104

ER_Dr

преди 14 години

Хубава статия, много хубава. Препоръчвам на всички да си я принтират на хартия и да си я запазят. Като почне следващата грипна вълна, да я извадят, да дерат малки лентички, да ги гънат на топче и да ги пият 3 пъти дневно по 1. Ако случайно някой повръща, може да използва срещуположното отверстие :))))))))

103

Анонимен

преди 14 години

Пич, като си ваксиниран, или не се разболяваш, или караш заболяването в много по-лека форма. Прочети малко и виж колко хорица измряха от тази инфекция. И пак ти казвам, много се съмнявам да си карал морбили, ако наистина си бил ваксиниран. Ясно ми е , че не си ***. И затова предполагам, че диагнозата е била грешна. И ако е била правилна, можеш да си сигурен, че ваксината те е предпазила от усложнения, които можеше да получиш.

102

А хем нямало болест

преди 14 години

хем *** я хващали. Нито ме знаеш кой съм нито какъв съм. Ама щом държиш нека да бъда магал. По твоята логика аз съм *** който е ваксиниран против морбили и вземе изведнъж да го прихване що щотот съм бил ***! Тоест ваксината работи ама при *** не работи. Те не работи при всички тогава защо да е задължителна тогава? Само дето не съм нито половинта ми клас е те не работи и на друга група хора. Работи ли въобще?

101

Анонимен

преди 14 години

Карал си морбили дръжки. Лежа ли в болница? Къде ти регистрираха болестта? Ако някое тъпо GP ти е написало такава диагноза заради банална вирусна инфекция, друг въпрос. Или си някакъв ***( и половината от класа ти също),щото масата болни бяха "роми".

100

Краси

преди 14 години

Естествено, че става въпрос за много пари. И не евреите са ни виновни, а големите корпорации. Всичко идва от ТЯХ: заразите на милиони хора с грип, СПИН, глобалното затопляне, замърсяването на въздуха, войните, финансовата криза, бедността в 3-тия свят, конфликтите и накрая...знаете какво ни чака ако не ги спрем!

99

Тинтири минтири

преди 14 години

И какво аз като съм бил ваксинаран за морбили що го карах ( плюс половинта ми клас ) плюс част от България по това време все ваксинирани задължително.

98

Анонимен

преди 14 години

до 90: Кажи, че е смехория на хората, които погребаха близките си, все млади хора, някои от тях без придружаващи заболявания. Малко е цинично, не мислиш ли?

97

Анонимен

преди 14 години

Задължителните ваксини отдавна са доказали правото си на съществуване, доказателство е съвсем скорошната епидемия от морбили сред неваксинираните. А ти, ако си лекар, си изяж дипломата.

96

Свинчо Глигански

преди 14 години

Няма ли кой да осъди тези "***" за психологически тормоз и медиен геноцид,който те усърдно водят срещу обикновените хора на планетата? Нас може да ни отнесе някой вирус пуснат от лъскавите им лаборатарии,но рано или късно те ще отговарят поне пред божия съд , а там скапаните им зелени хартийки няма да им трябват , там те са непотребни! Иначе и те ходят на църква да се молят. Какво двуличие само! Браво на тях!

95

Анонимен

преди 14 години

Ei sega mu e vremeto da pisnat noviq virus ta da si izmiqt rucete farmata

94

Имаго

преди 14 години

Свинският грип и не само той са си лабораторни произведения. Каква е целта? "Пари, пари, пари! - рекъл едно време Наполеон I и зяпнал беше да глътне цял свят;" (Хр. Ботев, "Това ви чака")

93

Анонимен

преди 14 години

Търсете евреите в цялата тая работа...

92

Dr. med. P

преди 14 години

Dobro utro! vuv nikoq vaksina nqma istina. Samite doktori sa 50/50. Vaksinite deistvat/ Vaksinite NE deistvat. Vuprosa e 4e nqkoi vaksini sa zaduljitelni i vsqko dete trqbva da e vaksinirano. Tova pravi ot vsqko dete pe4alba za Pharmacefti4nite kompanii!!!!!! Mersi!

91

snrs

преди 14 години

естествено....не съм доктор, но когато някой ти набива нонстоп нещо в главата, би било добре да се замислиш за момент...а пък т.нар. медии, умират да наливат масло в огъня. няколко пъти слушах бТВ с какъв патос "отразяват" "епидемията". едва ли не кеф им беше...ми то само дето не закриха държавата тея нещастници. едва ли не човечеството си заминаваше...а никой не си прави труда да потърси независми (доколкото е възможно) източници и да представи други гледни точки, доклади, изследванияи т.н.

90

Анонимен

преди 14 години

Ами аз от едно време, от "дискъвери"-то си знаех че от ВСЯКА грипна вълна в световен мащаб си отиват средно около 20 000 души, а грипните вълни са поне 3-4 ГОДИШНО. После и от други места видях, че действително, не са преувеличили много и всяка година около 20 000 човека си отиват от усложненията от грип, предимно в Азия. А този грип - смехория, няма нито един случай на менингит или др. а само дихателни усложнения.

89

izotzadze

преди 14 години

Преди няколко часа постнах това, но се сещам и за още:Чакайте да видите как същата работа ще лъсне и със "смъртта" на Джако; все едно че не беше така и с 9/11 или кацането на Луната; или ОМП в Ирак.......ами преди век Дж. П. Морган обяви Никола Тесла за луд с неговите идеи за безплатната и безжично пренасяна енергия, защото държеше медните рудници в света - и до днес тази конспирация на петролните и рудодобивните картели е жива

88

snrs

преди 14 години

Преди 1 месец попаднах на изследване на смъртността в следствие на т.нар "свински грип", в Испания. По-специално в Каталуня. Резултатите бяха потресаващи - през 2008 в областта, в следствие на грипни усложнения са починали около 2000 души. До края на декември, в разгара на грипната епидемия- починалите са 120 човека в цялата област.....близо 20 пъти по-ниска смъртност от новия щам .....

87

аз като разправях

преди 14 години

А помните ли с каква радост медийте писаха преди време "Вече и в Бъгария има смъртен случай от свинския грип!"Так де - няма да оставаме все на опашката я!А всъщтност се оказа, че единствената особеност на този грип е изключително ниската му смъртност в сравнение на който и да е друг сезонен грип.

86

Анонимен

преди 14 години

Идея си нямате фармацевтичните фирми които работят в България ,какви бонуси дават и какви симпозиуми в чужбина организират с ,,научна цел.Дребната подробност че трябва да исползваш техните продукти я пропускам.

85

!

преди 14 години

Аз откога ви разправям че тия компании са в картел и печелят стотици милиарди на гърба на хората.Не стига че им продават лекарствата прескъпо, ами и от време на време си измислят нови болести, за да дерат допълнително милиарди.Хайде да почват да внасят евтини лекарства от Индия, да ги видим всички тия тарикати как ще изреват на умряло.