131

Стана Беля :<

преди 14 години

Стана беля. От МагаДАНС му изядоха главата!

130

Изядоха му главата

преди 14 години

Куратурата поиска потентитета на Путат, по повод изпразването на две балерини от балет МагаДАНС, съобщи градския Курор на София. Изядоха на Станишев главата, но коя долната или горната? Засега балерините не са разпитвани и не е ясно.

129

Сергей Станишев

преди 14 години

Верно е. Само че не става въпрос за Данс а за Балет Магаданс, и не за два доклада а за две балерини, и е верно че съм ги взел, и не че са изчезнали, а че са се изпразнили, и заглавието е верно, че са ми изяли главата, И не че съм бил в прокуратуратурата, а че съм им турил по един ***. Верно е да.

128

Анонимен

преди 14 години

Бойко да престане с този цирк да търси навсякъде престъпници и във всичко престъпления, защото това започва да прилича на патология. И хвърля камъни непрекъснато върху един сто пъти по-интелигентен човек от него. За беззащитен го има, за това ли? А къде останаха Мургина, Доган? Защо за тях мълчи като ремсист, а преди изборите се заканваше страшно!Ето, вече и европейските политолози се изказват, че зрелищата започнаха да идват в повече от допустимото.Здравейте, "циркаджии"!

127

I

преди 14 години

Ние сме си виновни - безучастни сме... Повечето хора, които пишем тук пак сме добре, но представете си хора, които цял живот са работили за 90 лева пенсия, заради такива мутри.... Също така - зарязани деца, лоши болници и здравеопазване...

126

ALEKSANDAR MALINOV

преди 14 години

NAI-GOLIAMO RAZVITIE Darzavata IMASHE pri ZARSTVO BALGARIA pri BALGARSKITE ZARE ZAR FERDINAND iZAR BORIS III...Oste 1910 G. ZARSTVO BALGARIA e na 8-mo masto v EVROPA i na 10-to v SVETA po Standart...Prez 1938-1940 G.ZARSTVO BALGARIA veche E na 4-5 masto zaedno s Holandia i Belgia i na 8-mo v Sveta...SEGA Zalkata Nestastna republika e na 45-47 masto v Evropa i sigurno na 145-150 masto v Sveta...TRABVA DA VASTANOVIM TARNOVSKATA KONSTITUZIA i ZARSTVO BALGARIA-SAMO TAKA STE USPEEM...TOVA E IASNO...

125

ИЗВИНЕНИЯ към 115

преди 14 години

Моля зя извинение, погрешно намалих плюсовете с един, а исках да прибавя. ТОЕСТ плюсовете фактически са ШЕСТ, а не 4.

124

казино "ЕС"

преди 14 години

залагам на картата че станишков ще го вкарат в пандиза макар и само за идеята.

123

Морски

преди 14 години

Това е което ме крепи да бъда все още в БГ. Интересния живот. Да бъда част от мръсните политически простотии очевидно е начин на живот в БГ. Това да си гледаш семейството, децата, бизнеса е толкова маловажно сравнено с меренето на сини и червени ***, уважаеми сънародници, че .... ако се наложи да преживеем седмица без политически скандал в БГ, трябва да емигрираме на .. Марс.

122

ако не друго, поне в

преди 14 години

и да влезе, и да не влезе върхушката в панделата, пак същите си лапкат, и като излезат от панделата (ако изобщо влезат), пак си имат какво да си лапкат. Това е едно на ръка. Другото са икзотични банки, космични сметки, комични сценарии, кълчища и калища по пътя към търсене на Истината. Някой някога някъде ще я открие ли изобщо?

121

joro

преди 14 години

Всичко товае без мисленно,докато е там Борис Велчев,всички тези истории ще завършат със не омишлени показания и това означава че това всичкото сие бош лаф,мафията си продължава и товае.Теса недосегаеми тосе вижда.

120

milena

преди 14 години

"до: миленаЕла и поживей в БГ пък после пиши коментари.И преди ,и сега всичко е ала-бала."няма да влизам в глупави спорове... "предстъпник " в една дъпжава винаги е имало и ще има! аз макар и далеч знам как се пише все още правилно !!! елате вие там, където сме се принудили да отидем ние младите и после може и да разберете какво искам да кажа !

119

117

преди 14 години

Наричай ги както си искаш ,а те ще си го местят от единия крачол в другия.Какъвто и да е съда,ако няма присъда няма затвор и Другарите ще ти се усмихват по тв-то и след някоя годинка отново ще спечелят изборите ,а ти ще продължиш да си лаеш

118

boby

преди 14 години

Нали никой не си мисли, че някой като Станишев може да влезе в затвора...

117

Анонимен

преди 14 години

За какъв съд ми говорите тука, съда казвал кой е бандит и кой не, егати и смехорията. Казва той ама в белите държави, нашия съд е назначен от Красьо Черното, плевенчанчето. А сега си чакайте да съди аверите на Красьо. Така, че аз спокойномога да си ги наричам бандити ...

116

Анонимен

преди 14 години

Ела и поживей в БГ пък после пиши коментари.И преди ,и сега всичко е ала-бала.

115

телец

преди 14 години

Докладът е от 30 стр.,а показаха само 26,пак ни подхвърлиха каквото си искат на нас балъците......

114

До Милена

преди 14 години

Произнасянето дали някой е предстъпник става от съда ,а не от Бойко Борисов.Преди съда да се произнесе всичко е бабини девитини.Там където си ти кой определя дали някой е престъпник или не.Освен ако не си в Куба ама и там отдавна не е така

113

милена

преди 14 години

да гният всичките-поне да знам че някой е заплатил за изминаващие ми в чужбина младини далеч от всички любими хора! вие в Бг страдате от едно ние, далеч от вас - за още едно... това е политиката но всичко трябва да има една граница. радвам се за това което прави новото правителство. вече съм на 29г от 2001г не съм си в Бг, но откакто се помня това го чувам за пръв път поименно да се назовават нарушители ,да им се търси сметка и най важното за всичко това се уведомява народа! и пак сте недоволни!

112

Илияна

преди 14 години

Охх Мишо, Мишо.... кризата вече ни е ударила ако ме питаш мене. Аз съм съкратена от януари тази година (по времето на Станишев). Тъй че стига с тази криза. Репортажа не е за кризата. Дано доживеем да видим някои от тези в затвора.