61

На дали

преди 14 години

НАП има тежката дума "На'шта система..............едно към гьотюре"!

60

тъпанжия

преди 14 години

За кои сиромаси говориш,за тези дето вземаха по 5 бона хонорар за 1 час ли?Верно-бяха сиромшкини,ама отдавна забравиха сиромашията и си живеят като кралици,пак благодарение на "сиромасите"!

59

голям дудук

преди 14 години

ааааааа,благодаря е много,ке ми изсвириш нещо на *** и е достатъчно ,ахахахаха

58

Анонимен

преди 14 години

НЯКОЙ ДА ЗНАЕ ТАРИФИ НА ПОП ФОЛК ИЗПЪЛНИТЕЛКИ И ТЕЛЕФОНИ ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ

57

до 56

преди 14 години

Спокойно бе, пич. Те проверките са само на думи.

56

Анонимен

преди 14 години

Такова чудо от проверки не е било и по Бай Тошово време ! Тия се о.сраха направо !!! Съдират по 10 кожи от гърба на сиромасите ! Нали искахте ГЕРБ и Бойко ? На ви сега !

55

МРЪСНИЦИ

преди 14 години

ПЪЛНИ ПРОСТАЦИ!!! ОСТАВИХА МУТРИТЕ И ДЕПУТАТИТЕ С ГОЛЕМИТЕ ГУШИ И СОБСТВЕНАТА СИ ТАРТОРКА - ПРЕСТЪПНАТА МУРГИНА, ТРЪГНАЛИ ДА ЦАКАТ ХОРАТА, КОИТО НИ ПАЗЯТ ОТ ИЗПЕРКВАНЕ ВЕЧЕ 20-ТА ГОДИНА - МУЗИКАНТИТЕ !!! КАК НЕ ВИ Е СРАМ, БЕ ПРОДАЖНИЦИ НЕЩАСТНИ!!! ПФУ! ПИКАЯ НА ВАС!

54

Анонимен

преди 14 години

НАП са голяма работа....дават информация по весници и телевизии че ще прави проверки,сигорно и в европейския съюз работят като тук......затова няма да върви работата им.......те предопреждава тия на които ще им правят проверка.

53

Учителката

преди 14 години

Оги, всички пълни членове са си на място, нямаш пропуснат, споко:)))))))))))

52

оги

преди 14 години

Запетая*

51

оги

преди 14 години

Пропуснат пълен член и една ненужна запетя. Прав си. Срам ме е.

50

Az

преди 14 години

Оги, та ти самият имаш грешки в коментара...

49

оги

преди 14 години

За "съжаление" и аз съм завършил педагогика и съм млад учител на 22. Обаче мисля, че въпроса не се свежда до възраст или университет. Ако допълня и че съм от т.н. българомохамедани, дали ще е учудващо? Защото най-малкото, с което може човек да се гордее е, че знае родния си език. А в случая ежедневно се сблъсквам с елементарни правописни и граматически грешки. При всички възрасти. Нека да намалим тенденцията за увеличаване на неграмотността. Всеки е длъжен според мен.

48

Васил Митов

преди 14 години

Поздравления за #47 ОГИ! Съгласни сме!Господ да пази децата ни...които сега се учат да пишат....за съжаление им преподават млади учители, които са завършили някой наш университет...

47

оги

преди 14 години

Чудя се кога екипът на днес.бг ще се ограмоти или ще привлече грамотни кадри и редактори. Поредната изцепка НА'ШТА. В българския език правилото е следното: когато има пропусната буква или букви се поставя горна запетая. НАШАТА - НАШ'ТА, А НЕ НА'ШТА (в случая липсва втората гласна, а и ШТ);КАКВО - К'ВО. Една дума - 2 грешки. Просто нямам думи. Мисля, че грамотността на хората е правопропорционална на общата им култура. Съгласни ли сте?

46

мухата

преди 14 години

Що не вземат нашите умници да напишат на един лист кой колко данък дължи според занятието си и точка. Ако можеш след данъка да изкараш печалба - бачкаш, ако не - отивай наемен работник, като не ставаш за бизнесмен. тъй никой не може да скрие нещо. А големите сгради на държавни чиновници да направят на детски градини и старчески домове.

45

аож

преди 14 години

Честит рожден ден Красита.

44

Хмм

преди 14 години

Абе, --||--||-- и Корнелия,за вас Аha няма ли?

43

--||--||--

преди 14 години

oxoo по женски sounds delicious :))) ее разбира се ,че няма да те издавам моля всички съфорумци да си затворят очите като стигнат до пост 40 и този ;)

42

до 28

преди 14 години

с Мургина стана същото, което стана и с Доган. Защото Бойко не закача приятелите на приятеля си Гоце. Само вдига димки и пушилки. Единстеният, който се опита да извади кирливите му ризи, бе веднага смазан от държавната-комунистическа машина. За по-недосоетливите ще кажа, че имам предвид Яне Янев. Иначе балъците в *** са повече и от китайците и нямат свършване, дори и след 20 години сапунен театър.