138

SIN4ETO NA TCARIA

преди 14 години

Кирил на България отрича обвиненията за пране на пари от Агенция ЕФЕ - 03.12.2009 София, 3 декември (EFE) .- Принцът на Преслав, Кирил България, отрече обвиненията в пресата, че той, синът на цар Симеон Сакскобургготски и съпругата му все още, Росарио Надал, са въвлечени в една спекулативна сделка по закупуване на земя в стопанството на Балеарските острови. "Този имот е купен с пари, спечелени по време той е работил като консултант инвестиции в GLG партньори, доход от тези, които са върнати на правителството на Обединеното кралство ", каза той в Efe княз Преславски София електронна поща." Аз отчети и фактури и аз мога да докажа ", каза Кирил на България. "е стойността на придобиване на 2,9 млн. евро беше затворен пред нотариус на 31 август 2005 г., според испански преса. Тогавашният заместник-председател на съвет на де Майорка, Мигел Надал, братовчед на жена му, нотариус е действал като представител юридически. Надал днес подаде оставка като съветник по туризъм в Балеарските острови, след преброяването в няколко случаи на обвинения в корупция да се избегне ощетяването планиране, заявиimprimir traducción

137

ДЯДО

преди 14 години

НАБОРЕ,НАБОРЕ КАТО ТЕ ГЛЕДАМ НА НАС МАЙ ВЕЧЕ МНОГО ПО МАЛКО ЗЕМЯ НИ ТРЯБВА.

136

ДЯДО

преди 14 години

БРАВО НАЙ СЕТНЕ СТАНА ТОВА КОЕТО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ НАПРАВИ МНОГО ОТДАВНА.СТИГА БЕЗНАКАЗАНО ДА СЕ ВЗИМА ОТ БЪЛГАРИЯ.ДОШЪЛ НЯКОЙ ОТ НЯКЪДЕ И ПОЧВА ТОВА Е МОЕ ОНОВА Е МОЕ ДА АМА НЕ И Е КРАЙНО ВРЕМЕ ТОВА ДА СЕ РАЗБЕРЕ.

135

шоп

преди 14 години

аз пък искам на кн, КАЛИНА да и забранят да излиза от нас а наздраве

134

Анонимен

преди 14 години

Оказва се, че нито жълтурковците, нито ДПС, нито БСП са Българофили. За Жълтите и ДПС ***-дойди, ама БСП какви ги дъфче, че става предател на националните интереси. Който е срещу Българската държава да бъде отсят, да се забраняват такива партии, които се противопоставят на Българската държавност. Време е да се очисти тази помия. Референдум за забрана на трите партии.

133

Анонимен

преди 14 години

абе на тоя и гащите му свале и тях вземете *** и *** и гол да си ходи в мадрит и да не се мярка повече

132

QRD

преди 14 години

Ега царо го намерат!

131

Анонимен

преди 14 години

Ти говорителя на Съдбата ли си? :)

130

аз

преди 14 години

Като гледам съдбата му отмъсти и ще продължи така , дето окраде България. Ще си има горите, и няма да има семейство... Съдбата никого не е подминала, с това показно ходене на църква какво мисли , че си опрощава греховете дето разплакал толкова народ ли ?

129

сс

преди 14 години

алчен субект!какво реално е направил за българия?

128

topcho

преди 14 години

shte sechesh,a..Mrasno sklerozairalo...govedo..

127

еко

преди 14 години

Абе *** нахален заминавай си от където си дошъл горите са си наши НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ТЕ СА ЗА ОТДИХ И ШУРИЗЪМ НЕ ЗА БЕТОНОВИ ЧУЧАЛА ДОСТАТЪЧНО НИ СЪСИПА ГРАДОВЕТЕ И МОРЕТО СЕГА Е РЕД ЗА ОТМЪЩЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ СРЕЩУ ТЪПИЯ ЦУРВУЛ НАРЕЧЕН ЦАР ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

126

Пора

преди 14 години

И тази жалка гнида бил "цар" - срам и позор глупав български народе, че му позволи да се върне за да граби тази гладната въшка наричана мадридския бакалин !

125

Българин

преди 14 години

Българино,отвори си очите и ушите ,докото комунисти те управляват ще си невежа и *** .

124

555

преди 14 години

Да му забранят и да идва в България!!!!!!!!!!!!

123

do 121

преди 14 години

E i kakvo ot tova? BIL e.. ili po-skoro 'E shtial da stane'... Sega ne e. Di biahme sega konstitucionna monarhia - da mu gi vyrnat kato 'tsarski imoti' - polagashti mu se...

122

точен

преди 14 години

И да плати изсеченото до сега, коцкара му смотан!

121

Анонимен

преди 14 години

Я ПО-СПОКОЙНО, ЦАР Е БИЛ ВСЕ ПАК

120

Малоумници

преди 14 години

Тоя така наречен Цар-*** и ненадминат лъжец доокради България,като и дедите му не са я крали.Дреме му на Дедовия за този мораториум-нали все бак сме в България,където благодарение на кастата СЪД всичко е позволено!!!!!!!!!!!!!!!Защо обаче не се съберат жертвите - потърпевши от престпъления, за да съдят тези,които съдят у нас в Европа.Как можеш да работиш срещу корупцията в съда,като те ти разрешаваш да го правиш??????????????

119

Калин

преди 14 години

*** ги отнеха със закон.. сега отново ги отнемат по техен си начин!Герб са пълни комунисти и за нищо не стават!Ще видят Европа а *** друг път!Нищо добро не ги чака!