54

до Емо

преди 14 години

Не съм пристрастна, а клиент, който към момента няма причина да е недоволен и се възползвах от правото си да го кажа! :-)

53

до СА :-)

преди 14 години

Мога да ти отговоря единствено с гоооооляяяяяма усмивка :-))))))))))..., а и вместо да се заяждаш с мен, защо не написа твоите лични(клиентски) впечатления от въпросната компания :-)))

52

над 55

преди 14 години

Ами някой от пишещите виждал ли е статистическия отчет: приходи от застрахователна дейност и разходи по застрахователна дейност.Като видите разликата веднага си идва обяснението.Кой на кого дава и взема тези пари.Цялата тази дейност я крепи властта и е естественно ,че всеки иска да я има.

51

Емо

преди 14 години

Прав си брат, това изказване пръщи от пристрастност. И да добавя: Хора престанете да се застраховате и да си внасяте парите при отявлени мутри: Избягвайте компаний и банки от рода на: ЛевИнс, Армеец, Централна кооперативна банка, СИБанк, Алфа и пр.

50

петров

преди 14 години

Когато през 90-те години рекетирахте, въртяхте бухалки, пребивахте и унижавахте хората, писма до чужди посолства писахте ли, ваш'та ....!

49

Анонимен

преди 14 години

Жалкото в тази игра на децата е че батковците който са вече възрастни никога няма да бъдат наказани и на нас може да ни остане да завиждаме на тяхното привидно щастие

48

Анонимен

преди 14 години

Да пишат и на арменския поп!

47

do 55

преди 14 години

hahahahahaah imash edin glas i ot men.

46

CA

преди 14 години

47 firefly - защо ли твоето изказване ми звучи като рекламна публикация - цитат - "Никога не са ми бавили изплащане на щети, винаги са реагирали страшно бързо на обаждане за оглед и са спазвали коректно всички срокове". от колко "няколко" години си им клиент и за тези няколко години колко пъти си блъскала астрата си, защото от това което си написала човек остава с впечатление, че десетки пъти си ги викала на оглед и са ти плащали. Като пишеш такова фалшиво изказване, поне накарай някой безпристрастен да го прочете и да ти каже как звучи преди да го публикуваш

45

петров

преди 14 години

Пак се хванахме за плявата! Каква компания била "Лев Инс" ?! Ами много бърза да плаши с с чуждите посолства. А дали всички граждани са доволни от отношението и коректноста на тази компания? За тях чужди посолства има ли! Мутри бяхте, мутри ще си измрете. Шанс за промяна никакъв! Давай Цецо!

44

firefly

преди 14 години

...за мен като клиент това е важното :-)))

43

firefly

преди 14 години

Никога не съм писала коментари и рядко чета такива, сега прочетох само два/три от последните такива и ми стана смешно :-))) Ставаше дума за мутри, за чакане на обезщетения и прочие...Аз съм жена на 35г., не съм мутра и кифла не съм :-), карам опел астра, не нова :-), от няколко години Лев Инс е компанията, в която застраховам колата си и съм доволна. Никога не са ми бавили изплащане на щети, винаги са реагирали страшно бързо на обаждане за оглед и са спазвали коректно всички срокове.

42

опа

преди 14 години

Кои са посолствата, да не е израелското вътре, че Ал Петров, Филчев и РЗС са в много топли връзки с тази "велика" държава.

41

Пострадал

преди 14 години

По големи мошенници от тях НЯМА !!!Тежко ти и горко ако си пострадал от тях. След като 6 месеца ме мотаха накрая ми казаха, че няма да ми платят и то без никаква основателна причина.

40

Анонимен

преди 14 години

Но по-отявлени мутри от тези вЛев-Инс , не съм срещал , особено тези от Стара Загора .А пък не дай си боже да ви се случи застрахователно събитие -ще има да чакаш обезщетение докато се пенсионираш!

39

Анонимен

преди 14 години

не разбирам едно нещо - всеки недоволства от престъпниците, но като погледнеш 80% от колите са застраховани в Лев инс и Бул инс... хората в Бг изобщо не мислят с главите си и това е факт. аз като купувам една стока или си давам парите на някого винаги се запитвам кой стои зад фирмата, на която плащам. аз лично съм си застраховал колата и недвижимия имот в международна компания и не са ми правили никакви уговорки като се е стигало до щета

38

Зрител

преди 14 години

Препоръчвам Алианз , поне не са мутри ,а са много коректни!

37

Зрител

преди 14 години

Апелирам да си сменим застрахователя!!! Тези не заслужават да им пълним гушите!!!Аз лично това ще направя.

36

анонимен

преди 14 години

в отговор на това че лев е собственост на алексей и се хвалят че имали и министерства за клиенти говори това че наистина мафията в българия си има държава

35

=

преди 14 години

Добре де, ако сега ме блъсне някой който е застрахован в лев инс - аз какво да правя?Официално не са фалирали, значи гаранционния фонд няма да ми плати, а и те не могат да ми платят. Дали цеци или биби ще платят нещо?Това си е чисто разчистване на пазара от конкуренти