229

лала

преди 14 години

...целуфанчета, бутилки, дори и бурани!! Със сигурност кучетата не са ги донесли. А да не говорим, че съм виждала хора да пикаят и *** там. Та, моля ви, помислете като разумни хора. Кучетата не са ви виновни за мръсотията!

228

лала

преди 14 години

Отгледала съм детето си с куче. И се разбират много добре. Мисля, че животните ни учат на човещина. Който не го вижда, за мен, е поредният кон с капаци, който много държи всичи останали да са му виновни. А за акитата...в София има повече бездомни кучета, мислите ли, че когато всички се хванат да си ги събират(аз си ги събирам), ще е по-чисто? И да започнат, пак ще е същата мизерия, защото нямате манталитета да поддържате чисто. В парка, в който ходим, навсякъде гъмжи от памперси, хартийки....

227

lola

преди 14 години

Освен годишни данъци за кучетата да ги глобяват и за акитата,които оставят след себе си.Онзи ден съм изхабила 20л. вода докато отмия едно аки от обувката си.Да глобяват и ***,които си изхвърлят *** през балкона.Имам една съседка,която всеки месец си изхвърля превръзките през прозореца(селянката живее даже в центъра на София и се има за софиянка).А вие познавате ли такива?

226

Нереалист

преди 14 години

То не е задължително и ти да се изказваш ама го правиш нали?

225

Анонимен

преди 14 години

Абе, какъв ви е проблема? Който не му понася да се изнася! Всеки иска нещо, защото бил плащал, ми колкото плаща, за толкова и ще иска! Ако зависеше от мен щях да наложа 240 лева такса ***,за да знам за какво претендитат после платилите я! Не стига,че плащаме малко, а претенциите ни огромни и всеки иска. Като не вижда полза от това да плаща, да не плаща и да не гледа куче! То не е задължително! Както не езадължително и да живее в БГ!

224

Нереалист

преди 14 години

Фандакъва, го е закъсала за пари. Лошо, сега да започне да пуска и хайки за такса въздух.

223

Анонимен

преди 14 години

Като се сдобиеш с дете един ден ще видиш, че няма къде да пуснеш детето си да играе, защото всичко е осрано от куп ***, голяма част от които са домашни. Пък и кога си плащал ти изобщо данъци за нещо, че да се обаждаш? Това ли ти е европейския манталитет?

222

мария

преди 14 години

Ако общината го е закъсала за пари - да тръгнат и да глобяват за неправилно паркиране. Милиони стоят по улиците всеки ден и няма кой да си ги събере.

221

Коко

преди 14 години

А съм сигурен, че тук има хора, които стрелят по кучетата с въздушни и не само пушки! Това ли ви е европейският манталитет??Днес по кучета, утре по хора! като ще плащам да направят градинки за кучета само, ама като се сложи табелка че е САМО ЗА КУЧЕТА, майките с децата да не ходят да я махат по 100 пъти(като в парка Гео Милев).

220

Коко

преди 14 години

Кучето е най-добрият приятел на човека! ВСЯКО куче, без значение на породата, може да бъде възпитано да не прави бели и проблеми. Аз не мога да разбера това ли е най-големия проблем, та с него да се занимаваме и дразним в момента??А майките, които изпишкваи и изакват децата си в храстите не правят ли същото лошо впечатление? Ами хвърлящите *** през прозореца?Акото поне се разгражда. На *** правите ли забележки? НЕ! Защо?Защото не могат да говорят ли? Ами те са 2 пъти повече от домашните

219

Анонимен

преди 14 години

Перфектна е идеята за застраховка Г за всяко куче! Искате любимец(кола,куче,жена...), моля застраховайте го та като нанаправи поразии да има ко да паща!

218

пак не разбрал

преди 14 години

До кой месец тръгват по-точно и за коя година става въпрос?

217

Такса на вятъра

преди 14 години

*** е че срещу тази такса получаваш един голям Х.. Както е с Винетките или такса смет!

216

Жеди

преди 14 години

Не са "съкровища", но никоя майка не си извежда детето 2 пъти на ден за да ака и *** навън и....може да не Ви прави впечатление, но има огромна разлика между куче и дете.

215

Веселин

преди 14 години

Мръсни кучкари!!!Писнало ми е от *** ви навсякъде по тротоарите и в центъра и в квартала ми!Навсякъде серете и сте за бой вие а не песовете ви *** долна!!!

214

Кучкарите са мърлячи

преди 14 години

Ей, мръсни кучкари, стига сте се *** където ви падне. Навсякъде е наакано. Вземете да си ностие торби и да си събирате *** на кучетата, нали сте европейци. 24 лева нищо не е.....вжното е да се вложат тия пари в разчистването на бездмоните кучета и разчистването на направените поразии по столицата. И застраховка Гражданско отговорност за щети от куче трябва да се въведе. Мърлячи!!!!!

213

Анонимен

преди 14 години

Yessssssssss yesssss yessss haaahaaaaaaaa!!! Nai-posle kuchkarite shte plashtat.Malko e 24..pone 200 na godina.Tova e luks i koito ne moze da si go pozvoli prav mu put kum selata... i bez tova sa se obezludili.Iskam i taksa za fekaliite koito ostavat nepochisteni i gi nosime po domovete si . hak da vi e.

212

Анонимен

преди 14 години

Такъв е законът. Кучето го отглеждаш само за твое собствено удоволствие, ако ти е такава мъка, недей да полагаш "всички тези грижи" за него! За нахапан от дете чувал ли си? Защото аз не съм. Напълнихте градовете с ***, изхвърлени на улицата от такива тиквеници, дето не могат да си направят сметката могат ли да си позволят да гледат животно или не.

211

Анонимен

преди 14 години

Ти вземи да си чистиш след мастията, че ми омръзна да вървя и да гледам кучешки *** навсякъде. Ако мислиш, че с данъците някой ще плаща на чистачка да върви след теб, значи си безгранично задръстен. Никъде по света го няма това.

210

SPOKO

преди 14 години

aide sega, poneje de4icata akali i pi6kali i va6te gadni pseta see6ti zarazi da go pravqt, a??opraete si ku4etata, posle opravqite drugite!I taksa asansior za ku4etata 6te vi slojim!!