9

Lia

преди 14 години

да, и аз исках да кажа за Хейли... струва си да се чете. Хубаво ,че са се сетили за преиздаване. Само не разбрах защо Джак Греъм е "героят"?! Чела съм "Летище" и не помня да го има този герой.... Нещо май статийката сте я бързали, а?

8

Анонимен

преди 14 години

Мен, мислех да поставя просто "+", но след като помислих реших, че заслужаваш по-добра благодарност за прекрасния коментар! Браво!

7

Мен

преди 14 години

Артър Хейли беше един от първите чужди писатели, които почнах да чета. Спомням си и "Летище" - от поредицата Библиотека "Галактика", онези, малките :) А който не е чел "Колела", "Банкери", "Окончателна диагноза", "Хотел"... - сериозно е изпуснал :)

6

до Ася

преди 14 години

по-актуално не може и да бъде, все пак става дума за самолетен тероризъм, случва се постоянно, мило момиче.Пожелавам ти приятно четене и не мисли, че светът много се е променил, това, което е стойностно е по-силно от много "съвременни" истории, които естествено не са измислени днес. Не забравяй, че всичко ново е добре забравено старо

5

anonymous

преди 14 години

Е може ли такава корица, бе хора... На "Галактика" корицата е с пъти по-добра. Тоя "колаж" е нещо като първи напъни на 14 годишен с Фотошоп. Аман...Не стига, че книгите тук са яко закъсали, ами вие гоните хората с грозни корици.И да, знам че някой ще си помисли, че е дребнаво да се заяжда човек за корицата, но който не знае кой е Хейли, не е запознат с "Летище" (като номер 4 - Ася), такава корица може да го накара да мисли, че това е поредната евтина екшън-кримка.

4

Ася

преди 14 години

Аз си признавам, че знам едиствено Хейли като име. Чувала съм го, но не съм чела негови книги. Само ми е любопитно дали звучи актуално...все пак е книгата е писана в края на 60-те...

3

Анонимен

преди 14 години

да, старите книги трябва да се появяват в нови издания, защото за младите дори корицата е от значение, за съжаление

2

Невински, Хр.

преди 14 години

Артър Хейли е велик! Определено един от най-силните писатели на миналия век. Моето поколение го е изгризало целия, но се изненадах да разбера, че собственият ми племеник не го е чел никога и даже не знаеше заглавията на книгите. Започнах да го образовам с "Банкери". Сега ще продължим с "Летище"

1

Анонимен

преди 14 години

инициативата е добра:)