137

почти откачен

преди 14 години

Целия свят ги знае нашите наведеняци!И Малта поискаха да се отърват от имигрантите си от арабски произход като ги пратят у нас и,забележете,срещу ПОЛИТИЧЕСКА помощ в ЕС!!!Явно света ни смята за ***,друго обяснение няма!

136

руски

преди 14 години

да ги заселят в белия дом

135

Анонимен

преди 14 години

Да не се обвързваме по никакъв начин с мръсотиите на америка. Когато те си преизбраха онова *** и *** Bush, светът занемя.Сега откъде-накъде ще ни обвързват с мръсотиите си? Толкова ли нямат затвори (ехеее) или пари (ехее) или електричски столове? Ние искаме ли от тях да ни решават проблеми? И да искаме ще помогнат ли наистина, или ще се правят с цел?

134

fgcs

преди 14 години

*** si

133

хохо

преди 14 години

не е хитър - нагъл е , а ние наистина сме балъци

132

хохо

преди 14 години

...блажени вярващите... за нас ще е честта след това да поемаме периодично измета дето САЩ искат да изхвърлят и да му осигуряваме стандарт на бял човек

131

КАНДЪРМА

преди 14 години

Ако става дума наистина за един затворник и то жена може, но с единствено условие. Да има френски пропорции, т.е. разлика от 110 между ръст и тегло и да е висока 160-170 брюнетка, че ми писна от блондинки, не че са лоши, повтарям писна.

130

Анонимен

преди 14 години

Пич, съвсем си изперкал....къде е Гуантанамо, къде е "Натура 2000"?!

129

Анонимен

преди 14 години

ЕВРЕИСКА-АМЕРИКА СЕ ОПИТВА ДА ПРЕХВЪРЛИ -КАМЪКА НА ТЕРОРА - НАПРЕЖЕНИЕТО И ОМРАЗАТА ОТ НЕИНИЯ ДВОР В ЕВРОПЕИСКИЯ-ДВОР И БЪЛГАРИЯ.ОПИТВА СЕ ДА НИ ПРЕХВЪРЛИ ОМРАЗАТА НА АРАБСКИЯ -СВЯТ И НЕПРИЯТЕЛИТЕ ИМ И НА НАС В ЕВРОПА.ОПИТВА СЕ ДА ВЪВЛЕ4Е БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА В ОЩЕ ПО ГОЛЯМА -КРИЗА - СЪПРОВОДЕНА ТОЗИ ПЪТ С НАПРЕЖЕНИЕ- ОМРАЗА -ЗАПЛАХИ - КОНФЛИКТИ И ВОИНИ.

128

Анонимен

преди 14 години

Следва поемането на част от външния дълг на щатите

127

Анонимен

преди 14 години

САЩ преговарят с България да приеме затворници от Гуантанамо-A puk BG pregovaria s Hamerika za padaneto na Vizite...

126

Baf

преди 14 години

Abe sto ne gi pratite v Afganistan.Niama da otkazat.Garancia

125

ОДИСЕЙ

преди 14 години

Защо да вземаме тези 116 и къде ще ги държим?Нали на Бат Бойко ще му трябват поне толкова места за политическите престъпници. Ако приеме гуантанамци значи е решил да оневини тройнокоалиционните.

124

Анонимен

преди 14 години

Надявам се нашите политици да проявят здрав разум и да откажат! Защо не си ги вземат в САЩ, а искат да ги набутат на нас, балъците, пак да ни използуват безплатно за най-мръсни, рисковани дела? То се видя какво може да очакваме от САЩ и НАТО _ принудително обезоръжаване,безплатно използвачество, въвличане в ненужни за нас конфликти, мръсни поръчки, излишни харчове от бедния, изнемогващ български народ??? Не е правилно за пореден път така да бъде използуван българския народ! Да не позволим !!!

123

ЕВРОПА

преди 14 години

"Трябва да има РЕФЕРЕНДУМ за или ПРОТИВ приемането на затворниците от Гуантанамо!"

122

еееееййй

преди 14 години

...тоя Обама колко е хитър и как ще намеси цяла европа в терористичната им война. ..

121

CTPAHДЖАТА

преди 14 години

http://en.wikipedia.org/wiki/Abu_Ghraib_torture_and_prisoner_abuse

120

CTPAHДЖАТА

преди 14 години

Пак ли,бе мушмурок? Пак ли ръсиш глупости? К'ви руснаци,к'ви пет лева?!? Руснаците ли се заселиха в български бази,а? Промито мозъче,каквото и да ми говориш,Гуантанамо е един КОНЦЕНТРАЦИОНЕН ЛАГЕР.затворниците са вкарани там без съд и присъда! Заври си хамериканската "демокрация" отзад(behind)!

119

Киро Софийски

преди 14 години

Длъжни ли сме им с нещо на тези от САЩ?!?! Защо трябва да прибираме тяхни затворници???? Има ли една причина тяхните си затворници да не са си в САЩ! Няколко кратки и ясни въпроса!Защо въобще нашите власти преговарят с тях по тези въпроси???? Има ли някакви задкулисни сделки и лични изгоди???? Както е модерно сега да се казва -конфликт на интереси? Или друго яче казано някакви нерегламентирани пари в нечии лични сметки!?!?!

118

???

преди 14 години

А нашите специалисти-затворници в САЩ ли ще ги пращаме???