51

4ipi

преди 14 години

pari da si pla6tat zadalgenata njmat, no za reklami imat..... brei 4e biznesmeni.

50

sd

преди 14 години

Нещастници!

49

H8CORE

преди 14 години

Да глобят и всички на баба, на дяди, на планината, на гората, на Балкана, на балкона и на п-у-т-к-а им майна! Тия к-о-п-е-л-е-та мръсни извратиха, омърсиха и погавриха всичко мило и родно за сметка на шепа парички!

48

Да

преди 14 години

Щом нещо е написано в микроскопичен текс,и прочетено със скорост която не можеш да асимилираш нещо.Те са си измили ръцете и няма как да се накажат.Макар всички реклами на Операторите да са "почти" без пари да говориш.

47

АА

преди 14 години

Поглеждам с хумор на нещата,но истината е, че тези реклами се ппускат в найподходящия момент за телевизиите и най-неподходящия за нса-обикновените потребители и зрители.Вече ми е писнало като седна да вечерям и точно съм започнал да сихапвам сладко сладко и се появи някоя от изброените от мен реклами или подобна на тях.То бива бива но всичко си има граници.Или пък започват да се лигавят онези лапета и да питат за млякото.

46

свидетел

преди 14 години

Радвам се, че ги жулят!!! Работя в рекламата и мога да кажа, че никоя рекламна агенция не желае и не харесва Интерснакс. Христо Попов е окрал много хора и свои приятели... Известен е! *** са там и отдавна заблуждават. Подизпълнители също да не им се връзват. Дължат пари на продуценти, фотографи, агенции, клиенти от промоции... тарикати са. Селяни! Такива като тях и Фикосота - със заблуждаващите реклами - бизнес в Камбоджа! Фак!!!!

45

tv guide

преди 14 години

Любимите ми са тези за проблемите с простатата. Винаги между 7 и 8 вечерта - време за вечеря, когато всички са си вкъщи и са седнали на масата. После има "Мамо, какво е простата и какво е сексуална функция и защо тате се изчервява като види тази реклама?"

44

havas

преди 14 години

а телевизиите,които са я излъчили..тях също под ножа..доста dumb мярка на КЗК.представете си абитурентски бал.сина ви е отгоре додолу в "golce и багана" италиански дизайнери произвели облеклата във румъния.Е,леля ви и вийна ви виждат сина ви и казватмного хубав,бе,а вие хем знаете ,че е облечен в багана казвате,е от нашето по хубаво няма,*** лельо.Има ли лъжа?кой е подведен.Момент..това "НАШЕТО" не е запазена марка нали.ПАК ПРИПИСВАМЕ НА БЪЛГГАРЛИВОТО СУБСТАНЦИЯ И ХАРАКЕР

43

kukuriak

преди 14 години

Ne razbiram za6to ste prieli, 4e NASHETO v tozi slu4ai ozna4ava Balgarskoto. Moje da ozna4ava NASHETO, t. e. tiahnoto- na "Chilpi". Ne gi za6titavam, no mislia, 4e tova e podvejda6ta igra na dumi. Neka da izberem i za6titim Balgarskoto!

42

бай Михал

преди 14 години

АА,ти ме разсмя искрено /и лично/! Харесвам хора,като теб. С такива България няма да пропадне!

41

AA

преди 14 години

Аз пък искам да глобят тази дето живее в тоалетната.Абе тая жена не може ли да иде на лекар ще се обезводни.Искам да глобят и оня дето все му се обажда простата.Хората в блока отдавна са пощурели от будилника,с който звъни простата.Това си е чист терор.Нарушаване на нощната тишина.искам да глобят и майката на приятелчето на Митко дето все му се иска да ака у Митко,заради безотговорност при отглеждането на детето.Да нямат нормална тоалетна видиш ли.:-):-):-)

40

manuelche

преди 14 години

Препочитам да глобят онзи, който вдига самолета. Това е пълна простотия.

39

до: пено секса

преди 14 години

Когато се научиш да пишеш, тогава пиши.

38

онуфри

преди 14 години

По-голяма олигофрения не бях чувал. Кога ще глобят производителите на битова химия, които показват как с едно движение се почиства вековно загорял тиган? Не бе, искам да глобят онзи, който 'вдига самолета' защото няма правоспособност за пилот...

37

Анонимен

преди 14 години

Продуктите са си много хубави! Само фъстъците не стават! Най-големия проблем са не продуктите а некадърниците, които управляват тази фирма и водят безумна политика на източване, която ще доведе и съответно до фалит. Жалко за многото хора, които завлякоха.

36

Потребител

преди 14 години

А кога ще глобят всичките оператори, разни предавания и т.н. които предлагат чист хазарт за бедните потребители? Прати 1 СМС и спечели лаптоп! апартамент! 3 джипа! и разни хиляди левове.... Само 1 СМС - чист, ама съвсем чист хазарт в еднозначния смисъл на думата!

35

Клиент

преди 14 години

Това е поредната гяволия на небезизвестният Христо Попов.Справка - Шел,Микс експрес , магазини Фамилия.

34

Доб

преди 14 години

Странно защо глобяват и рекламната им агенция - тя какво е виновна, че клиентите им от Интерснак са ги излъгали и са ги накарали да рекламират продуктите, все едно са български

33

глоби!!!

преди 14 години

Да, и аз се питам КОГА ще глобят ГЛОБУЛ, МТЕЛ и ВИВАКОМ за лъжливите им реклами, каквито са ВСИЧКИТЕ ИМ!!!Не само ония с една стотинка на минута,ами за всичките телефони,интернети, мобилни устройства и абонаментни планове.Само да си малко по-невеж или доверчив и си изгорял за 1 или 2 години с такси....ГЛОБИ,ГЛОБИ, ГЛОБИ!!!!!!!

32

Анонимен

преди 14 години

tezi neshtastnici ot intersnack mi duljat pari veche poveche ot 7 meseca