96

aleko

преди 14 години

OT 3000 godini

95

Анонимен

преди 14 години

Започвам да мислия че и тука, както и в много други Български саитове много 'Турци' пишат коментари иначе не може да се опесни по друг начин това похваляне тука за Турците и тази обич към тях..Българи сабудете се, това което са направили Турците в Кипър опитват да правят и в България.Националнта телевизия не показва новините по гръцки а по турцки..Тази пропаганда тука към Гръцкия народ и това похваляне 'за добрите' съсети турци не може да се опесни по труг начин.

94

//

преди 14 години

Дали комунизма ще се върне или не ..... Сегада видим как ще се справим с герберизма, че майпо-лошо и от комунизма !!!??

93

комунизма свърши

преди 14 години

и никога няма да се върне

92

hristos

преди 14 години

tezi taka nare4eni traktoristi da vzenat da si hodiat ve4e po ka6tite.dokato stoiat tam po granicite niakoi sased kato nas moje da im uvajava jenite!!!

91

Анонимен

преди 14 години

Борисов е като излязъл от виц за Бай Тошо от годините на соца.Налъм без каишка с липсваща дървена част.

90

Кирил Софийски

преди 14 години

Къде си главурко?!?! Хващаи хеликоптера и на Кулата! Нали си Супермен ! Пускаи тировете!Нали това ви бил единствения успех за половин година ,че Боце пуснал тировете на Кулата и хванал наглите! Да ,ама не! Нищо позитивно от вас ,мурдери такива! По нешастни стие и от комунистите! Толкова зле в България не е било никога! Жалко ,но факт!

89

Анонимен

преди 14 години

Общогръцката социалистическа партия ПАСОК спечели провелите се днес парламентарни избори с 41-44% изборен резултат, сочат резултатите от екзит пола, съобщи гръцката телевизия ЕРТ.На второ място остава управляващата партия Нова демокрация - 34,3% - 37,3%, Комунистическата партия ККЕ - 7,3-8,3, Коалицията на радикалната левица Сириза" - 3,9 - 4,9%, Националистическата формация ЛАОС - 5 - 6%, партията на еколозите остават под границата от 3%.ПАСОК ще има 160 депутати в 300-членния парламент .

88

Honorik

преди 14 години

Da,pravilno statiqta v4era be6e ozaglavena"Sta4kata mai sprq"...Dnes sledva da se sloji zaglavie:"Sta4kata mai prodaljava?"

87

българогрък

преди 14 години

Грешиш! Нова Демокрация тотално се ***. На власт са социалистите, дето не знаят от де да я захванат... и едва успяха да преброят дълга на Гърция - 362 милиарда евро им е външния дълг. Европейския съюз се чуди кое е по-добре за еврото - да оставят да фалира като исландия или да и отпусне още заеми... заеми, не помощи...

86

Ха-ха

преди 14 години

До 84 - социалисти или не?В Гърция управлява дясната партия Нова демокрация.

85

Ха-ха

преди 14 години

Спокойно!!!Батман пак ще дойде с вертолета...

84

социалисти или не?

преди 14 години

не знам коя партия управлява в Гърция, но по тези номера *** дето ги въртят гърците си правя извод, че сигурно са социалисти като нашите м*ан*гали социалисти дето ни въртят номера тука и ни плюят в европарламента. Някой знае ли коя партия управлява в Гърция?

83

БАЙ ТОШО

преди 14 години

ДА ИДВАТ ТАНКОВЕТЕ!

82

Гъбарко

преди 14 години

Всички знаем, че си ***, но не знаехме, че твоята вече не те иска. Призовавах ББ, а не теб. Ама то е все едно, както се вижда.

81

Gospodinow

преди 14 години

Prav si, i az tova se opitvam da obqsnq na horata ama nikoi ne poema.

80

Анонимен

преди 14 години

Хайди ББ пак с хеликоптера до Кулата при гърците....Изпратете техника до Лесово та да остане поне едно КПП отворен......Отворихте ли Курата Гербери?

79

Батман

преди 14 години

При жена ти съм Прави ми с.....

78

аз

преди 14 години

червените злобеятлапайте го,***

77

Анонимен

преди 14 години

Явно голям си пораснал но с малко мозък си останал.Аман от тези измислени "патриоти".