43

HootInAHoller

преди 14 години

Това обяснява защо понякога носът му свети червено...WARNING! PMS!

42

Войводата

преди 14 години

Край не мога го преживея тва, ше се люшна ве4е край,край отивам да напазарувам подараците за тая коледа от Корекома, *** те елени травестити.

41

бг

преди 14 години

Ама как може учени хора да се занимават с изследване на това??? Ами това е приказка, на кое дете му пука, че елените хвърляли рогата си? То имало *** хора по света, ама някои направо ми разбиват фантазиите!

40

Аз

преди 14 години

Ама защо точно преди Коледа,бе хора?!Да го бяха открили през януари...Така не развалят коледния дух,а по-точно го объркват.И променят приказките.От колко време е остановен ред - еленчето Рудолф(мъжко),Дядо Коледа.Това не трябва да се променя.

39

Анонимен

преди 14 години

браво на учените

38

верен съпруг

преди 14 години

Добре де,и аз имам рога ,и то ги нося зиме и лете. А не съм момиче! Чакам научно обяснение.

37

Santa Klaus

преди 14 години

*** е Рудолф, аз собственоручно проверих!

36

Лилето

преди 14 години

Ееее, направо и последното детско в мен от раз го убиха! За чий им е било на тия учени да се занимават с коледните приказки. явно голяма празнота са имали да запълват. и представяте ли си Рудолф накрая верно евнух да излезе?!

35

до анонимен

преди 14 години

По рогата се познавало дали е мъжки или женски Еленът ! Подараци ще има за всички от сърце.......

34

Анонимен

преди 14 години

С червените ботушки потропва кой?

33

Анонимен

преди 14 години

Не сам че се казва Тази, другата ,следващата- все от женски род, ами и във всички български народни приказки коледата се представя като баба(отиващата си година) Баба Коледа ! Екстра!Затова на моите деца разрешавам да се носят подаръци само от Дядо Мраз!

32

Анонимен

преди 14 години

И сега да се докаже че Коледа е баба!!!!!!!!!!!!!!!!!! В българския език се казва "Тази Коледа" " Другата Коледа" и т.н. !!!!! Или най-малкото баба- лезбийка! Да живее Дядо Мраз !!! Един истински мъж!!!! И на тия години пак има готина секретарка- Снежанка!!!!!

31

Бай Шиле

преди 14 години

Това е разработка на военните! Искат да съсипят Коледа, както съсипаха мелодия на годината.

30

Анонимен

преди 14 години

*** глупостите

29

до дядо коледа

преди 14 години

скъпи дядо коледа,след скандала с убиването на кошута в созопол,много се притесних,защото позовавайки се на недоглеждане в закона,созополските бракониери са изградили ПВО обръч около града,очаквайки летящата ти шейна и нейния впряг.полосата созопол-лапландия е с троен кордон, като са викнати подкрепления от околните бракониерски формирования.моля те донеси ми подаръка с подводница.щете чакам на плажа в24.00часа на24.12.Гошко.

28

хаха

преди 14 години

Кви научни сайтове,бе...Тук става въпрос за фантазиите на милиони деца...А както знаем в приказките всичко е възможно.Да не говорим че самия Дядо Коледа е вълшебник...Така че ако иска ще му сложи на Рудолф не само рога,а и магарешки уши..Ай стига глупости...

27

малката гошко

преди 14 години

след метросексуалния елен,дане не се окаже че дядо коледа е всъщност снежанка.по пълнолуние е мъж,а по новолуние-брюнетка.и от тази сбъркана пасмина аз чакам подарък?вече сменям доставчика,че току виж вместо камиончета ми се приискали кукли.

26

Анонимен

преди 14 години

Естествено, че е жена! Дядо Коледа не би поверил нещо толкова важно като подариците на всички деца, и не само деца, по света, на някакъв елен, които всеки момент ще хукне след някоя кошута. :-)) Това може да бъде поверено само на някоя отговорна женска кошута, която няма да изклинчи от задълженията си ( кошутите не ходят на маникюр и на фризьор). :-)) Бе има ли значение Рудолф или Рудолфка. Важното е да има подаръци! И коледен дух! А тази "новина" я четох и миналата година. Ама карай!

25

Анонимен

преди 14 години

От дете си знаех че има нещо фалшиво в тая работа.Къщата ни има два входа, от към улицата и заден. Винаги когато го чаках на предният вход ми оставяше подаръка на задния и обратно.

24

Анонимен

преди 14 години

Знаех си, че всичо е една лъжа. Защо сте ме лъгали цял живот? Всичко е фалшиво, няма дядо коледа, няма дядо торбалан, няма дядо хасан.