123

tuistar

преди 14 години

Ето и мнението на Международната група за най-съвременни изследвания, в която влизат учени и лекари от различни страни: "Какво се случва през последните 50 години? Обмислено и съзнателно вкарване на биологични токсини в човешкото тяло, които увреждат здравето, репродуктивните способности, интелигентността и социалното поведение. Като резултат се проявяват социални заболявания, включващи проблеми с обучението и усвояването на знания, престъпност и други инволюционни феномени, които позволяват на определени социални групи да контролират съзнанието на населението чрез поддържане на конфликти, като по този начин пречат на планетарната еволюция и същевременно жънат огромни печалби от биологичната и неврофизиологичната дегенерация на обществото."

122

tuistar

преди 14 години

Ваксините постепенно отслабват волята на човека, става консервативен и затворен за нова информация и прогресивно оглупяване!!!

121

Георги

преди 14 години

Здравей Веселин,Скоро ще имаме бебе и никак не бихме искали да му правим никакви ваксини, но не знаем какво да правим със задължителните ваксини???!!! Пиши ми, много моля(djordjo7***abv.bg), как вие сте успяли да не поставяте тези ваксини!Благодаря предварително!

120

някой

преди 14 години

P.S.: Като казах детство имах предвид точно пубертета (не се бях уточнил).

119

някой

преди 14 години

И това може да стане в случаите когато има усложнения като орхит.Но си е опасно, мисълта ми беше че трябва да се ваксинираме.

118

някой

преди 14 години

Да, така е, съгласен съм.

117

до някой

преди 14 години

Аз пък искам да уточня, че ако момчето изкара заушка преди пубертета няма проблем-никакъв. Проблемъте, ако се изкара не в детска възраст, а в пубертета и по-късно. Като незнаете не пишете глупости по форумите. За сведение баща ми е прекарал заушка на 6, а майка ми е била бременна от него 5 пъти.

116

някой

преди 14 години

до: lioСамо искам да добавя към коментара ти, че прекарана заушка в детството води до стерилитет при момчетата. Дори и да си се излекувал няма гаранция че някой ден ще можеш да имаш деца.

115

lio

преди 14 години

преди да започнете да си сложете в главите следното :заушка ,хемофилна инфлуенца тип б причиняват менингит-възпаление на мозъка засягат слуховият апарат и причиняват тотална глухота ,епилепсия и познавателен дефицит (малоумие ако по предпочитате ) дребна шарка -причинява енцефалит ,слепота и СМЪРТ тетанус -причинява болезнена смърт -неконтролируеми спазми в мускулатурата птичи грип -над 180 умрели деца в америка (няма ваксина ) кой от вас иска да си играе на господ с детето си

114

drdoolittle

преди 14 години

На No 105 мога да кажа само ,че има много здраве да подпечатам с личния си печат и подпис имунизационен паспорт на дете което няма имунизация, колкото и пари да бута. Истината , че не е имунизирано ще лъсне много ясно, когато детето ѝ почине от тетанус, докато се рови в някакви *** на двора. Никой няма да ви кани с бъклица и дрян за имунизации . Само че, отидете при личния си лекар и заявете писмено отказа си от имунизации с дата и подпис. Ние няма да носим отговорност за тъпите ви решения.

113

drdoolittle

преди 14 години

В момента за децата само една ваксина не отговаря на европейските изисквания-Дифтеткок, затова доста родители си купуват Tetraxim или Pentaxim. По обещанията на българското МЗ от средата на следващата година ще влезнат в имунизационния календар безплатно. Всички други ваксини освен споменатата са абсолютно същите които се правят в САЩ и Великобритания. Хората, които имат деца и пребивават с тях в чужбина знаят това много добрe.

112

някой

преди 14 години

До: VeselinНапълно подкрепям мнението на Kate. Има качествени ваксини които трябва да бъдат задължителни, но ние както винаги изоставаме и се "влачим" след останалите европейски държави с години назад.Не ми е безразлично, че има неваксинирани (не само деца, и възрастните подлежат на ваксинации) защото колкото повече са неваксинирани, толкова по-големи епидемии ще се очакват, а това застрашава и ваксинираните! Но ти едва ли ще го разбереш, затова - да има строги санкции срещу неваксинираните!

111

Kate

преди 14 години

Нещо покрай грипните ваксини и объркахте нещата . За грип и аз не се ваксинирам ,както и децата ми. Не боледуваме повече от някоя хрема последните десетина години. Но другите ваксини : туберколоза , детски паралич и прочее абсолютно не бива да бъдат пропускани! Това е огромна безотговорност и от простотия незачитане здравето на децата ви!

110

Veselin

преди 14 години

до 105 ,много ти благодаря за информацията ,успокои ме наистина .А иначе децата ти на колко години са ,забелязваш ли някаква разлика спрямо ваксинираните деца ?

109

Veselin

преди 14 години

до някой-си :) ,живея в "културната" ни София .Колкото до това ако не ми се ваксинират мойе деца ,нали вашите са ваксинирани ,и щом са ваксинирани значи тези болести няма да ги ловят :).

108

някой

преди 14 години

до: VeselinТи май не помниш как беше при социализма, а?Няма тън-мън, няма брутално-мутално. Ваксинират те и точка!Ако не те е еня за собствените ти деца помисли за другите хора с които живееш в града (евентуално), или може би живееш на село? В крайна сметка, надявам се че не живееш някъде в Балкана с овцете - в колиба до кошарата?Редно ли е да допускаш да се сеят зарази?

107

maika

преди 14 години

това е истината!

106

maika

преди 14 години

ama mnogo si elementaren! promit mozak!

105

maiaka

преди 14 години

moje da go zapishesh navsiakade. lekarite sa si prodajni i kato im platish shte ti podpechatat imynizacionia karton na deteto. taka napravix za moeto dete koeto ne e vaksinirano.

104

асал и баш доктор

преди 14 години

Според мен фирмите които произвеждат ваксините и работят с правителствата ,печелят луди пари от невежествето на хората .