17

Анонимен

преди 14 години

20г -напред.30г-назад........................кво стана????????????

16

сархошшшш

преди 14 години

ей,пияндета как сте феееееее,аде наздраве и за много години!!!

15

ИВАНЧО

преди 14 години

ПЪРВО НА ВСИЧКИ ВЪВ ФОРУМА,ИМ ПОЖЕЛАВАМ ПРЕДВАРИТЕЛНО Ч Н Г ,И МНОГО ЗДРАВЕ ,ЗДРАВЕ........КОГАТО ИМА ЗДРАВЕ ВСИЧКО СЕ ПОСТИГА...БЪДЕТЕ ДОБРИ И ПРЕЗ СЛЕДВАЩАТА 2010 ГОДИНА

14

varg1

преди 14 години

за мен най-лудото нещо беше страничният съдия на мача ''Волов''-''Спартак'' Варна който ни нарече селяни като питахме къде я видяха тая дузпа,която дори на моя любителски запис ясно се вижда,че няма такава

13

ИВАНЧО

преди 14 години

Трудно е да летиш с орлите, когато работиш с пуйки.

12

сдсадсада

преди 14 години

Защо всички на снимката са заели позата на пикаещи жени?Не могат ли поне да седнат ???

11

Анонимен

преди 14 години

"Резултатът е седем яйца, от които са се излюпили малки констенурки."----Е не, кученца ще се излюпят при смешение на костенурки ;)Днес.бг и на финала на 2009-та не пропускат да разсмеят читателите си и то не само със съдържанието на статиите :)Айде, весело посрещане на новата 2010-та, догодина пак да ви чета, щот си ви обичам :)

10

новосмърдланка

преди 14 години

Котката била равна по замърсяване на въздуха на Фолксваген Голф, кучето на Тойота. Тъй като човек е равен на поне 5 кучета, особено ония , бирените дебелаци, и на 30 котки, то не е ли по-добре новозеланците да се самоизядат вместо да ядат животинките. Така ще освободят Земята освен от вредните си емисии, но и от глупостта си, с която я задръстват и от отроците си, които раждат през 9 месеца. Равна няма глупостта човешка!

9

:)

преди 14 години

ха ха това с РПГ-то и тъщата е много здраво :)

8

Супер Як Мързел

преди 14 години

да, наистина за мързела няма лек. цяла 2009 ме мързеше неистово. ако не намеря някакви предизвикателни проекти за 2010, мисля че ще ме мързи още повече. дано измисля нещо, иначе съм жив труп. наздраве!и не забравяйте, че от работа не се хубавее, а гърбавее.

7

Boiko

преди 14 години

Sto istrihte komentara na Opa be, budali? Stoto nameri otkade ste vzeli snimkata, nali?

6

Анонимен

преди 14 години

Ей днес.бг искам да ми напишете статия за най абсурдните присъди дадени в БГ за едри и дребни престъпления.И да видим на каква основа ония съдии си търсят коледните.

5

varg1

преди 14 години

това за бразилеца най ме трогна

4

Анонимен

преди 14 години

ММ да в БГ саит се пише това като за наи смешни новини.А какво ли пише запада за нас, сигурно пишат как крадеш една кутия с вафли да не умреш от глад и получаваш 4 години затвор а за 1 милион получаваш условна и глоба 5 хиляди лева.Престъпния контингент на запад мечта е просто да живе е в наща страна.

3

Жо

преди 14 години

НАЙ-КОМИЧНАТА СИТУАЦИЯ за българите бяха увисналите мустаци на Тодор Батков след "Казанската афера".

2

opa

преди 14 години

че тук не само снимките крадат, 90% от статиите също. Но така се правят кинти, който може го може хахаха

1

Boiko

преди 14 години

Tova opredeleno e snimka na BGNes! Kradci!