50

MилеКитич

преди 14 години

най много пият Рабех и Караджата. спор нема . не приказвайте гюпости

49

Уистън Чърчил

преди 14 години

Най-умерено,изтънчено,културно и възпитано пият в Турция в света.Там никога не се пие без обилна салата,мезе или почти винаги с кебап и то ракията(йени ракъ) непременно го разреждат с вода-минерална специална за тази цел.И почти не се забелязва напили се..

48

Пий с кеф и мезета

преди 14 години

А Поляците. Тяхна е песента "Да пиеме, да се напиеме". Многократно съм бил в Русия, ама такова пиеве, като в Полша не съм виждал. Въобще, Северните народи не умеят да пият. Те искат да се напият. Балканските народи в количество изпиват повече. Но с мезета и сладка раздумка. Неусетно, ненатоварвайки изведнъж организма, Балканците изпиват повече. Северняците изпиват една, две чаши на екс... и край, под масата.

47

Puf

преди 14 години

Браво на всички ПОЗНАВАЧИ !!!!

46

Анонимен

преди 14 години

А руснаците са абсолютни шампиони! Тях никой не може да ги стигне. Познава доста руснаци и в Русия съм била, просто не е истина как пият тия хора! Твърдят, че било заради климата, ама и в други държави е студено пък не се наливат така. Най-нормалното нещо е да видиш хора, които буквално си лежат на улицата и минават да ги прибират със специална камионетка. Не за друго, ама ако ги оставят, ще умрат от студ. Тук, поне такова чудо не съм виждала.

45

зъбатия

преди 14 години

Кой кой пиел яко, че нещо не моа да вдяна?Ся,ако се има предвид лигавенето с кока кола и капнато в нея някоя и друга капка твърдо - ок,тия *** в пъбовете от няколко такива и драйфат в декултетата на партньорките си (партньорките им издържат много повече от тях, въпреки че не е рядко да видиш как някъв скот тика 200 килограмовата си любима и се мъчи да я намести в таксито)...При братушките е друго - те са Пиачи.

44

айде сега

преди 14 години

Пил съм с руснаци,знам как пият!Тяхното не е пиене,а наливане!

43

Смок

преди 14 години

аз пия средно по 2л. бира всеки божи ден. това прави 0.1л. чист алкохол. за година изпивам 36.5л чист алкохол. в сметката не влизат празниците и купоните, когато минавам на твърдо. така че балансът ми е около 50л. на година.

42

Балканджи Йово

преди 14 години

Смешно! Че това прави по 350 мл. вино на ден. Аз толкова си сипвам сутрин в попарата.

41

абре убре

преди 14 години

те ще ми разправят.ние пием предимно безакцизен алкохол, който не влиза в статистиката.айде сиктир. шотландци!

40

Боримечката

преди 14 години

Абе вие знаете ли Санда Кмета от ТРЪН ,че пие по два седмака на ден ,един преди обед лега ,спи ,става и пие още бутилка и така всеки ден ,а на празниците неам думи,....

39

гого

преди 14 години

Руснаци, Поляци и Скандинавци са пияници, не че ние не сме...ама ония се отцепват зверски. За разлика от нас...пиенето при нас е повече за удоволствие...а онези пият за да се умъртвят!

38

Анонимен

преди 14 години

къркаме повече от тях. И друго- колко народ остана без работа тук, а ни занимават с тъпите теми ...

37

Анонимен

преди 14 години

руснаците къркат всякво пиене на екс.апсолютни световни шампиони са без конкуренция. айде трайте като не сте пили с руснаци

36

Хм

преди 14 години

Все пак се предполага че в Шотландия и да има нелегално производство/внос, то ще е малко и няма да иакривява статистикатам за ралика от Русия и тук.

35

някой

преди 14 години

Коментарът ми е размишление на тема "братушки" ли са ни руснаците или не са.Според мен, българинът по характер много повече се доближава до средиземноморския тип характер и до балканските народи. В това число - сърби, гърци, италианци, испанци. Много по-близки сме и по пиенето.И аз като номер 25 съм виждал пияни скандинавци - много по-близки са до руснаците от нас! Всъщност, в кръга на майтапа, нали спирта се използва и като антифриз - при тия студове при тях им помага да не замръзнат!

34

до 33

преди 14 години

това е средно на глава бе хахахо.къде ще ни сравняваш с масовите руски пиандета.немоем ги стигнем никога.ти бил ли си между братушки да видиш кво става

33

хахахахахаааа

преди 14 години

Мн. яко пиене, 12 литра на година!Това е смешно.Тук балканските смоци за 20 дена ги опаткват 12 литра.

32

andrej

преди 14 години

тия 12 литра ги правим за нема и месец

31

xaxa

преди 14 години

ti typ li si, 18 litra razpredelen i mejdutiq deto ne piqt be mu6mul, misli malko kato pishesh s taq glava