617

Птриот

преди 11 години

Чистокръвен Българин съм, както всички останали Българи и аз не харесвам ***, заради нещата, които причиняват на страната ми, но тези 3-*** полицаи изнасилили *** дете бих дал смъртна присъда без да се замислям. Децата са деца навсякъде - както *** изнасилили български деца, така и българите изнасилили *** деца трябва да бъдат убивани, а не затваряни в килии. Смърт за всички изверги по света, етноса няма нищо общо.

616

Немезида

преди 11 години

Проект за бюджет на МВР:1. Със "служителите" се заснема филм с блудство, където те са главни пасивни герои.2. На студенти от медицинска академия се урежда упражнение по кастрация.Приходите от филма (забранен до 18г.) ще са бюджета на МВР за идната година.

615

иван

преди 13 години

Да ви *** майката полцейска ей ако мога един по един ще ви застрелям.

614

tova e bg

преди 14 години

koronpirana dirjava bai ganevci

613

Анонимен

преди 14 години

В гроба можеш да ги видиш. Побързай.

612

sim4ata

преди 14 години

A kade moga da vidim snimkite :D

611

ostavka

преди 14 години

Кой е началник на РПУ - Разград ? /към месец юли 2009 г./ Той подаде ли си доброволно оставката или трябва да бъде подсетен за това ? Ако още не си е подал оставката, някои биха попитали какво означава РПУ ... Районно полицейско управление или районно порнографско управление ?Ако въпросният Драгомир беше отстранен от длъжност още когато е налитал на бой на възрастния човек, сега може би нямаше да се стигне до това тежко престъпление ! Но Драгомир трябва да се сърди на онзи си началник, който се е опитал да го скатае, вместо да го беше уволнил още тогава !Сега става ясно защо някои полицаи не си вършат работата /да разкриват и предотвратяват престъпления/ като по този начин ощетяват почтени граждани !Добрата новина е, че все още в МВР има доста служители, които заслужават уважение, защото зачитат полицейския пагон и смятат безопасността на гражданите за свое основно задължение !

610

Анонимен

преди 14 години

brao ve selqni ne va e sram zaslujavate sega nqkoi vas da iznasili i dano da vi dadat po 20-25 godini

609

Анонимен

преди 14 години

Имаше такъв виц навремето 1:1. Момиче го изнасилват и то вика за помощ и... двама полицаи се притекли на помощ...

608

марсианец

преди 14 години

Реал - бъди реалистичен. Министърът на вътрешните работи в правителството на Беров - Виктор Михайлов прикани своите подчинени полицаи да работят като охранители на добре облечените бизнесмени. От тогава кадрите на ВИС 2 и МВР се преливат безпроблемно. След падането на правителството на Беров - министърът на МВР Виктор Михайлов стана адвокат на мутрите. Разбира се това си има предистория - така наречените генералски сборища по окръжните градове. Има си и хронология - книгите на Георги Стоев и др.

607

Циганин

преди 14 години

Абе хорица, полицаите интегриранили са ? Какво образование имат, защо Цветанов не им направи един общо образователен тест...та да се вди разликата между тях и простите роми които преследват и обвиняват постоянно. Нека ви кажа направо, пълно е с невинни хора роми зад решетките(неговоря за *** роми), които са там за престъпления извършени от полицаи...много са невинните като момиченцето. Виждал съм полицаи на които му поазвам престъпление и тои си обръща главата на другата страна полицаи ха

606

fack

преди 14 години

Smurt be ushaci !!!

605

Възмутен

преди 14 години

Гадни ***! Само от служба ли ще ги уволнят?Да им отрежат ония работи!

604

...

преди 14 години

Само инжекция заслужават и нищо др.

603

ЕВРОПА

преди 14 години

В България съществува практика ВИНАГИ да се обвиняват изнасилените мичета!

602

pop

преди 14 години

до животен на гадните куки

601

anonimen

преди 14 години

Това минава всички граници след ,като органите на реда немогат да ни помогнат.Към кого да се обърнем тогава?Господ да ни е на помощ.

600

Анонимен

преди 14 години

Боли ли въпросът за държаванта клетвена декларация ?Ще се осмели ли някой да отговори за клетвената декларация?Черна точка....?

599

Анонимен

преди 14 години

Всяка държава си заслужава съдбата.

598

Анонимен

преди 14 години

ПОЛИЦАИТЕ НЯМАТ РАБОТА ПО ЦЯЛ ДЕН И МИСЛЯТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ-ЛЕНТЯЙ СЪС ЗАПЛАТИ ОТ НАШТЕ ДЖОБОВЕ