53

Наблюдател

преди 14 години

Жалко за децата, но щеше да бъде по-лошо, както нямат опит да управляват превозно средство, а и нямат право, ако бяха блъснали пешеходец, или друг автомобил!

52

до 43 от Ники

преди 14 години

Илияне, ти си *** дребната душичка и и супер *** ! Мишок, изпълзял от дупката си ! Малееее....няма да се оправим...никога !

51

emedak

преди 14 години

550 godini

50

Тоня

преди 14 години

Повечето коментари тук са индикатор за ОСКОТЯВАНЕТО НА НАЦИЯТА... Никого не обиждам, само констатирам...

49

onia

преди 14 години

prav si ot turcite ima i stoka nekade okolo 5 procenta.no za *** moga da kaja samo 4e dobria *** e martvia ***.

48

anonimen

преди 14 години

Kak ne vi e sram da se podigravate s mwkata na horata. Stava duma za DETE na 14 godini po dqvolite. Sw6toto moje da se slu4i i na vas ili va6İ blizki. i stiga s prostotiqta, 4e 6tom e tur4e ili *** zaslujava smwrt.

47

Анонимен

преди 14 години

Семейство - мъж на 33 и жена на 28 години - е загинало при пътна катастрофа тази сутрин около 6,50 часа по пътя от Силистра за Дулово в района на град Алфатар, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Силистра.Тежко е ранен и двайсетгодишен мъж, който е настанен в болница с опасност за живота.Българи са Мария и Стоян но ето че се случва има и друг случай.Но за разлика от теб не съм кон с капаци дано да няма други такива случаи.

46

emedak

преди 14 години

te sa detsa mesa material za politika tisi homosapiens sajelavam za tebe

45

emedak

преди 14 години

За пореден път се мъча да Ви уверя че тези са турци или *** и не се хабете да ги съжалявате. Тези не са полезни нито за обществото, нито за себе си! А другите, които мърморят срещу злостните коментари ги питам ако някой техен роднина или приятел стане жертва на пияно *** пак ли ще разсъджават така?golqm *** si!

44

Анонимен

преди 14 години

Защото в главата има още много бръмбари и хвърчи във въздуха. Сега стана ли ти ясно?

43

Илиян

преди 14 години

За пореден път се мъча да Ви уверя че тези са турци или *** и не се хабете да ги съжалявате. Тези не са полезни нито за обществото, нито за себе си! А другите, които мърморят срещу злостните коментари ги питам ако някой техен роднина или приятел стане жертва на пияно *** пак ли ще разсъджават така?

42

да

преди 14 години

Щом човек на 15, 16г с велосипед се движи по пътищата значи трябва да спазва правилника за движение, тогава защо да не може да се обучи и да е редовен с документи на пътя и да може да управлява МПС?

41

!

преди 14 години

Да се промени закона и да се разреши изкарване на курсове и даване на документи за правоуправление на МПС още на 15-16 години. Защото младите трябва рано да се научат и законно да управляват МПС. Какво е това на 18г или на 21г, а до тогава ги принуждаваме да стават нарушители!

40

Ужас

преди 14 години

Новината е страшна! НО по-страшни май са някои от коментарите!!! Не мога да повярвам колко сме пропаднали вече! А колкото до тези дето ги оправдават - и аз бил на тази възраст, но никога не съм карал...много е вероятно родителите им да са като онзи *** дето го даваха с джета на Сл.Бряг дето спасителя каза: ами той е надрусан и кара през хората!!! Та на тоя децата му ще са същите! За мен вината е споделена!!!

39

до 28

преди 14 години

Неее, не Тединка - воените не са просто ***, те са НАЙ-ТЪПИТЕ, не ги призизявай, все пак

38

Анонимен

преди 14 години

Според мен трябваше и другото да умре.

37

Анонимен

преди 14 години

Дай боже повече такива новини!

36

///

преди 14 години

Аз не се радвам за случилото се, но и не мога да ги съжаля тези деца. Това е смърт поради простотия. Мога да съжаля, някой прегазен от кола, някой болен от тежка болест или с тежка съдба... Но подобни инциденти, не будят в мен съжаление. А и нека все пак не забравяме, че в случая, тези деца са били потенциални убийци! И всичко това от простотия и гъзараия. Не случайно са го решили- първо мини курс, пък тогава карай. Те не са си ценили живота, та аз ли да им го ценя... Трябва да се мисли!

35

Анонимен

преди 14 години

Ехааа Браво! Ще има малко кайма за кюфтенца с биричка. :)

34

до 33

преди 14 години

Не бях помислила за това и си прав за турците така е!