127

МАНГАЛ

преди 14 години

АБЕ близалка ***...кой те научи да пишеш"lollipop" на Български и на Английски??? Сигурно си учил(а) в България в ЕДИНСТВЕННОТО *** "Училище"...може би..???Пък и правата на *** защитаваш, значи си *** или *** полога.Това последното е по долно и от теб самият(та)

126

Анонимен

преди 14 години

Некоя *** мутра си е заплюла готиното местенце - ще ги познаем после, като почнат да се натискат за парцелите !

125

аз

преди 14 години

абе нещо не виждам да бутат палати .... ако видя да падат грозните хотели и къщите на баровци, ще повярвам ... ама бих се хванал на бас, че няма и да ги докоснат бат ви Бойко си прави пак ПР пред простия народ, това епак си живеем с същата свинщина ... ама ми мислим, че ставаме за европейциАе да видим дали ще скочат с 2000 куки да събарят хотелчетата на мутрите и техните приятели от парламента ... да, ама там нещата са да съвсем друго ниво ...

124

Анонимен

преди 14 години

Butaite gi be ! Tam e razresheno samo podvijni kushtichki : furgoni ! Znaete li kolko mutri i "biznesmeni" si postroiha tam nezakonno skapani palati na kradena zemq.

123

Lollypop

преди 14 години

I koe to4no mu e diskriminira6toto, 4e ne razbrah 121?To4no predi mesec butnaha vsi4kite nezakonni postroiki v Burgas , bqha romski!Dobre e tova koeto pravqt i sa zapo4nali da pravqt, izbiratelno e, no se izbira mejdu bogati vili i ribarski ku6ti, a ne mejdu bg nezakonni postroiki i *** takiva,izkazva6 se nepodgotven/a.

122

Лодкар

преди 14 години

Що събарят селището на рибарите, а не намазаните вили, които са построени без всякакви разрешителни. Представи си: харесваш си едно местенци край морето, отиваш, изсичаш дърветата, заграждаш го, заливаш с бетон и вдигаш триетажна къща, така, че стъпалата от нея влизат право в морето. Другите нека да обикалят като котараци от където си искат ама нямаааа. Който свари да ограби негово да си стои и наслество за децата му да става. Така ли?

121

n

преди 14 години

Добре бутат къщи но не ви ли се струва малко избирателно. Ще ви дам един пример в гр.Каблешково Ромите са си построили къщи на общински места тях що не ги бутат но не само в Каблешково е така.Нямам нищо против нека бутат незаконните постройки ама нещо го правят много избирателно това ми намирисва на дискриминация.

120

Дани

преди 14 години

Аз не вярвам, че са успяли да докажат незаконността на издадените разрешителни за строеж. Вероятно са се позовали на някое последващо решение или процесуално нарушение. Всяка следваща администрация трябва да носи отговорност за нарушенията на предишната, не хората да стават жертви на чиновническо безхаберие. Държава е преди всичко администрация работеща за данакоплатеца. Как така им събираха данъците толкова години? Ако е издадено неправомерно разрешително за стоеж, хората трябва да бъдат обезще

119

Анонимен

преди 14 години

Ха! Щяло да се лее кръв! Много ще ми е интересно как ще стане?То като че ли досега малко кръв се изля - то не бяха братя Галеви, то не бяха ВИС, СИК, ***, ТИНТИРИМИНТИРИ и какви ли още не мафиотски структури.Чудо голямо че щяло да се лее кръв. Тогава ще има повече работа за строителите - освен че ще събарят незаконните палати, ще строят - нови затвори :-) Демокрацията не значи свободия.

118

abc

преди 14 години

Не съм запознат с конкретния случай, но съм запознат че незаконното строителство в България е в огромни размери. На това трябва да се сложи край.На Дани ще кажа - разрешението може да бъде отменено, ако се докаже че е било издадено противозаконно разрешение, тоест да си го кажем направо - с рушвет "под масата". Естествено че ще бъде отменено, ако е така.

117

Дани

преди 14 години

Имали са разрешение за строеж, което е отменено. Ами по тая логика всеки кмет, може да отмени разрешението за строеж издадено от предишния! Ако на това му викате законност? Не ми е ясно на какво се радвате? Бутнаха барака на някой бедняк. Да сте чули да е бутнат хотел на мутра или на чиновник?

116

ХОТЕЛЧО

преди 14 години

А защо не събарят *** бараки????Има ги навсякъде...и багер не ги ЛОВИ, те са багеро-устойчиви

115

ХОТЕЛЧО

преди 14 години

Е дааааа, който и да дойде на власт ЩЕ СЪБАРЯ КЪЩИ и строи ХОТЕЛЧЕТА.За съжаление тези хора, който живеят там от доста време ще страдат.Мое лично мнение е, че след като гледах всички Телевизионни новини, и нови и по стари това селище е единственното, КОЕТО заслужава да се запази.Това е нашата "ВЕНЕЦИЯ", даже по красива.Хотели има на всякъде , даже няма ПЯСЪК останъл за плажуване лятото.Нека ги спрем тези МУТРО-ДЪРЖАВНИ-ХОТЕЛСКИ-КРОЕЖИ

114

РД

преди 14 години

да пожелаем ползотворна работа на кмета и службите.

113

РД

преди 14 години

не имам предвид дупкат каято е в парка посредата на комплекса до теньовато къщатам се преместиха тръбите на топлофикация понеже пречат на незаконния строеж и две шахти стоят откритивече 5 месеца просто е въпрос на време някой от децата които играят та недай боже да падне

112

РД

преди 14 години

106 е много вътре в нещата .не 103

111

G

преди 14 години

Дупката, която е до новия магазин МОБО ли имаш предвид? Ако става дума за нея, в промишлената заона ще строят друг огромен магазин "АЙКО" и мисля, че ще стане до към месец април другата година. И парка ако стегне, наистина ще го ризная този кмет! До колкото се чува, има намерение да търси фирма за възстановяване и обновяване на моста в Морската градина.

110

G

преди 14 години

Я обясни какво значи с разрешение за живеене. Притежанието на земя е различно нещо. Да не би случайно да са плащали наем за земята, която са ползвали? Ако е така, то собственика на земята, т.е. общината , може да си я поиска по всяко едно време. А и както уточни РД, не става въпрос за РИБАРСКОТО СЕЛИЩЕ, а за всички баровски бетонни вили, които нямат място там!

109

РД

преди 14 години

до :Gда съгласна съм само тази грозна дупка в славейков се надявам да не стои до следващите избори.ако разкара евангелистите от парка ни ще го призная

108

G

преди 14 години

Ами не знам дали е пиар на новото правителство, но кмета на Бургас не е от преди месец, и от както е избран не е е чуло да е продадена общинска земя, а точно обратното - разчиства се. Построиха се много нови и големи хипермаркети, чиито собственици, за да получат разрешение за строеж и за да им се даде общинската земя под наем трябваше да инвестират средства в общински сгради/саниране и пълно обновяване на детски градини, училище, тротоари и дворове около детски градини и т.н./