87

D

преди 14 години

oo боже за да се пишат глупости вече и на баби Керки и не знам си какви се правите,*** *** население сме българите,а за държавата,тя просто си е като нас!И докато не се променим и всичко около нас все ще си е така..после сигурно ще се появи агнешки,*** и не знам си къв грип. . .Въпрос на лична хигиена е дали искаш да си здрав или болен ;) Дано си се оправи женицата и си роди детенцето :)

86

Анонимен

преди 14 години

kolko po tejko

85

И

преди 14 години

Свинския грип си е най-обикновен грип. Все едно от друг грип никой не е умрирал. Така става, когато човекът, който се е разболял не се лекува ефективно или има отслабен имунитет. Не е нужно да изпадаме в паника(каквато е целта на много хора) !

84

Джаксън Файв

преди 14 години

ВСИЧКИ УВАЖАВАЩИ СЕБЕ СИ РЪКОВОДИТЕЛИ на фирми, компании и отдели трябва да забранят на служителите си да идват на работа със симптоми на настинка и грип. Освен това да сте чували някой болен от свински грип да е поставен под карантина? Аз до този момент не съм. Вероятно такива хора участват в производството на готови храни, обслужват ни в магазина, в таксито, в детската градина на децата ни. В България не може да се разчита на съзнанието и съвестта на хората. Трябват си конкретни мерки.

83

ежедневие

преди 14 години

Профилактика: стар чесън и пресен лимонов сок в по-засилени дози в супи, салати и т.н.

82

анонимен

преди 14 години

дайте да оставим баба керка а всички българи да се молим по бързо да оздравее жената че все още се бори за живота си как то и детето денонощно се моля за тях и ще продалжавам да се моля дано господ им помогне

81

анонимен

преди 14 години

моля спасете жената и детето дано се оправят и двамата

80

без коментар

преди 14 години

пишеШТи

79

хх-хх

преди 14 години

Дано да се оправи по-бързо жената и да роди едно здраво и силно юначе!

78

Българин

преди 14 години

Моментално да се затворят границите за Руски и Украински граждани. При тях има бум на епидемията.

77

На мен нема

преди 14 години

какво да ми се обясняваш...просто си постъпила много неразумно, като си допуснала да се разболееш...това исках да ти кажа, а че ти е приеснено и кофти, те разбирам...пожелавам ти скорошно оздравяване и бъди по-бдителна към себе си, не си сама в този момент...двама сте...

76

Ема

преди 14 години

ДО 75: Виж,щом темата ти се вижда банална и ***-добре.Всеки има свое виждане по въпроса.Аз лично не разчитам на молби към Бога.Лекувам се.И не,че съм длъжна да се обяснявам тук,но не съм излизала от вкъщи,освен за да ида на консултация или изследване.Нали се сещаш-всеки месец-гинеколог.Така е при бременните.Не мога да докарам видеозона вкъщи,а за да стигна до лекаря трябва да излеза все пак,не мислиш ли?Не е трудно да се заразя по този начин.Достатъчно е някой да кихне и готово.

75

До ЕМА

преди 14 години

Не си права, темата е банална, според мен, пък както виждам и според останалите...по-тъпо нещо от това една бременна жена в 21 век да разчита да оживее благодарение на молби, отправени към Бога... тъпо, гнусно, банално... а ти защо допусна да се заразиш... къде се мотаеш по улиците в тази зараза, пълзяща навсякъде около нас? Та в този смисъл, баа ти Керка е наква душевна дъвка на форумците... подъвчатя, подъвчат я, па я изплюят :)))

74

ema

преди 14 години

Оф,обърнахте го на спор за глупости между баба ви Керка и всички останали.Забравихте каква всъщност е темата,а именно БОЛНАТА ЖЕНА И НЕРОДЕНОТО Й ДЕТЕ!Дано се оправят!И аз съм бременна в шестия месец,и аз съм болна от грип.Искрено се надявам да не е свински.А дали жената е в Бургаска,Софийска или,каквато и да е болница-все едно.Болестта си е болест.А като не харесвате баба Керка...просто не й отделяйте толкова внимание.

73

halabalaportokala...

преди 14 години

Дръж се Земьо шоп те гази Вие, там в Бургас доктори стегнете се и вдигнете женицата на крака да си гледа детенце !

72

Друга

преди 14 години

Е, ама, наистина сте овце. Една викна по баба Керка и всички подир нея! Като овце сте за плюенето, какъв речник използувате и с каква злоба пишете!

71

JIJOMAMA

преди 14 години

Не го преместят момичето в болница да го лекуват а го държат в в бургаското търговско дружество... най-вероятно за да вземат още пари от Здр.Каса и да изпишат тонове лекарства....

70

George

преди 14 години

do:baba Kerkababo Kerke не е ли време за пенсия и турски сериали а вместо това си седнала тук да ми бистриш политиката?

69

Анонимен

преди 14 години

Да даде Господ, и двата живота да оцелеят!

68

M J

преди 14 години

две души се борят........