231

aydolocph

преди 13 години

pLr3sk <a href="sekwndyoljcx/">sekwndyoljcx</a>, [url=mrinuqalnbub/]mrinuqalnbub[/url], [link=wpuxlnhriljo/]wpuxlnhriljo[/link], lphofjcqtrlm/

230

PEPI

преди 13 години

Вашта мама продажна,вси4ки сте за трепане на тая сбирка,как невие срам даеба *** долна безрамна.И тоя вежди тур4ина министър го направиха срам и подигравка с народа.

229

Алекс

преди 14 години

Не сте прави, човека да не е крал от държавата, че да не си празнува юбилея!!! Ама другите били гладували..., да и аз гладувах тогава и нямах, но това не означава, че ще съдя някой който е имал възможност и си е отбелязал годишнината! Мултак бил, не знам какъв бил, ами той никога не е крил приятелството си с Илия Павлов, направи много скулптури за офисите на корпорацията , а това с дипломата е абсолютна шега, а тук е извадено от контекста си и изглежда все едно е някакъв върховен мафиот!

228

е

преди 14 години

много хубав беше финалът- оглозганите кости, разхвълляните и оляти маси, що не го пуснахте и него?

227

slavifen

преди 14 години

Слави, обичаме тееее!!!!!! Ама българския народ е ***! Прости им, няма да се оправят, и това им е наказанието. Айде със здраве :)

226

Тучо

преди 14 години

Бря- двеста и кусур коментара, за нещо преди толкова години....подхвърлят Ви миризлив кокъл и Ви гледат сеира- Според мен някой много мрази В.РашидовКьор софри е имало винаги и ще има.....дори и по време на чума :(

225

кал4о

преди 14 години

няма ПРОБЛЕМ с министъра на културата, но има голям ПРОБЛЕМ с културата на министъра

224

FORI

преди 14 години

otnosno sabitieto Rozden den losho nema ma si spomnjam tva beshe nai gladnata godina togava Videnov shteha da go iznasiljat narodnite masi a Vizdate ostanalija `ELIT`- kakva Bezpardonna naglost pokaza!!! izraza e BAIGANIOSHTINA v vsichkite mu aspekti!!!Taka ili inache naroda se poprochisti dosta ot tazi GNILOCH Makar i Rozdennika sega da e Ministar na Kulturata!!! Povecheto ot tjah sa Mucuni ot minaloto i kolkoto po malko im se obrashta vnimanie tolkova po dobre!!!!ZIVEITE HORA S NOVOTO VREME!!!

223

Мултак

преди 14 години

аз съм потресен... наистина си е без коментар...всички звезди от бг небосклона живи и не толкова живи ядат от една баница (прасе) наречено БЪЛГАРИЯ...

222

папане

преди 14 години

Кьорсофра! Амабандюгите на ваньо *** му правеха такава в "Олимп",фунията на костоф да ме извинява!!!

221

Анонимен

преди 14 години

това е точната катринка на живота ни в България

220

тихомир

преди 14 години

Такъв батак е тука,започнал е от толкова отдавна и е толкова гъст,че излизане няма,няма и да има.Но всеки народ си заслужава властниците-вместо да рупаме банички и да сме зяпали през прозореца,да сме хвърлили една шашка динамит.*** народ сме си,а за подобен тип веселба-някога са щели камък върху камък да не оставят хората,и ония мултаци да са само надгробни плочи вече.Защото преклонената главица ,сабя я не реже,жалко срамиме предците си,дето за една кауза са жертвали себе се и най-свидното

219

joro

преди 14 години

*** и в тоя и в оня смисъл на думата !

218

evil

преди 14 години

Е кво, човека празнува. Не виждам нищо смущаващо. Всеки се оправя както може.

217

lxo

преди 14 години

говорите за "чревоугодничество", но с всичките си коментари крещите: "завист"! всеки народ заслужава сътбата си, само това ще ви кажа!

216

ANONIMEN

преди 14 години

golyam si kaltak

215

муми

преди 14 години

Не е мултак, а МУТРАК, както и всички втръснали ни до болка лица уважили това СКЪПО празненество! 201 е прав! Само Костов не присъства изатова целокупно БГ човешки материал го отсвирва и ругае. Така де не е важно ние да сме добре - важно и той да е зле.

214

Бойка от Бойково

преди 14 години

Димитър Андонов - В тази стара кръчма на тая стара маса ...... виж във вбокса хахаха

213

Me myself and I

преди 14 години

Ne vidyah edna stastliva usmivka mejdu tya gladni hora!! Zasto se zeluvat tolkova mnogo??

212

Анонимен

преди 14 години

Този откъс си го спомням от тв. Тогава беше озаглавен ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА, заради задаваяата се изкуствена криза на кабинета Виденов. Както и да е, българина много бързо забравя някой неща.