165

milka mavrova

преди 10 години

aman ot qnica kordov stoyanka mutafova nikolai tabakov cigarata orchi rangel valchanov dule i koki plamen oresharski amet naiden milkov 4o4o popiordanov

164

Анонимен

преди 12 години

като са толкова невинни защо предварително не оповестиха - така и така, опитаха се да ме вербуват ама аз не се дадох, може при проверка името ми да изскочи

163

Bojidar

преди 13 години

Писах, но забравих да се подпиша. Отбелязан съм като анонимен преди малко. Божидар Томов съм. Много отдавна си ми писала това, извинявай, не съм забелязал.

162

Анонимен

преди 13 години

Не е точно така. Всичките ми "интервюта" са били по служебен път, на официално мястоили когато съм се връщал от чужбина - от Португалия, от Франция, Турция, СССР, най-вече от Полша и от Словакия. Не съм подписвал декларации, не съм писал доноси, но ме разпитваха и явно са си ме окичили за агент. И е много по-отрано от годината, в която се пише в справкатал

161

китаеца

преди 14 години

Абе хора, та ние сме една държавица от има-няма 8 милиона, какво да кажем за един кмет на среден китайски град, та той управлява чрез общински съвет само и с контрола на държавата. Ние контрола сами си го "нахлузихме" от ЕС и НАТО. Те тогава за какво ни е парламент и другите структури с подобаващите към тях задължителни доносници.Всички знаем и всички се знае. Ще ми е интересно някой журналист да вземе интервю от кмет на среден град в Китай и в подробности да разберем как, този кмет управлява.

160

KOKO

преди 14 години

Радосвет Крумов Радев (Дарик) - ДС, управление VI-I-V агент псевдоним: Карак...че съм голям карък и не мога да доноснича за никого, се е превърнало в мое агентурно име...Da mi se ob'asni- Карак lie Радосвет Крумов Радев ili e nesto po-otgovorno takova kato da se deresh w derek, darek durek, Biurek dorede se iztropas u nekoi direk ama direktno i s Карак-a i sys карък-a ..wah mu zakodiranite agnenti

159

Анонимен

преди 14 години

аа,*** не си прав..има и погдан *** от комунистите...сегашните политици ги бият отсекъде...

158

озлобен

преди 14 години

Доносник да ти изкара сливиците *** ! А на доносниците .. с автомат калашников, *** да им изкарат зъбките.

157

озлобен

преди 14 години

абе я си *** майката нещастна, ти го начукам в тъпата тиква.

156

Мишо

преди 14 години

Прав си, че пишещите в Днес Бг са с купени дипломи. Голяма част от тях обаче са на възраст 14-18 години, тинейджъри и дори не са завършили гимназия. И въпреки това списват статии. А по закон непълнолетни лайнца не трябва да работят в медии.

155

Фактофил

преди 14 години

Не си озлобен,*** си...Мисли преди да пишеш..ако има със какво...

154

BF

преди 14 години

Абе,какво очаквате,нали ако не са били агенти, нямаше да са известни,нямаше да са богати, нямаше да са безделници в телевизията! Щяха да са съсипани в някое далечно забравено село и в най- добрия случай щяха да бъдат бригадири по окопаването на "кукуруза" в н-ското АПК!!! Всички днешни ИМАЩИ са закърмени с имането си от Партията чрез нейната дясна ръка- Държавна сигурност! Демокрация ли,Б Булгарисан тя свърши преди да започне! Гешев е бил прав, че 100г. ще ни управляват кондурджии, за назидание!

153

озлобен

преди 14 години

баси мамата ! Хора 'икони' се оказаха долни уродливи нещастници ! Ама така е ! Ако бяхме направили като ръмунците да ги разстреляме докато беше време, сега щяхме да сме с 15 години напред. пфу!

152

Мунчо

преди 14 години

А Томата Спространов и Данчо Стълбицата ни учеха на хубава музика през годините, божке ,божке, на кой му притрябва да вади *** скелети от гробищата ...По гадна *** от комуноидите е нямало и няма да има по тази изстрадала българска земя.

151

кларита

преди 14 години

Направо не мога да повярвам!!! Владко Мурдаров, Боби Томов...

150

Митко

преди 14 години

А едно време вярвахме на ДАРИК, които ни учеха на демокрация - жалко, много жалко ... Агентите на ДС са внедрени навсякъде, това е и една от основните причини България вече толкова години да тъпче на едно място и да се върти в кръг.

149

Мурджо

преди 14 години

Мурдаров - използвал правилата на езика ни да ни разработва и вербува! Епизод: -Мурдаров -пред дума започваща с буква "с" се пише съюза "със"....Вучков - публични разпити пред камерата на БНТ! Ха-ха-ха! "Коя е най-високата планина на Балканския полуостров?" - и хоп - отговарящия е вербуван!!!! Ще се попикая от смях! На кой болен мозък му хрумна този списък???????

148

Георги

преди 14 години

Много *** че и голяма част от тях са забогатяли благходарение на това че са били доносници и агенти на ДС - като Радосвет Радев и Красимир Гергов!Трябваше да покажат и поне част от доносите им, макар че вероятно по-голямата част от тези доноси е унищожена....

147

Българин

преди 14 години

Не знам кой е писал статията,но е пълна с правописни грешки!!!Всяка уважаваща себе си медия,би трябвало да има по-голям контрол върху правописа на начинаещите журналистчета с купени дипломи.ДЕРЗАЙТЕ!!!

146

Тит

преди 14 години

Кучетата си лаят, кервана си върви!Като нямаше лустрационен закон, и най-вече - като я няма нетърпимостта на обществото - файда никаква!Ама какво общество - нали Обществото са ТЕ!Обикновените хора са "Неудачници", "Мързеливци" и "Некадърници"!