32

Анонимен

преди 14 години

Зоя е супер мадама

31

Анонимен

преди 14 години

Аз гласувах за коментара ти с палеца нагоре, но както трябва да се разследват тези в доклада, така трябва да се разследват и тези които го били получили на флаш памет, а по стечение на обстоятелствата едната пък е била прес-аташе на въпросната агенция.

30

ПАЛЯЧОВЦИ ОТ ДАНС

преди 14 години

ПАЛЯЧОВЦИ ! КАКВА АГЕНЦИЯ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ Е , КАТО ТУРЦИТЕ ВСЕКИ ДЕН СИ ПРАВЯТ ПАМЕТНИЦИ НА ТЕРОРИСТИ И ТЕРОРИЗИРАТ БЪЛГАРСКОТО МАЛЦИНСТВО В РАЙОНИТЕ В КОИТО ПРЕОБЛАДАВАТ ТУРЦИ !? АМА ТО ХИЛЯДИ ДОКЛАДИ СЕ ИЗЧЕТОХА/ЗАНЕСОХА/ПРЕГЛЕДАХА , ПРЕПИСКИ СЕ ОБРАЗУВАХА И КАКВО ?! НИТО ЕДИН АРЕСТУВАН , НИТО ЕДИН ОСЪДЕН И НИКАКВО РАЗВИТИЕ ПО СЛУЧАИТЕ. В ДАНС Е ПЪЛНО С ДЕБЕЛОСЕРИ ВРЪЗКАРИ С ПО 2000 ЛЕВА ЗАПЛАТА, ДОКАТО БГ ПОЛИЦАЯ СЕ ГЪРЧИ ЗА 600 ЛЕВА ! ЗА ЛЕКАРСТВА ДА ГИ ДАДЕТЕ !

29

Бябя Яга

преди 14 години

Ченге и ***! Зоя е всеизвестно ченге, долнопробна "журналистка", смятаща себе си за голяма работа. Патрашкова е нищо друго от една долна ***, която е била в леглата на поне 50 политици и журналисти. Заедно с тапака Дачков - който е толкова смешен, че няма просто къде да мръдне - правят такава тройка... Те ли вадят корупцията наяве, точно тези ли? Аре марш! А вие колко сте крали?!

28

Баба Дацка

преди 14 години

Ми то баби , как да кажа......аз изнесох доклада.....Пък Яворчо ми е един такъв сладичък.........как да не му го даде човек

27

Мишо

преди 14 години

И аз се питам, защо не разследват корумпираните за които е изнесена информация, а веднага се захващат с това кой е изнесъл информацията ???

26

петров

преди 14 години

Стане ли работата "квалифицирана информация" значи виновни нема, или в най-лошия случай виновни са журналистите. В голямо блато живеем, хора. Който може да се спасява.

25

Анонимен

преди 14 години

Ох тая Зоя колко е яка........

24

Анонимен

преди 14 години

"Бившият говорител на ДАНС, а сега главен редактор на вестник "Галерия" Зоя Димитрова"Да живее българската журналистика!!! Независима и без ченгета, нали така;)

23

Galeff

преди 14 години

Какъв затвор бе? Шарков, каква корупция? Не разбрахте ли, че без хора като нас не може! Кой ще финансира партийте, кой ще пълни гушите на изпълнителната и съдебната власт? Ти ли? ...не мисля ;-) А все пак трябва да сме на свобода за тази цел, нали? (за справка Маргините) ...Хайде пък след 4 години пак ще си говорим...

22

dupni4anin

преди 14 години

patra6kova koga 6te iznese i danni za bratia galevi...sram za tazi darjava ,ako ne gi tikne v zatvora

21

Uncle Sam

преди 14 години

Докато се оставяте да ви вземат за канарчета!!!

20

баба Тонка

преди 14 години

Докога ще ни вземат за канарчета!

19

INJ

преди 14 години

"Корупцията не е класифицирана информация. Когато става дума за корупция на министри от правителството на Сергей Станишев, никой не би трябвало да се притеснява, че това се оповестява", отбеляза Дачков.Това направо кърти. Значи ако корумпираните са от предното правителство - не е класифицирана, ако е от това обаче е. Брейййй, че важни станахме за няколко месеца.

18

Патрашката

преди 14 години

Оопс! Май много се разприказвах. Лошото е, че не се усещам.

17

Мама

преди 14 години

Кво да става с Мургина - нищо. Живее си с парите от ДДС-то дето източи, има пари да си плаща на съдиите да не я закачат, можете само да и цунете п*тката на Мургина.

16

Ra40

преди 14 години

Тия наистина вече няколко месеца нищо не свършиха. Сега освен да разледват от коя фабрика е хартията. За съжаление, убедих се че комунистите повече работеха отколкото говореха.

15

Анонимен

преди 14 години

Вярвате ли ,че нещо ще научите? А,какво става с Мургина?Всичко е по старому.

14

Той

преди 14 години

Ами така е в нашата мила родина, не се разследва който е корумиран, а се разследва кой е казал че е корумпиран....позната история.

13

...........

преди 14 години

Патрашкова се прваи на интерсна и лъже как е получила доклада, с цел да рекламира новия вестник