хора .

72

sweden

преди 14 години

e kato gi puskate te pak si prodiljavat da sisipvat bg dayte im po 20 30 godini zatvor