30

до 21

преди 12 години

Типично за комуноидните ислямофилчета, нямаш акъл за 2 стотинки...

29

до 19

преди 12 години

"който е най-древното ивритско свидетелство в писмена форма," А това прочете ли го преди да се праш на умен, какъвто определено не си.

28

до 17

преди 12 години

А ти като имаш защо не я използваш ?

27

Анонимен

преди 12 години

Колко болни хора пишат тук.... до 26, не се хаби тия не са си пили хаповете днес.

26

Анонимен

преди 14 години

Паднах си от смях,на невежният коментатор 21. 1)Палестина не е държава а област дадена от Римляните.Еврейте са имали царство и още как.Старият и Новият завет,да не би да са тоалетна хартия бе ? 3) До преди 300 години ,в тези земи са живяли само еврей,христяни,самарияни, и черкези.Арабите идват като работна ръка в няколкото селища,като Йерусалим,Яфо,иАкко.

25

Мила

преди 14 години

isak,теб ще те *** и евреин, и арабин и -да знеш,че така ще стане....

24

Мила

преди 14 години

isak,теб ще те *** и евреин,и арабин и -да знаеш,че така ще стане.........

23

Анонимен

преди 14 години

това евреин, иврит ,ми звучи като изруд

22

Анонимен

преди 14 години

сигурно утре ще открият адам и *** и ще кажат че са евреи и надпис на *** ' им ще набиат на иврит

21

Анонимен

преди 14 години

В Израел откриха най-древния надпис'ПЪРВО, НЯМА ДЪРЖАВА ИЗРАЕЛ ИМА ПАЛЕСТИНА.ВТОРО, ЕВРЕИТЕ НИКОГА НЕ СА ИМАЛИ СВОЯ ДЪРЖАВА И ЗАТОВА СА БИЛИ ПРЪСНАТИ ПО СВЕТА .ТРЕТО, ТОВА 4Е СА ОТКРАДНАЛИ ЗЕМЯТА НА ПАЛЕСТИНЦИТЕ И НЕ ИМ Я ВРЪЩАТ НЕ Я ПРАВИ ТЯХНА ДЪРЖАВА.4ЕТВЪРТО, ДА НЕ СЕ ЗАБРАВЯ 4Е ЕВРЕИТЕ СА НАИ ГОЛЯМИТЕ ,ЛЪЖЦИ,КРАДЦИ,МОШЕНИЦИ,ГРАБИТЕЛИ НА СВЕТА СЛЕД БРАТЯТА ИМ САЩ , И ТЕ СА СПОСОБНИ ДА НАПИШАТ И ИЗМЕНЯТ ИСТОРИЯТА ТАКА КАКТО НА ТЯХ ИМ СЕ ИСКА , ТОВА ТЕ ГО ПРАВЯТ И СЕГА ОТЛИ4НО.

20

хо-хо-ху

преди 14 години

Италианец се хвалел на евреин:- При разкопки в Рим бе открит кабел и учените допуснаха, че още тогава сме имали телефони!Евреинът отговорил:- А при разкопки в Йерусалим не беше открито нищо. Учените допуснаха, че тогава вече сме имали мобилни телефони!

19

boza

преди 14 години

Nay-starijat nadpis e ot gore-dolu 3800 god.predi nashata era i e na shumerite--ste im se na evreite da sa purvi vuv vsichko ,ama ne stava .

18

Томов

преди 14 години

Най-стария надпис на Иврит може би, но най-стария надпис въобще ъбсурд. Я се разходете няколко стотин километра на изток до бивша Шумерия или няколко стотин на югоизток в бивш Египед да видите какво значи стар надпис.

17

SAKO

преди 14 години

TEZI DIVATZI EDVA LI SA IMALI PISMENOST TOGAVA

16

XXL

преди 14 години

#15, не знам кой колко е ***, но евреи никога не са преставали да живея по тези места, макар и по-малко след разселването им от римляните. Останалите да живеят в Юдея, Самария, Синай и т.н. евреи са известни като "жиуфи". За сведение, след края на Османската империя, в тези земи почти е нямало население, какво ли остава за араби. Освен това Израел заема малко над 0.1% от цялата територия на Близкия изток. Това е едно смешно марлко парче земя. Но арабите не мога да понесат и това.

15

do 12

преди 14 години

Ти си изключително *** човек бе. България като е била на три морета сега трябва ли да ни върнат териториите бе ***. Какво като някога преди 3000 хиляди години там са живеели евреи, просто са изгубили територията, което само по себе си не означава че тя им се полага. ЕГАТИ ТЪПИТЕ ХОРА БРОДЯТ ИЗ СВЕТА. ТИ СИ ЖИВОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТОВА !

14

сас

преди 14 години

оффф не всичко започва и свършва в бг. а ти къв такъв расист си не те знам ама си кух. ако имаш факти ги кажи а не мми пиши глупости

13

alfaom.dir.bg

преди 14 години

Това не е вярно!!! В Израел не може да се открие елемент от миналото.Това е откраднато от България и ако се направи експертиза- може да се докаже.Защо ?- Защото този елемент съществува от времето ,когато по "тяхните" земи и наоколо не е имало живот.Това също може да се докаже.Елемента е откраднат от югоизточна България,това също може да се докаже.Възможно е да го покрият в бъдеще или да го унищожат.Но изследване на почвата в Израел , може да каже откога датира население там.

12

Анонимен

преди 14 години

ЕЙ ТОВА НЕЩО ДА ГО ПРОЧЕТАТ ВСИЧКИ МЮСЮЛМАНИ И ПАЛЕСТИНЦИ,КОИТО ПРЕТЕНДИРАТ ЧЕ ИЗРАЕЛ Е ТЯХНА.АЙДЕ СЕГА ПАЛЕСТИНЦИТЕ ДА ХОДЯТ ДА СПЯТ И ЛЕКА НОЩ :)))))))))

11

Анонимен

преди 14 години

каква е разликата между "в израел откриха наи древния надпис" и "в израел откриха наи древния надпис на иврит"? незначителна за бг днес разбира се.