305

i

преди 12 години

*** i elementaren predatel

304

каспар

преди 14 години

факт че са 'патриаршисти или епархисти','върховисти или еллада етеристи',изковани от антифашистката сръбска партизанска съпротива ,не ги обвинявай ,не знам как" ште се разсече този възел" както Ал.Македонски го е разсекал ..????

303

Баш Комитата

преди 14 години

нема Вардар,нема Пирин ,нема Егей-всички сте смешници:)))

302

Баш Комитата

преди 14 години

какви македонци бе последния македонец е Бил Александър Велики,тия сега са Сръбски маймуни от Скопската Бановина-Най Големия Македонец е Скендер Бек-да живее България и най-ситинските българи сме от Пиринския край-а най -истинските Шиптери са по Вардаро:))))))

301

Ристо Чернопеев

преди 14 години

Македония никога няма да влезе в Европейския саюз,но скоро ще влезе в албанския!

300

бребре

преди 14 години

Макетата докато ни плюят нас, шиптерите си ги завлядяват. След 15 г шиптерите ще са половин Македония. А ние със шиптерите се разбираме - нали заедно транзитираме дрогата, оръжието и проститутките от Азия за Европа и от Европа за Азия. Ще си поделиме Македония и така ще влезат макетата в ЕС. Друг начин няма.

299

е

преди 14 години

Егейските македонци си знаят и си казват , че са българи. Вардарските са им промили мозъците. А груевски какво? Щеше ли да е премиер ако я нямаше БРЮМ? Най-много кмет.

298

123

преди 14 години

Много са "хубави и красиви" тези *** на снимката.ОМО-вците са храненици-***, лочащи чуждата помия.

297

nqma nujda

преди 14 години

Edin makedonec gledal lunata i kazal :- Luno luno, zemio makedonska!! I za tebe mora da se tepame :)

296

sun

преди 14 години

Определението с МАКАрона е доста точно.

295

Анонимен

преди 14 години

- : " като не щат мира , има секира " да продължават да лижат сръбски *** и ще гледат ЕС през крив макаронбраво на гърците ......" няма да влизат в безмислена риторика за несъществуващ проблем "

294

простак

преди 14 години

Никакъв гювеч на фиромяните,дето са на акъла на премиера им!Бой,оноденье,сръбската музика си я имат...

293

Анонимен

преди 14 години

*** този луд ли е Груевски затова шипърите вече почти са ги завладяли и им го начукват здраво

292

Анонимен

преди 14 години

Па ща си ти.Момиченцето казало българче,Мара Бунина разстреляла сръбския изедник,Спаска смело заяви,че е българка.Браво на смелите македонски жени.

291

Соломон

преди 14 години

Първанов трябваше да каже, че докато на станат демократична държава и народът свободно не се произнесе за етническата си принадлежност-НЕМА ЕС.Какво ги каканиже за териториални претенции.България трябва да свали правителството на сърбашите и тогава казва ДА за ЕС.Ако ще след 50 години.Не може нацистки режим да влиза в Европа!

290

Solomon

преди 14 години

Първо. Груевски казва истината. Нема други освен македонци, а македонците както целиот свет знае, са чисти българи.Първанов не е прецизен в изказването си. Македонското правителство ще носи отговорността за нацистката си политика и пропаганда. Не хората в МАКЕДОНИЯ.Второ. Първанов трябваше да каже, че македонското правителство е сръбска марионетка и докато това е така, няма ЕС.Трето. Той трябваше да каже, че народът на Македония трябва свободно да заяви етническата си принадлежност.

289

иноватор

преди 14 години

Ми нищо,кво да правим!?Посрещаме поредния "освободител"с хляб и сол и му се кълнем във "Вечна дружба"!

288

иванов

преди 14 години

Груевски; Нарочно ли спести последната дума БЪЛГАРИ ? Македонски-българи, това е правилният израз. Сръбски комунист,езоит с прекрасно затворническо бъдеще

287

ккк

преди 14 години

макетата като се окъпят и стават чисти българчета

286

ккк

преди 14 години

на тия олита нали съм казъл че са правени от пикоч и то в ***