10

ЧЕТИ ТОВА!

преди 14 години

Ей НАС-НАРОДА пита ли ни някой дали искаме или неискаме да ни вкарват ГМО -НЕ.Политиците ли ще решават вместо нас тези корумпирани изнудвачи ще ни управляват това трябва да се СПРЕ незабавно. КАКВО ЩЕ Е НАЩО ПОКОЛЕНИЕ КАТО ЯДЕ ОТ ТЕЗИ ХРАНИ - помнете САМО НИЕ (НАРОДА) МОЖЕМ ДА ГИ СПРЕМ ДОКАТО НЕ Е МНОГО КЪСНО.

9

До коко

преди 14 години

Що не се върнеш ? Вече нали е свобода :)

8

коко

преди 14 години

Моето родно село Беглеж е добра илюстрация докъде води малоумното управление на България от 60 години насам.Когато бях малък /60-те години/ в селото почти нямаше ***.Беше многолюдно.Преди 80 години дедите ми са живеели в двуетажни къщи,каквито във Варна е имало само няколко.Църквата на село е огромна,всичко е правено от работливи и заможни хора.Но за съжалание дошъл 9-ти септември...

7

Анонимен

преди 14 години

И Ценко Павлов е от Беглеж,беше дясната ръка на миролюб гаич.Бая пари направи от алчните вложители на югоагент.хитри са хората от това село,да са живи и здрави!

6

Анонимен

преди 14 години

Гена Димитрова беше от Беглеж! И нея ли я причисляваша към *** гъско проста?

5

Див Петел

преди 14 години

Не знам дали в Беглеж има ***, но ако има решението на Герб е много просто. Една, две дамаджани с метилова ракия и два буркана трушия на подходящото място, в ноща на балотажа и на другата сутрин ше има поне 6 *** гласа по-малко за ***.

4

otneseni

преди 14 години

ГЕРБ влиза за 3 гласа на втори тур, затова по-кротко; всенародната любов се отлага, поне там, за след седмица ;-)

3

Л.

преди 14 години

На *** са им свършили шараните дето ги раздаваха, затова....

2

Rosen

преди 14 години

до Edna:Знае ти кратуната къде се намира село Беглеж и какви хора живеят там...

1

Edna

преди 14 години

Играли са пари там. *** не гласуват по съвест, а по $