36

lahooseheer

преди 14 години

"неморалността" a тролстването ... varg1 ?!?

35

varg1

преди 14 години

Спин е изкуственно създадена болест от моята лаборатория,за да спре неморалността

34

asd

преди 14 години

И сега ще видите как фармацевтичните компании ще започнат с реклами от рода на "Ваксинирай се, иначе може да се разболееш от СПИН. Избери нашата ваксина. ВСЕКИ трябва да го направи."Милярди потенциални клиенти (пардон - балъци).А в други медии по друг начин обясняват как са постигнати тези 31% - това не е процент от всички 16000 тествани а са го получили по следния начин - от първата групичка (примерно 8000 души) са се заразили 70 човека а от втората групичка са били към 50. Математика УРА...

33

Mimi

преди 14 години

Правилно! Няма вирус на СПИН, има ХИВ вирус, който довежда до СПИН. СПИН не е вирус, СПИН е синфром, който е резултат от заразяване с вирус на ХИВ. Еб..си и *** и некадърни журналисти дето виреят в тази държава.

32

от 7 до Анонимен

преди 14 години

Точно ако се поразровиш ще видиш че някой вече го е направил и още е жив, един от първите доктори занимаващи се със СПИН и то още преди повече от 15 г си е инжектирал кръв от "болен".

31

GOLEMIA BRAT

преди 14 години

sega prochetoh statiata. basi ako wsichko towa e wiarno sme wawlecheni w basi biznesa... i tia woenni kwi igri tochno sa igrali na bednite tailandci...ia da sa awstriici da im tegliat po maina....

30

Анонимен

преди 14 години

Да ти инжектираме тогава, за да говидиш и да ни убедиш, че не съществува, а?

29

Тот

преди 14 години

...заради което биват вземани мерки за редукция на населението. Звучи потресаващо,но точно ООН е организацията разработила и разпространила вируса. Замислете се дали не са случайни глобалните епидемии на свнински и птичи грип,тръгващи от пренаселени райони като Китай или Мексико Сити? Оставям на вас да прецените..Open your eyes!

28

Анонимен

преди 14 години

Да бяха измислиси тогава по-кадърен вирус. То от СПИН се умира много бавно... въобще няма да оправи проблема с пренаселението. Ей, значи, един вирус не могат да направят както трябва...

27

Тот

преди 14 години

Не знам до колко е известно на повечето хора,но преди умишленото разпространението на СПИН вируса (кръстоска между вирус от овца и вирус от крава) разбира се е разработена и ваксина. Ако някой е запознат с трудовете на Д-р Стрекър може би знае за какво намеквам. Смятам че хората трябва да знаят каква е реалността в която живеят и начините по които бива манипулиран човешкия потенциал. За жалост числеността на населението надвишава нормите и това води до глобални промени и дисбаланс...

26

Анонимен

преди 14 години

Мда, точно така е. Поразровете се в гугъл, за да видите, че американците всъщност не са стъпили на луната, че двигател с КПД по-голям от 1 е възможен и отдавна направен, но нефтените компании правят всичко възможно да не се разбере, както и много други неоспорими факти на живота.

25

7

преди 14 години

Първо на първо такова чудо като вирус на СПИН няма, поразровете се из гугъл и вижте мнения на хора които се занимават с това. Ако има такъв вирус защо никой досега не го е показал ;) и какво представлява прослувутият тест за СПИН, преброяване на червени кръвни телца, смях.

24

любо

преди 14 години

Много интересна "новина". Най-интересно от всичко е какво общо имат американските военни с цялата работа (ако съм разбрал правилно и те участват).Дали пък това не е някакъв параван за други изследвания. И други неща ми се мяркат из главата като - дали пък въпросните военни нямат нещо общо със създаването и /или разпространението на спин. Мнооого интересно. да видим какво ще излезе от цялата работа, но не вярвам да е нещо добро!

23

djeki

преди 14 години

dne6no vreme i za bade6te 6te ima vinagi novi vurusi, normalno e hora da umirat, zada ima balans na tozi svqt! nie sme v edin biologi4en proccess zada se za6titime nie horata ni e nuzno savar6enstva tehnologiq!

22

ПринцЪТ

преди 14 години

Та по тази причина хората са се заели да направят това, което е по-лесно. Който ти е казал , че лекарите не се ваксинират те е излъгал. Има си задължителни ваксини, като БЦЖ, тетанус,дифтерия които се минават от всеки + още няколко задължителни, ако решиш да ходиш в Африка. А тия избираемите зависят от имунната ти система. Те са имунизации , а не ваксинации!

21

ПринцЪТ

преди 14 години

Скъпа принцесо,Няма лекарства, които да "биват до край" който и да е вирус. Вирусите биват убити от антителата, които твоя организъм създава. При СПИН антитела се създават но не действат, тъй като вирусът се "маскира" и те не го разпознават, междувременно ти скапва имунната система и ти може и от едната хрема да си заминеш. Лекарствата имат основна цел да направят вируса латентен, за да може да бъде преборен по-лесно от въпросните антитела. По-лесно е да направиш ваксина, отколкото лекарство.

20

Анонимен

преди 14 години

някои се правят на интересни.Уж че знаят защо лекарите не се ваксинирали.Искат да си помислим за тях че са умни.Да ама не.

19

онбашията

преди 14 години

е как какви - хваща се аутизъм, това всеки го знае ;)това с аутизма е яко - в днешно време при тоя излишък на храна, *** не умират от глад както е било в добрите стари времена, а оцеляват. добре че си измислят слухове за аутизъм и фармацефтични мафии, та да *** и да има поне няква селекцийка мизерна :)

18

Анонимен

преди 14 години

Ha dano !

17

Анонимен

преди 14 години

А тези ваксини от автомобилните компании ли ще бъдат произвеждани!