174

Анонимен

преди 14 години

Как няма да ги плюем, когато престъпниците владеят държавата и си правят каквото поискат. Ти как очакваш обикновения човек да реагира спрямо безхаберието или корумпираността на тези, които би трябвало да го защитават и да пазят държавността? Не само ще ги плюем, ами ще ги удавим!!

173

наско

преди 14 години

стига сте плюли съдиите бе, офце !по добре плюйте тези които не ви дават на вас.завистливци мръсни!

172

sofia

преди 14 години

Съдебната система е с най-слабия контрол от страна на гражданите и затова цинично се отнасят с хората. Дори не могат да си помислят, че гражданите имат право трябва да контролират сосбствените си пари. Ако съдиите бяха заработили тези пари сами, с интелекта си,можеха да си раздават каквито си искат бонуси. Но при условие, че това са парите на хората не могат свободно да се разпореждат с тях, без граждански контрол. Още повече, че и качеството им на работа е под всяка критика.

171

Веселин

преди 14 години

Мисла си ,че тия ако бъдат прочистени до крак държавата ни най-сетне ще започне да просперира!

170

Бухал Славеев

преди 14 години

За несвършената и лошо свършената работа трябва да бъдат глобени, а не награждавани! Цял свят знае, че у нас съдебната система много лошо и неефективно работи, а те се награждават! Българио, Българио! На къде вървиш?! Къде ще те заведем?! У нас принципа е "колкото по-молко роботиш, толкова повече получаваш". Така е със зъболекарите, лекарите, академиците и т.н. и т.н.!

169

stefan

преди 14 години

Тези коромпирани хора не трябва да получат и една стотинка. Какво са направили срещу престъпниците , полицията ги хваща те не са осъдили и един престъпник или убиеец. Те са развъдници на престъпноста. България трябва да назначи съдий от европа, а нашите да отиват да работят при своите криминални приятели

168

Анонимен

преди 14 години

samo taka, te sa siromasi hora, ta te nemogat da si kupiat hliab, na raba na bednosta sa TA te sa nai nujdaestete se hora v BG!!!!!!! SLADURI.

167

Анонимен

преди 14 години

Все някога и на тях и на техните роднини им се налага да пресекат улица. Онзи ден и една депутатка се опита да пресече.

166

ОТ АЛЧО

преди 14 години

НА ТОВА МУ СЕ ВИКА ЙЕБИГА! ЙЕБИГА И СЪДО, ЙЕБИГА И ТОЯ ДЕТО ИМ ГИ ДАДЕ! ДА СИ КУПЯТ ЛУКСОЗНИ КОФЧЕЗИ ЗА ТЕЗИ 5 БОНА!

165

Див Петел

преди 14 години

Дано ги похарчат за здравеопазване, та да се поуправят малко болничните заведения....то като гледам и гробищните паркове са позанемарени....

164

Анонимен

преди 14 години

"Жена бере душа, след като 18-годишен с BMW отнесе четирима в Русе"След няколко месеца ще бъде оправдан ученика от съдиите за да си заслужат и премиите и следващата коледа...л.а.й.н.я.н.а държава сме си и това е....

163

Xa-xa-xaaaaa!

преди 14 години

от 158: ***....че им вярваВярвах и още вярвам на Б.Борисов ,но явно хората около него са самовлюбени ...:)))))

162

Компетентен

преди 14 години

Мамка им долна, алчна, лъжлива...да пукнат всичките до един! Ще ми вземат 5000лв за нищо; с какво повече са допринесли за благото на родината от средно-статистическия българин? Там цари най-голямата корупция! Ще взема да организирам някоя терористична групировка за изчистването им от държавата. Долни ***. Да се задавите дано и никой да не ви помогне....

161

niki

преди 14 години

Пълно безочие най-мързеливите и корумпирани с не една, а две допълнителни заплати,защото благодарение на техния "труд" бандитите си живеят живота на свобода необезкоявани.А честните хора им плащат сметките,защото пияни прокурори и съдийки ги хващат да правят оргии, и да мачкат хората по улиците.

160

nona

преди 14 години

155 не забравяйте и забравените от всички вещи лица /изключвайки някои лекари/, за които все не стигат бюджетни пари и вече не искаме да работим за тези хитреци, дано се задавят!!!

159

Юда

преди 14 години

Ша са задавите бе.Аз за 30 сребърника кво ли не направих . Вие за 5000 не ни се мисли какви ша ги надробите.Маиками взима тези пари за 2 години като пенсия.

158

Идиот....че им вярва

преди 14 години

Незнам защо все още се опредлям за БЪЛГАРИН!! Вярвах и още вярвам на Б.Борисов ,но явно хората около него са самовлюбени за своето благоденствие и благополучие, неги интересува нищо друго! МЕРЗАВЦИ ! За маика ми на 70 години само 25 кинта,за продажните и крумпирани магистрати 5000 ! Това не е чесно ! Излиза ,че сменихме РОЗАТА с ГЕРБЕР,всичките от една градина ! ЛЪЖЦИ И ИЗМАМНИЦИ КАКТО ЖЕЛЕВА И ВСИЧКИТЕ ДО ЕДИН ''ОТ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ'' - казал норода !!!!

157

АЛЕКС2

преди 14 години

НА ПЕНСИОНЕРИТЕ 25 А НА "НЕЗАВИСИМИТЕ" СЪДИИ 5000- Е ТОВА НАПРАВО СИ Е СПРАВЕДЛИВОСТ СВЕТОВНА...КАТО РАЗДЕЛИШ 5ХИЛКИ НА 25 ИЗЛИЗА ЧЕ ТИЯ СА С 200 Г--А

156

АЛЕКС2

преди 14 години

НАПРАВО СЕ КЕФИМ, НЕКА СИ ГИ ХАРЧАТ ,ЩОМ "ЧЕРНИЧКИЯТ"НЕ ИМ ДАВА ДОСТАТЪЧНО...

155

Троян

преди 14 години

В МП има много незает щат,ама останалите служители ще пият по една вода.Надзирателите,съдебните охранители са наврени в ъгала и никой не ги бройка.Онзи ден избяга затворник,надзирателя пак виновен.Информацията по случая пак е класифицирана .Но системите са в окаяно състояние защото от 20 г. се повтаря,че няма пари и там е истината не един човек да е изкупителна жертва.А парите иждаме как се разходват.